inzerce, prodej, prodám, bazar

Ručně malovaná keramická váza, cena za kus

Kategorie: Doplňky

Nabízíme dvě keramické ručně malované vázy, cena za kus 200 Kč, pouze vystavené. Lze použít k dekoraci nebo na živé květiny (lze nalít dovnitř vodu). Nižší má rozměry 33 x 10 x 25 cm, vyšší 14 x 8 x 41 cm. Bez oťuků. Po domluvě osobní předání v Olomouci nebo zásilkovna.
Ručně malovaná keramická váza, cena za kus
Podobné inzeráty
Nádherná NOVÁ dřevěná váza
Naprosto nová nepoužitá váza. Dřevěná váza je vyrobena ze dřeva Paulownia, rychle rostoucího a obnovitelného materiálu, který je šetrný k životnímu prostředí. Ve srovnání s vázou vyrobenou z jiných materiálů je dřevěná váza nerozbitná, lehká, odolná a originální. Perfektní dřevěná dekorace pro kancelář nebo domácí výzdobu, večírky, plánování svateb a další zvláštní příležitosti. Samotná dřevěná váza je důležitým prvkem dekorace, ale lze ji také dát dohromady se sušenými květinami nebo sušenou trávou. Kombinací moderních a tradičních řezbářských technik a úžasné inspirace našich umělců je dřevěná váza o rozměrech 15 x 21 cm úžasným prvkem dekoru, který se také může proměnit v krásný a promyšlený dárek pro vaši rodinu a přátele
Váza malovaná
Váza je keramická, motiv různý, vše nafoceno, jedná se o ruční dílo, tudíž originál Vhodné jak k tmavému, tak i světlému nábytku, výška 24cm. Platí do smazání a na SMS nereaguji, děkuji za pochopení.
Prodám - stará ručně malovaná mušle 16x11cm
Prodám - stará ručně malovaná mušle 16x11cm. cenu nabídněte
Keramická váza.
Keramická váza. Prodám keramickou vázu, výška 60cm
MIX keramiky pro čajový servis
MIX keramiky pro čajový servis zbytky různých souprav 4ks šálky s jedinečnou glazurou ručně zdobený džbánek na mléko / smetanu sklodřevěný medovník s dřevěnou naběračkou keramický zdobený medovník / cukřenka, dřevěná naběračka keramická ručně malovaná cukřenka --- zaslání na dobírku: BALÍKOVNA / ZÁSILKOVNA (připočítám poštovné a doběrečné) v případě zájmu o více inzerátů je možný podíl na poštovném PODVODNÍCI VE SMYSLU NABÍZENÉ PŘEPRAVY DPD, GLS ATD. NEBO FORMOU WHATSUP NA NABÍDKU VŮBEC NEREAGUJTE!
VÁZA foukaná, ručně malovaná
Prodám krásnou foukanou vázu s ručně malovaným motivem ženy. Výška 19 cm šíře 20cm Inzerát platí do smazání. Vážní zájemci, volejte prosím na níže uvedené mobilní číslo. Děkuji.