inzerce, prodej, prodám, bazar

Rozprašovač

Kategorie: Ostatní

Prodám starý rozprašovač.Odp.jen na meil adresu.
Rozprašovač
Podobné inzeráty
ROZPRAŠOVAČ NA OCET/OLEJ 0,15 L
Tento mechanický rozprašovač se výborně hodí k dochucování salátu, přípravě zeleninových jídel i nakládání masa na grilování. Ať už do něho nalijete olej nebo ocet, danou tekutinu rovnoměrně a přesně rozpráší tam, kde ji zrovna potřebujete. Jeho nádoba má objem 150 ml a je vyrobená z odolného plastu. Olej můžete dávkovat i běžným naléváním – součástí víčka s rozstřikovačem je i výlevka, kterou uvolníte pootočením uzávěru. Součástí balení je i plastový kryt. Jen osobní odběr Brno-Slatina
Elektrický rozprašovač barvy
Prodám používaný, ale funkční elektrický rozprašovač barvy. Pokrývá rovnoměrně v jedné vrstvě, rychle a rovnoměrně pokrývá i velké povrchy. Lze použít pro malování na zeď, oplocení a malování zahradního nábytku. Možnost osobního předání v Kladně nebo v Praze. Případně mohu poslat přes Zásilkovnu.
Rozprašovač oleje
Jelikož si to libuje i moje babička tak vám to sem prostě musím dát! Super rozprašovač na maso, pánev, a další potraviny a produkty! Zjistěte samy a zkuste samy jak je tenhle produkt výborný jak pro vás tak pro vaše blízké a hlavně zjednoduší vám život! Doprava zdarma! Doprava ke dveřím!
Rozprašovač na ocet, TRATTORIA – Küchenprofi
Nepoužité, nové, nevhodný dárek. Rozprašovač na ocet, TRATTORIA – Küchenprofi
Rozprašovač
Prázdný rozprašovač z kosmetického (nemastného) výrobku. Objem 250 ml. Dostupných vícero kusů. Uvedená cena je za 1 kus. Možnost osobního předání v Praze. V případě zaslání poštou nebo přes Zásilkovnu odesílám až po připsání peněz na účet včetně poštovného / zásilkovného dle jednotlivých tarifů a balného. Při nákupu více mnou nabízených položek je počítáno jedno poštovné. Upřednostňuji kontaktování e-mailem.
Rozprašovač IKEA
Rozprašovač Ikea, tyrkysová barva, kombinaci takoveho typu a barvy jsem jiz nenašla, plastový. Pěkná barva, ale bohužel nevyužiji, tak kdyby se někomu hodil :)