inzerce, prodej, prodám, bazar

Rukavice MILWAUKEE 4932479570,proti nárazům, protiřezné

Kategorie: Ostatní

Prodám zcela nové rukavice Milwaukee. Nejvyšší stupeň proti pořezání. Ochrana proti nárazu. Vel.M/8

Běžná prodejní cena: 900 Kč
Po připsání peněz na účet zašlu Zásilkovnou za 79 Kč.

Materiál odolný proti nárazům v oblasti horní strany dlaně a prstů zmírňující a absorbující mechanické údery.
Dvojitá nitrilová vrstva pro delší životnost a vyšší stupeň ochrany při kontaktu s ostrými předměty.
Zesílený nitrilový povlak s přídavnou ochranou mezi palcem a prsty.
Vynikající přilnavost, nitrilový materiál se vyznačuje lepšími vlastnostmi než ostatní materiály v širokém rozsahu teplot a mastných povrchů.
Vrstva SMARTSWIPE™ v oblasti dlaně a špiček prstů umožňuje používání zařízení s dotykovým displejem bez sejmutí rukavic.
Evropský certifikát na ochranu proti proříznutí včetně rázových zkoušek: EN ISO 21420 a EN388:2016 (4X44EP).
Rukavice MILWAUKEE 4932479570,proti nárazům, protiřezné
Podobné inzeráty
Pracovni rukavice protirezné. Delta Plus Venicut 52
Ochranné protiřezné tepluodolné pracovní rukavice Delta Plus VENICUT52 se dodávají ve velikostech 9" a 10", tj. L a XL ve žlutočerné barvě. Splňované normy: ČSN EN 388 Ochranné rukavice proti mechanickým rizikům: oděr, prořez, roztržení, propíchnutí ČSN EN 407 Ochranné rukavice proti tepelným rizikům: vznícení, kontakt, vedení, sálání, malé potřísnění, velké potřísnění taveninou - odolnost proti kontaktnímu teplu do 200°C - x,2,x,x,x Cena za ks. V případě většího počtu je možná dohoda. Možnost zaslání Českou poštou.***** Běžná cena 180 kč za ks. Dobrý den, v případě zájmu nám napište SMS, e-mail nebo zavolejte a domluvíme se tel:+48505932930. Osobní odběr v Javorníku nebo Bílym Potoku u Javorníka - Jesenik.*****
Pracovní rukavice protiřezné hyflex
Dobrý den prodám pracovni rukavice značky ansell hy-flex více druhů protiřezné pro info pište nebo volejte mám více modelu než je na fotkách. Na ceně se domluvíme.
Rukavice POWERFLEX® 80-400
Rukavice POWERFLEX® 80-400 VYNIKAJÍCÍ IZOLACE A POHODLNÁ MANIPULACE V CHLADNÝCH PODMÍNKÁCH POPIS: Rukavice pro univerzální použití Ansell PowerFlex® 80-400 jsou určeny pro poskytování mimořádné izolace od chladného prostředí stejně jako pro vysoké pohodlí a dobrý úchop. Tyto rukavice kombinují tepelnou podšívku ze smyčkového akrylátu s přírodním izolačním latexovým povrstvením, čímž zaručují vynikající ochranu proti chladu. Tyto rukavice poskytují pohodlí a ochranu uživateli v nízkých teplotách až do -30°C pro krátký nebo přerušovaný kontakt. Díky podšívce ze smyčkového akrylátu ve světležluté barvě, rukavice PowerFlex® 80-400 nabízí extra vysokou viditelnost ve zhoršených nebo špatných světelných podmínkách. Tato mimořádná viditelnost přináší přidanou bezpečnost pro zaměstnance v exteriéru, když se stmívá. ZÁKLADNÍ PRŮMYSLOVÁ ODVĚTVÍ IDEÁLNÍ APLIKACE: Příjem a odbavování zboží Sběr odpadků Mrazírny a chladírny Skladování rychle se kazícího zboží Veřejná údržba Stavební práce venku Mix velikostí 9-11
Pracovní rukavice Neptun kevlar 70-420
Popis -pletené protiřezné a tepluvzdorné kevlarové rukavice bez prstů, obouruké, pratelné, EN388: 144X Množství : vel. 7 - 12 vel. 8 - 14 vel. 9 - 59 vel. 10 - 264 Při větším odběru doprava zdarma. Prodat můžeme i s fakturou.
Sada aku nářadí Milwaukee M12 - USA model
Prodám novou sadu aku nářadí Milwaukee M12 tak jak je videt na fotografiich. ANO, NARADI JE AMERICKY MODEL KOMPATIBILNI SE VSEMI MILWAUKEE TOOLS M18 PO CELEM SVETE. zaslani po pripsani na ucet
Milwaukee Martini pH55 pH metr + EC60 EC metr
Prodám KIT PH a EC metru od Milwaukee Martini pH55 + EC 60. Jedná se o řpesné měřiče, málo používané, stále plně nabitá baterie, použito pár desítek minut. Včetně kalibračních roztoků. více info zde: