inzerce, prodej, prodám, bazar

Ruční kráječ na cibuli

Kategorie: Ostatní

Prodám retro ruční kráječ na cibuli.
(Nabízím 5 věcí z mé nabídky za cenu 3 ve stejné hodnotě.)
Ruční kráječ na cibuli
Podobné inzeráty
Kráječ na vajíčka, mozzarellu, sýry či houby zn. Koziol
Minimálně používaný kráječ na vajíčka či jiné produkty (mozzarella, měkké sýry, houby). Při výrobě je kladen důraz na co nejmenší ekostopu, použité materiály jsou zdravotně nezávadné. Kráječ je také vtipným designovým doplňkem do domácnosti. Lze umývat v myčce. PC 499,- Osobně Praha 6 - Dejvice, Zásilkovna +75,- kráječ na vajíčka, kráječ na vejce, kráječ na houby, kráječ na mozzarellu, kráječ na sýr, Koziol
kráječ na cibuli
Prodám nový, ruční kráječ na cibuli. Předání možné v Jihlavě nebo Poštou či přes Zásilkovnu.
Kráječ na cibuli Tescoma
Prodám kráječ na cibuli Tescoma
Nový kráječ na cibuli Tescoma
Prodám nepoužívaný kráječ na cibuli. Cena 150 Kč. Osobní odběr nebo předání u jakékoliv stanice metra (platba při předání). Nebo pošlu přes Zásilkovnu (+79 Kč) / Balíkovnu (+65 Kč). Platba předem na účet.
Kráječ na cibuli a bylinky
Prodám úplně nový kráječ na cibuli, pórek a bylinky, kotouče velmi ostré, rozměry 15 x 8,5 x 5,5 cm. Osobní předání v Hradci Králové v Malšovicích. Posílám i přes Balíkovnu, Zásilkovnu či PPL Parcelshop (platba předem), +5,- balné.
Delimano Brava pružinový kráječ
kuchyňský kráječ Delimano Brava pružinový kráječ NOVÝ NEPOUŽITÝ Zapomeňte na nože a krájecí prkénka, jelikož unikátní mechanismus tohoto užitečného kuchyňského vybavení, kterým je Delimano Brava pružinový kráječ, nakrájí ovoce i zeleninu každým stlačením. Chytrý design zajistí větší bezpečnost a méně nepořádku v kuchyni, navíc s jednoduchým čištěním a skladováním.