inzerce, prodej, prodám, bazar

Rozleštění světel s ochranou

Kategorie: Příslušenství

Dobrý den.
Nabízím rozleštění zašlých světel s následnou ochranou. Více info na tel. Cena uvedena za kus
Rozleštění světel s ochranou
Podobné inzeráty
LED ŽÁROVKY H15 V2
Prodám LED žárovky H15 V2. Kupované v prosinci 2022, jako nové. Více info v odkaze níže: Nejvýkonnější "dvouvláknové" LED náhrady do dálkových světel kde slouží zároveň i jako denní svícení Vhodné například pro: Škoda - Octavia III před faceliftem s halogenovýmy světlomety - Rapid v případě světel se žárovkami H15 - Superb II před faceliftem v případě světel se žárovkami H15 (nepříliš častá varianta světel) - Superb II po faceliftu v případě světel se žárovkami H15 (nepříliš častá varianta světel) - Superb III před faceliftem v případě světel se žárovkami H15 (nepříliš častá varianta světel) VW - Golf 6 - Golf 7 - Touran 1T3 - Tiguan - Transporter T5 v případě světel se žárovkami H15 - Transporter T5 v případě světel se žárovkami H15 AUDI - A6 C7 FORD - Mondeo MK5 - Custom
Mobil Univis N 46 - 20L
ISO VG 46, oleje řady Univis N jsou vysoce kvalitní hydraulické oleje s protioděrovou ochranou Mobil Univis N 46 - 20L ISO VG 46, oleje řady Univis N jsou vysoce kvalitní hydraulické oleje s protioděrovou ochranou Oleje řady Univis N jsou vysoce kvalitní hydraulické oleje s protioděrovou ochranou určené pro uspokojení širokého rozsahu pot řeb hydraulických soustav. Výrobky vykazují vysoký viskozitní index, který zlepšuje vlastnosti při nízkých a vysokých teplotách. Díky tomu se stávají vynikající volbou pro zařízení, která mají velké rozpětí mezi najížděcí a provozní teplotou. Oleje řady Univis N se vyznačují dobrou střihovou stabilitou, která umožňuje jejich dlouhodobé použití ve vysokoteplotních provozních prostředích. Prodlužují životnost filtrů a optimálně chrání zařízení, což vede kesnížení nákladů na údržbu a na likvidaci výrobku. Oleje řady Univis N jsou vyrobeny z vybraných vysoce kvalitních základových olejů v kombinaci s komplexem aditiv, které jim propůjčují velmi dobré protioděrové vlastnosti, ochranu proti rezivění a korozi, dobrou deemulgační schopnost, oxidační odolnost, dobré protipěnící vlastnosti a schopnost rychlého uvolňování vzduchu. Jsou určeny pro systémy pracující v mírných podmínkách, které vyžadují vysoký stupeň ochrany proti opotřebení.
Prodám ochranou lištu na nárazník Octavia 3 combi
Prodám novou ochranou lištu na zadní nárazník Octavia 3 combi Číslo dilu: 5E9061195
Kabel pro autokameru miniUSB s ochranou proti vybití autobat
Kabel pro autokameru, který vám nevybije autobaterii, protože kameru při nízkém napětí automaticky odpojí. NOVÉ BALENÍ, NEPOUŽITÉ, ZVOLEN ŠPATNÝ TYP KONEKTORU, ZÁRUKA Zásilkovna 80 Kč. "Skryté napájení pro autokamery s miniUSB konektorem použijte tehdy, nechcete-li kameru či jiné 5V zařízení ve vozidle napájet ze zapalovače. Převodník připojíte (např. pomocí nožových svorek) do obvodu 12/24V vozidla. Součástí setu je propojovací kabel zakončený zahnutým miniUSB konektorem, který kabel odvede do strany či nahoru. Zařízení je vybaveno ochranou proti podpětí. Napájení je vyvedeno na piny 1(+) a 5(-) miniUSB. Délka: cca 3,5m INPUT DC: 8V - 40V OUTPUT DC: 5V, 2A Provozní teplota: -15 až +50°C podpěťová ochrana: 11,6V pro napájení 12V; 23,2V pro napájení 24V Zakončení konektoru: zahnuté"
Keramická ochrana pro váš vůz
Certifikovaná keramika ochrání váš vůz. Záruka 3 roky. Konzultace zdarma. V ceně služeb je ruční mytí vozu, dekontaminace, rozleštění kosmetických vad. Cena od 20 tis. Kč. Přesná cena na základě osobní schůzky nebo zaslání fotografií.
OSV-1 - automatické rozsvěcení světel
Plně funkční, použitá, řídící jednotka pro automatické zapnutí světel vozidla po nastartování motoru. Po vypnutí motoru světla sama zhasnou. Univerzální relé ovladač světel automobilů s palubní sítí 12 V. ARS od českého výrobce HT car system. V návodu je uvedený postup a schéma zapojení modulu. Nové, nepoužité lepící pásky. Součásti prodeje: - řídící jednotka - papírový český návod k instalaci Balíkovna: 65,-Kč Česká pošta (doporučená zásilka): 65,-Kč Zásilkovna: 79,-Kč Zásilkovna na Slovensko: 89,-Kč Osobní předání: Plzeň