inzerce, prodej, prodám, bazar

ruční houkačka

Kategorie: Veteráni

prodám ruční houkačku na auta 20-30 let. Vhodné
na Tatra, Praga a další. Nálezový stav, funkční. Balónek děravý. Velmi pěkný stav, nepoškozený.
ruční houkačka
Podobné inzeráty
Jawa  pionýr ORIGINÁL Klakson - houkačka
Jawa pionýr originál Klakson - houkačka je funkční, použitý a je ve velice pěkně stavu. Pěkný chrom vís.foto
houkačka
houkačka.Chrudim
Díly: tank t-55, V3S, Škoda Felicia, Tatra 148, Ford Scorpio
prodám různé díly, cena dohodou, tank T-55 ruční podávací čerpadlo zřejmě zcela nové a krásně srká, něco černého co nevím co je, těsnění pravděpodobně k tanku, pokličky na Škoda Felicia 441.0.2303-214.6 čtyři kusy, těsnění na motor k Praga V3S, rozdělovač pravděpodobně na Ford Scorpio, tlaková houkačka na Tatra 148. Kontakt prosím e-mailem, ceny dohodou, ale minimálně 500 korun, i za více věcí zde v tomto inzerátu.
Velké rozvod.kolo+Termostat+Relé ční brzdy LADA/VAZ
1.Prodám úplně nové originál jedno rozvodové velké kolo na vozidlo Lada/Vaz/Žiguli 1200 - 1600 ! Jedná se o velké ozubené kolo které je v sadě obsaženo dvakrát ! Cena za kolo je 400 kč! ********************************* 2.Prodám originál termostat na vozidlo Lada/Vaz/Žiguli 1200 - 1600 plně funkční starší ! Cena za termostat je 300 kč ! ************************ 3.Prodám originál relé kontrrolky ruční brzdy na vozidla LADA/VAZ/ŽIGULI je umístěno za panelem přístrojů a při zatažené ruční brzdě začne po chvíli rozblikávat kontrolku a ruční brzdu ! Cena za relé je 150 kč ! Všechny díly možno prodat i jednotlivě ! Zájemci pište na mobil nebo do mailu nebo volejte mezi 8h až 13h potom mezi 16h až 18h ! Inzerát platí do smazáni !
Tatra 613 700 nerezové díly brzdových třmenů - platí stále
Prosím čtěte pozorně! Veškeré díly jsou zakázkově vyráběné z nerezi a cena je za jeden kus. V závorce počet ks na jedno auto. Šroub paken r.b. mám v různých průměrech. Originál je 8mm. Dále mám ještě 7,8mm, které se lépe vsazují do brzdičů, které mají korozi, případně pokud dáváte novou měděnnou vložku z tlustšího plechu. Tyčka brzdové desky d=5mm - 80 Kč (8) Sponka tyčky - 3 Kč (8) Šroub desky ruční brzdy - 35 Kč (4) Šroub paken ruční brzdy atypický d=7,8 nebo 7,9mm - 280 Kč (4) Šroub paken ruční brzdy originál 8,0mm - 280 Kč (4) Čep pakny ruční brzdy d=6,9mm - 100 Kč (2) Podložka d=10,2mm - 10 Kč (4) Komplet sada na jedno auto 2164 Kč. Po dohodě možno dodat i nerezové pístky brzd 32 a 40mm. Inzerát platí stále!
Jawa čz ND pionýr fichtl kývačka panelka vývozka 634 trial
Prodám konkrétní díly z fotek a další co se do inzerátu nevejdou, ND na motorku díly na motorky čz jawa kývačka panelka pionýr fichtl malá velká závodní moto ND na motor díly motoru převodovky spojka spojky lamela lamely houkačka klakson kastlík schránka kartery kryty tlumičů vidlice rám kostru štíty brzda motor kartery náhon do motoru plechy blatník dekl maska světlo trial trail harlejka přepínače plechy kastlíky podsedlák řidítka světlo stojan blinkr madlo spínačka víčko nádrže sedlo ráfky aj. motocyklové díly, napište přes formulář a uvedu více, případně si pak vyberte... nevolat, tel. neplatný!