inzerce, prodej, prodám, bazar

rucni hever

Kategorie: Příslušenství

Prodam rucni autohever+klic na kola+tazne oko,vse v perfektnim zanovnim stavu...
rucni hever
Podobné inzeráty
HEVER NŮŽKOVÝ A KŘÍŽOVÝ KLÍČ NA KOLA
Prodám zvedák, hever originál nůžkový značky ATV, šedé barvy s kličkou. Technické parametry: Povolené max. zatížení heveru - Nosnost: 1000kg , Zatížení oblasti zdvihu heveru je od 110 mm do 365 mm, Délka: 415 mm. Hmotnost: 2,053 kg. Hever váží pouze 2,053 kg, není tedy problém s přenášením, ani uskladněním například v kufru auta. Díky kovové konstrukci je chráněn proti poškrábání a je zvýšena také jeho odolnost.  Ruční zvedák je plně funkční, bez jakéhokoliv poškození. K Heveru prodám „ POCHROMOVANÝ KŘÍŽOVÝ KLÍČ NA AUTO KOLA značky DIAMOND BRAND „ . Klíč na auto kola křížový má velikosti : 13 / 16, 17, 19, 22, zn. Diamond Brand. Klíč na auto kola křížový Diamond Brand, je plně funkční, bez jakéhokoliv poškození. Možnost prodat samostatně „ HEVER NŮŽKOVÝ A KŘÍŽOVÝ KLÍČ NA KOLA „ Možná dohoda o ceně. Podívejte se na další moje prodeje. Děkují.
Nůžkový zvedák na auto / hever - Nový
Nový - Hever / Nůžkový zvedák DUNLOP Kvalitní hever na auto do 1500 kg, zvedací rozsah 260-380mm
Hever zvedák 6N0011031B pro VW POLO, LUPO, SEAT AROSA + sada
Předmětem prodeje je Hever zvedák 6N0011031B pro VW POLO, LUPO, SEAT AROSA + sada nářadí. Sada nářadí obsahuje plastové pouzdro na nářadí, hever s max. nosností 630kg, HYC klíč na kola vel. 17 a spona na sundávání poklic. Neposílám do zahraničí, pouze ČR!
ruční hever
Prodám ruční hever na osobní auto. Velmi dobrý stav.
Ruční Mechanický Zvedák - Hever
Prodám tento pěkný ruční hever,plně funkční,velmi málo používaný,celková délka 51cm a zdvih cca do 44cm,poštou neposílám,pouze osobní odběr,prosím pouze volat tel .
Svítilna Scangrip MAG RED
Multifunkční a dobíjecí LED ruční svítilna MAG RED integruje LED pracovní světlo a funkci svítilny v jednom, což z něj dělá perfektní inspekční svítilnu. Díky nejnovější vysoce výkonné LED technologii poskytuje MAG RED dvakrát vyšší světelný výkon než první generace. Díky vynikajícímu světelnému výkonu MAG RED v bodovém i hlavním světle nabízí ruční svítilna skvělou hodnotu při každé pracovní operaci. Ruční svítilna je navíc dobíjecí přes USB. Ruční LED svítilna nabízí úplnou flexibilitu se třemi silnými vestavěnými magnetickými držáky a dvěma zatahovacími závěsnými háčky. Ruční svítilna má také hlavu svítilny sklopnou o 180° a je ideální jako dílenská kontrolní svítilna.