inzerce, prodej, prodám, bazar

Rozleštění světlometů

Kategorie: Ostatní

Profesionální renovace světlometů
Rozleštění světlometů
Podobné inzeráty
Renovace světlometu
Provádím renovace zašlých, zoxidovaných světlometů. Opravy provádím na vnější ploše světlometu, ručním i mechanickým broušením a následným nanesením polykarbonátového povlaku. Cena za kus 250kč a zázemí mám centru Usti n Labem. Kontakt - volejte, smsky, emailem nebo klidně pište na fb, insta - poncarcare. Volné termíny mám hlavně o vikendu a v týdnu po domluvě. Děkuji.
Vodovodní baterie (starší) rozteč 150
Po rozleštění bude jako nová. Plně funkční. Osobní vyzvednutí,nebo pošlu Zásilkovnou po platbě na účet. Na SMS nereaguji. Na dobírku neposílám.
Jaguar XF
autorádio CD přehrávač CD měnič AUX bluetooth centrál dálkový bezklíčové odemykání alarm imobilizér 4 x el. okna senzor stěračů tónovaná skla el. sklopná zrcátka vyhřívaná zrcátka samostmívací zrcátka mlhovky xenonové světlomety zadní světla LED ostřikovače světlometů senzor světel aut. klimatizace dvouzónová klimatizace dělená zadní sedadla vyhřívaná sedadla el. seřiditelná sedadla výškově nastavitelná sedadla výsuvné opěrky hlav isofix dřevěné obložení kožené čalounění led ambientní osvětlení interiéru aut. stavitelný volant při nástupu multifunkční volant nastavitelný volant posilovač řízení řazení pádly pod volantem 6 x airbag palubní počítač venkovní teploměr dotykové ovládání palubního počítače volba jízdního režimu elektronická ruční brzda satelitní navigace hands free tažné zařízení senzor opotřebení brzdových destiček ABS protiprokluzový systém kol (ASC) stabilizace podvozku (DSC) aut. zabrzdění v kopci optický parkovací asistent parkovací senzory zadní aut. převodovka 6 rychlostních stupňů tempomat startování tlačítkem bezklíčové startování
JEEP Wrangler JK a JL ocelový pevnostní přední nárazník
Nabízíme přední ocelový pevnostní nárazník Jeep Wrangler JK 2007-2018 Cena: 20880,- Vyroben z oceli válcované za studena o tloušťce 4 mm, ošetřen dvoufázovým procesem práškového lakování s použitím epoxidového základu, který vytváří pevnou černou strukturu. Je vybaven tažnými háky červené barvy, které slouží nejen k praktickému účelu, ale také doplňují styl vozu. Je také možné osadit naviják, pro který je připraveno místo. Konstrukce byla navržena tak, aby neomezovala chlazení motoru a zajistila plnou bezpečnost cestujících ve vozidle. Vhodné pro dvoudveřové i čtyřdveřové verze modelu Wrangler JK. Dále nabízíme přední ocelový pevnostní nárazník Jeep Wrangler JL 2018+ cena: 18990,- Nárazník je vyroben z oceli válcované za studena o tloušťce 4 mm, trubky o průměru 6 cm a tloušťce 0,3 cm. Nárazník byl ošetřen dvoustupňovým práškovým epoxidovým nástřikem, který vytvořil pevnou černou strukturu. Součástí nárazníku jsou masivní oka s třmeny (součást sady) a ocelovou plotnu pro instalaci navijáku do 5500 kg. Po stranách jsou kruhové otvory pro halogenové žárovky (standard), kam lze namontovat další osvětlení. Trubka nárazníku zakrývající přední masku Wrangler je vybavena dvěma držáky pro připevnění dalšího osvětlení. Sada obsahuje nárazník, šekly a montážní díly. Instalace vyžaduje vyvrtání dalších dvou montážních otvorů! Doporučujeme profesionální instalaci. Dále nabízíme přední ocelový pevnostní nárazník Jeep Wrangler JL 2018+ cena: 21,- Verze připravená pro parkovací senzory "PDC". Jedná se o modulární nárazník ; existuje možnost demontovat boční ocelové prvky, což umožňuje zvýšit světlou výšku a zlepšit úhel náběhu. Nárazník má místo pro montáž a plotnu pro elektrický naviják, červené tažné háky na pouta, výklopný držák SPZ, kovové rámečky protimlhových světlometů a přídavná montáž pro pracovní světlomety. Výrobek je vyroben z oceli válcované za studena, práškově lakovaný s epoxidovým výchozím nátěrem - díky takto pevnému nátěru nárazník vypadá skvěle po dlouhou dobu užívání. Prvek byl navržen tak, aby neomezoval chlazení motoru. Vhodné pro dvoudveřovou i čtyřdveřovou verzi Wrangler. Dostatečně široký, aby chránil blatníky, ale rozhodně užší než původní nárazník.
Žárovka pro motocykly OSRAM NIGHT RACER PLUS H7 12V 55W (pat
sada dva kusy - nové zboží NIGHT RACER PLUS MAXIMUM PERFORMANCE – Více světla pro vaši bezpečnost. Ideální žárovka pro řidiče, kteří chtějí více světla a jezdit bezpečněji. Díky nově vyvinuté vysoce výkonné spirále a modrému ovrstvení nabízejí žárovky do světlometů řady NIGHT BREAKER PLUS: Až o 90% více světla na silnici. Až o 10% bělejší světlo. ve srovnání s běžnými žárovkami na trhu. Prodloužený kužel světla umožňuje mnohem dříve rozpoznat nebezpečí nebo překážky – více času na reakci, který může zachránit život! Bělejší světlo žárovek NIGHT RACER zvyšuje komfort za jízdy, snižuje nebezpečí únavy. Čistě zaostřený světelný paprsek směruje světlo přesně tam, kam je třeba. Díky jedinečnému designu žárovek NIGHT RACER PLUS vypadají vaše světlomety lépe. Provedeni PLUS výhody: až o 50% delší životnost v porovnání s předchozí generací NIGHT RACER, vysoký podíl vzácných plynů v plnící směsi, nový design spirály, optimalizovaný výrobní proces.
BMW F11
Rok výroby: 02/2011 Motor: 2993 ccm / Palivo: Dizel Výbava:nové rozvody,oleje,filtry ,ABS, ESP, ostřik světlometů, xenony, rádio, alu kola, tempomat, klimatizace, zadní/přední park. senzory, centrální zamykání, el. ovládání oken, 2x klíč,imobilizér, nastavitelný volant,multifunkční volant, navigace posilovač řízení, protiprokluzový systém kol (ASR), výškově nastavitelná sedadla, výhřev sedadel, kůže, hagusy nová stk + emise. Stav tachometru 291474km nehavarované Platnost STK do: 01/2024