inzerce, prodej, prodám, bazar

rozvaděče

Kategorie: Stavební stroje

Prodám 2 nové hydraulické rozvaděče na bagr DH 101 + jiné náhradní díly,zn:Levně
rozvaděče
Podobné inzeráty
Staveništích rozvaděče
PRODÁM staveništích rozvaděče dle foto
Příslušenství pro hydraulické ruky, podpěry, koše, drapák
Přídavné hydraulické podpěry k hydraulickým rukám PALFINGER, HIAB apod., použité funkční podpěry pro zajištění stability při montážích větších typů hydraulických ruk, provedení bez výsuvu, s manuálním nebo hydraulickým bočním výsuvem. Více ks. Možnost prodeje i samostatných podpěrných válců z použitých hydraulických ruk, celků jako ramena, základny, výsuvy, otočné sloupy, hydr. nádrže, rozvaděče, válce hydraulických výsuvů, sady dálkových ovládání, sloupy, atd.. Dodávky nových montážních košů pro hydraulické ruky a dalšího příslušenství, nových i použitých kvalitních nakládacích drapáků a dalšího příslušenství k hydraulickým rukám.. Nové náhradní díly HR ATLAS - TEREX, HIAB, ... Zkušenosti, reference.
Kaiser S2 náhradní díly
Prodám náhradní díly na Kaiser S2. Mám nové i použité díly, pneumatiky, disky, pístnice, rozvaděče,ramena,kapoty,podkopové lopaty. Napište nebo zavolejte co potřebujete. Kráčivé rypadlo, pavouk, kráčák Kaiser
KLEMM BOHRTECHNIK KR806
KLEMM BOHRTECHNIK KR806 Rok výroby 2008 Najeto 10 224 MTH Stroj po servisu - oleje + filtry (motor + hydraulika). Nové hydraulické rozvody. Repas kinematických částí. Vrtná souprava. Odstaveno 1 rok z provozu. Svařovaný držák hydraulického rozvaděče, Promáčklý kryt motoru.
Uds, Tatra 815 uds
Hydraulické segmenty, trubky, rozvaděče hydrauliky
DCSK profi tech dumper TC85 UTILITY LINE...
Na skladě připraven na testy Pásový podvozek s hydrostatickým převodem. Dvojčinný píst na čelní zvedání příslušenství. Gumové pásy vyrobené v monoblokové struktuře s ocelovým jádrem a upravené ocelové vložky. Diesel motor YANMAR, chlazený vzduchem, el.startér /ruční samonavijecí startér. Manuální hydrostatická převodovka s trojčinným zubovým čerpadlem a pevné orbitální motory. Ovládaní pohonu na dvou pákách hydraulického rozvaděče. Každá páka nezávisle řídí pohyby každého pásu, toto zaručuje maximální kontrolu nad strojem v každé situaci používání. Platforma operátora - nemusíte za strojem chodit (vozíte se). ✅V inzerci jsou většinou zákaznické fotografie nebo také při předání, jedná o nový stroj . Samozřejmostí jsou u nás náhradní díly a servis☎️ pokud bude chtít s čímkoliv poradit - pište, volejte !! Jsme tu pouze pro vás! 777-807-406 ❗ Stránku rád zašlu, také videa ,katalogy fota...a podobně Doporučuji klik na VŠECHNY MÉ INZERÁTY NEBO HLEDEJTE INFORMACE A VÝSLEDKY NA GOOGLE - /ZADÁNÍM TEXTU/ - DCSK profi tech - nebo - Cenu domluvíme, napište Prezentace strojů doporučuji ověřit tel.