inzerce, prodej, prodám, bazar

Rucni mlynek na kavu,strojek na testo,Eta el.mlynek na kavu

Kategorie: Ostatní

1) rucni mlynek na kavu retro 180Kč top stav
2)strojek na testo 380Kč top stav
3) elektricky mlynek na kavu retro Etamoka dobry stav 400kc
4) strojek na nudle top stav retro 400kc
5)kavovar delonghi pakovy, s penicem mleka,14Bar plne funkci(nema mlynek)viz.foto 1400kc
6)pasirovac hlinik 400kc
7)chladici taska,pouzita dobry stav modra plast 400kc
8)chladici taska s chlazenim pres autozapalovac starsi,funkcni vinova 600kc

Vse plne funkci,dobry stav viz.foto
Rucni mlynek na kavu,strojek na testo,Eta el.mlynek na kavu
Podobné inzeráty
Ručně mlýnek na kávu. Istanbul
Mlýnek je zcela nový, v případě zájmu mě kontaktujte na: honzabezos@ Posílám Zásilkovnou a to i na dobírku. Mlýnek Lodos Istanbul je vyroben z mosazi zlaté barvy, vnitřní ústrojí je pak poniklované a mlecí kameny jsou zhotoveny z kalené oceli. Mlýnek nabídne příjemně útlou stavbu, pohodlně tak padne do ruky a je vhodný třeba i pro cestovatele, kteří se chtějí pochlubit precizním českým výrobkem na svých cestách. Vysoce kvalitní mlýnek za víc než rozumnou cenu od tradiční české firmy Lodos. Pokud chcete vysoce funkční mlýnek na kávu a za příznivou cenu, tak tento mlýnek je právě pro Vás! Mlýnek je obzvláště vhodný pro jemné mletí nutné pro přípravu turecké kávy či espressa! Kapacita zásobníku zrnkové kávy: 28g Výška: 19 cm Šířka: 4,5 cm Barva: zlatá
Ručně vyráběný mlýnek na kávu. Istanbul
Mlýnek je zcela nový, v případě zájmu mě kontaktujte na:honzabezos@ Posílám Zásilkovnou a to i na dobírku. Mlýnek Lodos Istanbul je vyroben ze stříbrného kovu, vnitřní ústrojí je pak poniklované a mlecí kameny jsou zhotoveny z kalené oceli. Mlýnek nabídne příjemně útlou stavbu, pohodlně tak padne do ruky a je vhodný třeba i pro cestovatele, kteří se chtějí pochlubit precizním českým výrobkem na svých cestách. Vysoce kvalitní mlýnek za víc než rozumnou cenu od tradiční české firmy Lodos. Pokud chcete vysoce funkční mlýnek na kávu a za příznivou cenu, tak tento mlýnek je právě pro Vás! Mlýnek je obzvláště vhodný pro jemné mletí nutné pro přípravu turecké kávy či espressa! Kapacita zásobníku zrnkové kávy: 28g Výška: 19 cm Šířka: 4,5 cm Barva: stříbrná
Pánský holicí strojek BRAUN Series 1 130s
Holicí strojek Braun Series 1 130s komfortní holicí strojek Braun pro opravdu hladké oholení 100% voděodolný pro snadné čistění tenká hlavice se širokou planžetou a ultra tenké čepele zastřižení dlouhých vousů díky výsuvné hlavici síťové napájení a automatické přizpůsobení napětí Holicí strojek Braun Series 1 130s v černém provedení s modrými prvky poskytne přesné oholení a zároveň komfort vaší pokožce. Ultra tenké čepele zajistí těsný kontakt s pokožkou a vy tak snadno docílíte hladkého oholení. Strojek má navíc přesnou tenkou hlavici s ultra širokou planžetou, se kterou upravíte i těžko dostupná místa. Jednoduše se postará také o dlouhé vousy, knír či kotlety díky výsuvnému zastřihovači dlouhých vousů. Holicí strojky Braun Series 1 se pyšní certifikací IPX7, která zaručuje možnost ponoření do hloubky až 5 metrů. Přístroj je 100% voděodolný, díky čemuž jej snadno a rychle vyčistíte pod tekoucí vodou. V balení Braun Series 1 130s kromě ochranného krytu a napájecího kabelu naleznete také