inzerce, prodej, prodám, bazar

rozkládací lehátko na spaní

Kategorie: Ostatní nábytek

Prodám rozkládací lehátko na spaní,málo používané.
Rozměry při rozložení 65 cm x 180 cm,
výška od země 21 cm+ 5 cm matrace
Složené výška 68 cm, šířka 65 cm a hloubka 30 cm.
Cena 1800 Kč původní cena 3400 kč
rozkládací lehátko na spaní
Podobné inzeráty
Masážní lehátko s nosností 300kg
Prodám na zakázku dělané masážní lehátko. Má extrémně pevnou konstrukci s nosností přes 300kg. Lehátko samotné je také velmi těžké. Má cca 45kg a je velmi stabilní. Lehátko je vhodné do masérny nebo do jiné podobné provozovny. Má velmi kvalitní a silné polstrování s odolnou povrchovou úpravou, která odolává olejům a jiným látkám, které se v podobných provozech používají. Konstrukce lehátka je výškově nastavitelná +/- o 20cm. Původní cena lehátka byla 24tis. Jen polstrování a potah vyšly na 13tis. Bylo používané necelé dva roky. Od roku 2020 je nepoužívané a zakonzervované pod plachtou. K lehátku nabízím zdarma i malou otočnou masérskou židličku.
Kosmetické rozkládací lehátko-NOVÉ,ještě zabalené v krabici
Prodám nové ještě zabalené v krabici kosmetické rozkládací lehátko.Nevyužiji ho.(pův.cena 4.500,-)Konstrukce: Bukové dřevo Potah: PVC Výška lehátka: 63–86 cm Včetně přepravní tašky Barva: bílá Prosím o osobní převzetí.Slušné jednání.
Daruje někdo rozkladací lehatko nebo křeslo.
Daruje někdo rozkladací lehátko nebo křeslo ve slušném stavu nebo levně prodá.
Lehátko z masivu
Dobrý den, nabízím k prodeji lehátko z masivu, například do sauny nebo na zahradu. Rozměry jsou 185 x 77cm, výška 47cm. Lehátko je polohovatelné.
Skládací masážní lehátko
Dobrý den nabízím skládací masážní lehátko značky MH Star cca 3 roky staré v barvě krémová. Minimálně používané. V ceně lehátko, obal, polštář na podepření nohou. Bez poškození.
Lehátko polohovací, zn. Hanzalík
Prodám hydraulické polohovací lehátko české výroby (firma Ladislav Hanzalík, model LH 02: ). Výborný stav - jako nové, minimálně používané. Olomouc - Chomoutov