inzerce, prodej, prodám, bazar

Ručně malovaná,skleněná ozdoba + stojánek

Kategorie: Ostatní

Prodám skleněný stojánek s ručně malovanou ozdobou (na téma Velikonoce). Vše skleněné a k tomu na míru ručně vyrobená krabička. Na stojánek lze umístit samozřejmě i jiné ozdobičky / můžete měnit výzdobu dle období :) Nebo dnes moderní zavěsit kytičku ve skle - taky se dá koupit....prostě nápadům se meze nekladou :)

Zásilkovna 69Kč
Ručně malovaná,skleněná ozdoba + stojánek
Podobné inzeráty
solární fontána ozdoba
Plave na vodě. Výška stříkání vody 30-50 cm. Hezká ozdoba zahrady. Krásná ozdoba zahrady
Retro vintage vánoční ozdoby - kapky
Některé ozdoby jsou v lepší stavu než jiné, podle toho jsou naceněny. Další typy ozdob v dalších inzerátech, podívejte se. Protože nemám čas pečlivě balit a chodit na poštu, je možné pouze osobní převzetí v Praze - pokud si chcete vybrat v reálu, tak v Praze 6 kousek od Bořislavky. Průhledná kapka v perfektním stavu, cena 100,- Další dvě kapky jsou mírně jeté u háčku, ale drží dobře, cena celkem 120,- Šest barevných kapek drží perfektně, ale jsou občas obité, prodej pouze jako celek, cena celkem 250,- KLASICKÉ BAŇKY mám ve vedlejších inzerátech. retro vánoční ozdoby, staré vánoční ozdoby, vintage vánoční ozdoby, vánoce, baňky, kapky, skleněné ozdoby, retro ptáčci na stromeček, ozdoby na skřipci, miniozdoby, šišky, zvonečky, ozdoba srdíčko, ozdoba andílek, ozdoba košíček
Vánoční LED ozdoba
Nakonec nevyužitá vánoční ozdoba. Prodám tuto LED ozdobu, která lze použít nejen na Vánoce. 3kovové na sobě nezávislé kruhy průměr 20cm, průměr 25cm, průměr 30cm; každý s 20LED; barva světla teplá bílá; baterie 2x CR2032 baterie jsou součástí balení. Lze zavěsit na okno, na stěnu či volně do prostoru. Aranžovat samostatně nebo sestavené všechny dohromady. Ozdoba je nová (možná bych našla i paragon). Původní cena 279Kč. CENA: 200Kč+pošt
Dřevěná vázička malovaná
Dřevěná vázička ručně malovaná s nápisem Hejnice. Lze naplnit vodou, uvnitř je skleněná nádobka. Výška vázičky 14 cm, horní průměr 5 cm. Počátek minulého století.
Starožitný lustr
Prodám tento starožitný lustr, mám k němu dvě skleněná asi ručně malovaná skleněná stínítka. Stáří ani původ nevím, ale je to v dobrém stavu vhodné do nějaké stylové místnosti. Cena za komplet 500,- asi bude nutné osobní převzetí.
stojánek na náušnice a řetízky - kočka
Stojánek na šperky ve tvaru kočky. Stojánek je určený především k odkládání náušnic. Stojánek nabízí i místo k odložení dlouhých řetízků a náhrdelníků. Vyřezáno lupínkovou pilkou a povrchově upraveno. Vyrobeno z překližky tl.4 mm. Výšky 37 cm, šířka 27 cm.