praktický čisticí kartáček, který vám pomůže s perfektní údržbou vašeho strojku. Holicí strojek je napájen síťovým adaptérem. – můžete se tak holit bez přerušení a čekání na nabíjení. Braun Series 1 130s si oblíbíte také během cestování díky chytré zástrčce Smart Plug, která je vybavena automatickým přizpůsobením napětí mezi 100–240 V. Bez potíží tak využijete svůj oblíbený holicí strojek kdekoliv na světě. Strojek nebyl téměř vůbec využíván. Původní cena: 1.000 Kč Nová cena: 300 Kč Osobní předání v Praze nebo mohu zaslat přes zásilkovnu. Prosím o kontaktování e-mailem, děkuji.
testo 405i - termický anemometr ovládaný chytrým telefonem
Funkční, předání Praha nebo po domluvě poštou. Poskytnu osobní záruku na vyzkoušení. -------- Měření objemového průtoku, rychlosti proudění a teploty Snadná konfigurace průřezu kanálu (rozměry a geometrie) pro stanovení objemového průtoku Teleskopická sonda, prodlužitelná až na 400 mm Analýza a zaslání naměřených dat pomocí aplikace pro chytré sondy testo Smart App Termický anemometr testo 405i pro měření rychlosti proudění, teploty a objemového průtoku. Měřené hodnoty jsou pomocí Bluetooth přenášeny do Vašeho chytrého telefonu nebo tabletu, hodnoty je tak možné pohodlně zobrazit nebo využít různé funkce aplikace pro chytré sondy testo Smart App.
NOVÝ Váleček s nastavitelnou tloušťkou těsta TESCOMA
Nevhodný dárek, originál balený. Jsem zvyklá na svůj dřevěný po babičce. Popis Váleček s nastavitelnou tloušťkou těsta DELÍCIA Nejste profesionální cukrářka, zkušená domácí pekařka, ale přesto chcete péct se zaručeným výsledkem? Pak je nutné si mnohaletou praxí osvojit techniku válení těsta, aby bylo v předepsané výšce všude stejně široké – příliš silné se totiž nemusí propéct a naopak příliš tenké těsto snadno praskne. A nebo si pořiďte nástroj, který léta zkušeností nahradí a vyválení dokonale stejnoměrného těsta hravě zvládne za vás. Představujeme unikátní váleček s nastavitelnou tloušťkou těsta DELÍCIA, díky kterému už nikdy nebudete muset hmotu těsta stále dokola převalovat, abyste docílili požadované tloušťky po celé šíři plátu. V čem je tento nastavitelný váleček výjimečný? Rovnoměrně s ním rozválíte těsto na předem zvolenou tloušťku od 2 do 8 mm jednoduchým nastavením požadovaného čísla na rukojeti. Váleček je vyroben z prvotřídního odolného plastu, takže se na něj těsto příliš nelepí a také se snadno čistí a udržuje. Je tedy praktičtější než klasické dřevěné válečky. Ať už jsou výsledkem vašeho snažení vlasové nudle, tažený závin nebo silné tyčinky typu grissini, váleček si se všemi snadno poradí bez nutnosti přesného pečlivého vyvalování. Až tedy příště bude v receptu předepsaná výška těsta, nemusíte hledat pravítko nebo se spoléhat na svůj úsudek. Váleček zkrátka bezpečně eliminuje nevydařené výsledky pečení, které způsobují vaše nepřesné odhady. Jaké jsou jeho další výhody? Maximální šířka těsta, které bude rozváleno na milimetr přesně, odpovídá šířce válečku 26 centimetrů. Pokud na rukojeti nastavíte číslici 0, váleček DELÍCIA funguje jako klasický váleček na těsto.
Mlýnek mlýnek na kávu,starý mlýnek.
Prodám starý mlýnek na kávu co je na foto.Třeba se bude někomu hodit.Mlýnek není nikde prasklý.Možno poslat pošta,zásilkovna.Koukni na mé další inzeráty. Cena-1150kč.Rychlé jednáni 1000kč.