inzerce, prodej, prodám, bazar

Ruční řízení Guidosimplex

Kategorie: Příslušenství

Dobrý den, prodám ruční řízení od Italské firmy Guidosimplex. Jedná se o kompletní zařízení vhodné do vozů BMW (vymontováno z X5 E70). Systém má elektronický plynový kroužek a mechanickou páku na brzdu. Řízení je prakticky nové bez jakéhokoliv poškození. Případně mohu domluvit i samotnou montáž a zapsání do velkého technického průkazu. Původní cena 50 000Kč.

Vhodné pro vozíčkáře nebo lidi s tělesným hendikepem (postižením).
Ruční řízení Guidosimplex
Podobné inzeráty
Svítilna Scangrip MAG RED
Multifunkční a dobíjecí LED ruční svítilna MAG RED integruje LED pracovní světlo a funkci svítilny v jednom, což z něj dělá perfektní inspekční svítilnu. Díky nejnovější vysoce výkonné LED technologii poskytuje MAG RED dvakrát vyšší světelný výkon než první generace. Díky vynikajícímu světelnému výkonu MAG RED v bodovém i hlavním světle nabízí ruční svítilna skvělou hodnotu při každé pracovní operaci. Ruční svítilna je navíc dobíjecí přes USB. Ruční LED svítilna nabízí úplnou flexibilitu se třemi silnými vestavěnými magnetickými držáky a dvěma zatahovacími závěsnými háčky. Ruční svítilna má také hlavu svítilny sklopnou o 180° a je ideální jako dílenská kontrolní svítilna.
VAG G 004 000 M2 Originální hydraulický olej do serva řízení
ORIGINAL nový, jen otevřené víčko, posílám Zásilkovnou - nejlépe osobní odběr Liberec, reaguji spíše na SMS (G004000M2, olej servo, hydraulicky olej rizeni, olej rizeni, servo olej, olej servo motor, olej servomotor, hydraulicky olej posilovace rizeni)
Prodám ruční maznici
Prodám ruční maznici , stav viz foto
Prodám ruční autovysavač do zapalování
Prodám nový, nepoužitý ruční autovysavač. Vysavač funguje přes zapalování. Poslouží pro snadné a rychlé odstranění drobků či drobného bordelu na sedácích apod. Obsah: 400ml, výkon 12 V. Možnost osobního předání v Otrokovicích.
ruční hever
Prodám ruční hever na osobní auto. Velmi dobrý stav.
GAZ orignál ruční pumpa
Originál ruční pumpu na huštění pneu prodám na GAZ, UAZ...