inzerce, prodej, prodám, bazar

Ručně tkaný koberec

Kategorie: Ostatní

Ručně tkaný koberec 90x60 cm. 100% bavlna. 2kusy. Nepoužité, originál zabaleno. Cena 300,-Kč +poštovné.
Ručně tkaný koberec
Podobné inzeráty
Ikea koberec - HÖJET Koberec, hladce tkaný
Prodám koberec, téměř nepoužitý viz nadpis Vlastnosti: HÖJET Koberec, hladce tkaný, ručně vyrobené/béžová, 133x195 cm Vyrobeno ze 100% vlny.
Ručně tkaný koberec 2 kusy
Ručně tkaný koberec 90x60cm. 100% bavlna. Nepoužitý. Cena za dva kusy 300,-Kč+poštovné.
Perský koberec - perfektní stav rozměr 2,95 x 4 m
Prodám ručně tkaný Perský vlněný koberec o rozměrech 2,95 x 4 m obdélník s bílými třásněmi na obou koncích koberce. Koberec má krásný, hustý vzor, vysoký vlas, vysoká kvalita, velmi zachovalý, jako nový. Nízká cena 49.900 Kč.
Prodám koberec
Koberec je ručne tkaný. Materiál vlna a hedvábí. Míry 3.50x 2.80. Koberec je 4 roky starý je v perfektním stavu žádné fleky a žádné prošlapání.
Kusový koberec 110x60cm
Prodám kusový koberec strojně tkaný polypropylen, výška vlasu 1 cm, střižený vlas. Koberec nese stopy používání, ale pravidelně tepovaný - čištěný. Nekuřácká domácnost bez zvířat. Lze poslat Balíkovnou nebo Zásilkovnou.
Plyšový koberec
Plyšový koberec Krásný plyšový koberec, který rozzáří každou místnost! Koberec je určen do dětských pokojů, svoje místo však nalezne také v moderní ložnici či obývacím pokoji. Koberec je tvořen milióny tenkých vláken, působí načechraným dojmem, je příjemně měkký a teplý a určitě upoutá pozornost každého hosta. Spodní část koberce je protiskluzová. 120x180 Jedná se o nové kusy!!!! V případě zájmu SMS