inzerce, prodej, prodám, bazar

Rozmetadlo 500L

Kategorie: Ostatní

Rozmetadlo 500L - 1.6. - 09:00
Prodám rozmetadlo na průmyslová hnojiva Strumyk 500,plastové,nerezový dávkovač s talířem,rozhoz až 12m,nastavení šíře záběru i dávky hnojiva,možnost i s hydr.otevírání
Rozmetadlo 500L
Podobné inzeráty
Rozmetadlo písku 1,1m Kellfri
Rozmetadlo písku 1,1, m s servomotorem a hadicí Samonakládací rozmetadlo na traktor o objemu 200 l Pracovní šířka 1,1 m Objem zásobníku na písek 200 l Rozmetadlo písku je standardně vybaveno hydraulickým válcem umožňujícím samonakládání. Pevná konstrukce Spodní klapky vybavené pružinami s nastavitelným tlakem zaručují bezpečný provoz Plynulé nastavení množství rozmetaného materiálu zajišťuje hospodárnou a efektivní práci Stroj je vybaven hřídelem míchadla, aby se zabránilo spékání písku Funkce rychlého vyprázdnění Tříbodové zavěšení 2 silné podpěrné nohy Ruční nastavení spodních klapek. Pevná konstrukce, promyšlené detaily a různé pracovní šířky za dostupnou cenu. Vyžaduje jednočinný, zpětný a dvojčinný zámek na traktoru. Dodává se se čtyřma hydraulickými hadicemi s rychlospojkou ½”, hydraulickým servomotorem a tříbodovým zavěšením. Rozmetadlo písku Kellfri namontované na traktoru má širokou škálu použití. Je vhodné nejen k boji proti námraze, ale také k rozmetání hoblin, pilin atd. na běžeckých stezkách a k pokrytí zelených povrchů různými materiály. Stroj je standardně vybaven samonakládacím systémem včetně hydraulického válce a pružných hadic, což umožňuje přímé nakládání písku z hromady. Namontujte rozmetadlo písku na traktor a poté jej jednoduše a efektivně naplňte ze sedadla řidiče spuštěním rozmetače písku dolů. Po nastavení rozmetadla do snížené polohy najeďte na hromadu písku a zvedněte je zpět do pracovní polohy - nádrž je plná a můžete začít pracovat.
Rozmetadlo písku 1,35m (ATV) Kellfri
Rozmetadlo písku pro tažení čtyřkolkou (ATV), traktorem, autem, objem 500 l. Pracovní šířka 1350mm Objem zásobníku 500l Rychlost 30 km/h Kulová spojka 50 mm 14‘‘ kola, která pohánějí rozmetací hřídel Délka x šířka x výška 2000 x 1800 x 990 mm Hmotnost 227 kg Rozmetadlo o jednoduché a stabilní konstrukci, pro rozmetání písku a soli, s rychlou regulací množství distribuovaného materiálu. K boji s ledovým povrhem - ve velkém a malém měřítku.
TUNELOVÝ POSTŘIKOVAČ LIPCO 500l
Tunelový postrikovac LIPCO oboustranný 500l,při plné vegetaci spotřeba max 300l na hektar!nádrž 500l ,strátovost úletu 15%!!!pojezdová rychlost 4 redukovaná,výborné do vinic kde neprojedete brázdou,stříká obě strany najednou,čerpadlo po generálce(oprava stala 30 000,-) vynikající stav Tel.
Rozmetadlo Worpool Junior 800 -1200L
Rozmetadlo Worpool Junior 800 -1200L Prodám špičkové profi rozmetadlo Worpool Junior s obsahem 800L a možností rozšíření na 1200L.Ovládání plně hydraulické,levá-pravá strana,přesné dávkování,rozhoz až 24m,osvětlení,robusní konstrukce,síta,CE certifikát.Možnost plachty.Více info na tel.
Toyota Hilux s radlicí a rozmetadlem Hilltip
Prodám kompletní sestavu pro zimní údržbu. Toyota Hilux + radlice Hilltip 2250SP a rozmetadlo Hilltip 850l objem. Ozvěte se mi prosím a pošlu Vám kompletní specifikaci. Radlice: - pracovní záběr 225 cm - joystick v kabině řidiče - plovoucí poloha - funkce přítlaku - elektrický pohon 12V - odpružení pružinami - poziční osvětlení - vyhřívaná LED světla - rychloupínací systém - příčné kopírování nerovností - technické osvědčení pro provoz po pozemních komunikacích. Rozmetadlo: - GPS automatický režim - rozmetadlo drží neustále stejnou posypovou dávku v závislosti na pojezdové rychlosti - ušetříte 20% posypového materiálu - objem 850 litrů - záruka 2 roky - elektrický pohon 12V - ochranné síto - vibrátor nastavitelný na určitý interval - sklopný rozmetací talíř - držák SPZ s osvětlením - pracovní světlo - maják - ovládání z kabiny řidiče - šířka a množství posypu - hmotnost prázdného 190 kg - přichycení kurtami - vhodný na sůl, štěrk, písek, mix - minimální délka korby 170 cm - technické osvědčení pro provoz po pozemních komunikacích P & L - Ing. Adam Šimon volejte 619 745 nebo piště asimon@
PRODÁM DŘEVĚNÝ  DUBOVÝ SUD 500L super cena
Prodám dubový sud 500l mám vic kusu a více velikostí vice info tel.mail