inzerce, prodej, prodám, bazar

Rozdružovač balíků Teagle 5050

Kategorie: Zemědělská technika

Prodám rozdružovač balíků Teagle Tomahawk 5050. Bez problému rozdruží a nařeže senáž,seno, slámu. Až 10 metrů odhoz materiálu. Málo používaný.Důvod prodeje změna technologie. Při rychlém jednání dohoda možná.
Rozdružovač balíků Teagle 5050
Podobné inzeráty
Rozdružovač balíků slámy  Teagle
Prodám rozdružovač balíků slámy TOMAHAWK 505 M Teagle 40 nožů, síto 28 mm Výbava: Horní výsyp Žirafa Kardan Buben 1,80 m Vhodný pro dva kulaté balíky 1,5 - 1,7 m nebo hranaté balíky Cena na dohodou. Nejety stroj řezačka slámy
Prodám - rozdružovač Teagle TOMAHAWK 4040
Prodám bubnový rozdružovač Teagle TOMAHAWK 4040. Stroj je určen k zastýlání a krmení. Stroj je plně vybavený. Možnost zastýlaní spodním výhozem (možnost zastýlání jahod), bočnim výhozem s regulací plošného rozptýlení (také určen k zakrmování senem a senáží), vrchním otočným výhozem který lze za jízdy otáčet (určen k zastýlání). Stroj byl v provozu pouze 2 sezóny, málo používaný. Celoročně garážovaný. Stroj byl zakoupen jako nový. Při rychlém jednání dohoda možná.
Rozdružovač balíků
Prodám rozdružovač balíků Teagle Tomahawk 4040 na rozdružení balíků slámy, sena a senáží v průměru 120 cm. Spodní i horní výhoz. Hydraulický třetí bod. Plně funkční. Minimálně používaný.
Rozdružovač balíků slámy, sena a senáže
Rozdružovač balíků slámy, sena a senáže ROMET je rozdružovač balíků, který je určen zejména pro zastýlání na větší vzdálenost (až 18 m) ve stájích s podestýlkou a volným ustájením zvířat. Zpracovává balíky v kulaté i hranaté formě. Balík se snadno nakládá pomocí hydraulicky sklopného zadního čela na posuvné dno. Podlahový dopravník je poháněn hydropohonem s převodovkou. Zadní čelo i podlahový dopravník lze jednoduše ovládat z boku stroje. Podlahovým dopravníkem je balík dopraven k rozdružovacímu válci. Odfrézování hmoty z balíků zajišťuje rozdružovací válec s velkým množstvím vyměnitelných nožů. Pomocí metacího kola, které je poháněno dvourychlostní převodovkou od náhonové hřídele, je pak rozdružovaný materiál rozmetán až na vzdálenost 18 m. Vzdálenost nastýlání a směr je možno nastavit hydraulicky ovládanou klapkou na otočném výstupu metače, který umožňuje zakládání na obě strany i za sebe v úhlu až 220°. Veškeré hydraulické mechanismy je možné komfortně ovládat z kabiny traktoru. Tech. údaje: Výrobce STS Olbramovice ROMET Celková výška stroje (mm) 2570 Celková šířka stroje (mm) 2070 Celková délka – otevřené zadní čelo (mm) 5199 Celková délka – zavřené zadní čelo (mm) 4114 Objem ložného prostoru (m3) 2,1 Užitečná hmotnost (kg) 1000 Pohotovostní hmotnost (kg) 1800 Ovládání Elektrohydr. Doporučený výkon traktoru (kW) 40 Hydraulika traktoru 30 – 45 l/min.,- 180 bar Rok výroby 2019 Cena dohodou.
Rozdružovač balíku Tomahawk 4040
Prodám zánovní rozdružovač balíku Teagle Tomahawk 4040, r.v. 2017, levý i pravý výhoz, náhon, velmi pěkný
ROZDRUŽOVAČ BALÍKŮ ELHO ROTORCUTTER 1500
Rozdružovač slouží k rozdrobení a rozdělení kulatých balíků senáže, příp. sena a slámy do průměru 1,4 m. Nářadí je vybaveno řezacím rotorem poháněným od vývod. hřídele traktoru kloubovým hřídelem s třecí spojkou a volnoběžkou. Hydromotor otáčí bubnem s balíkem a tím dochází k posunu balíku proti řezacímu rotoru, rychlost otáčení bubnu se reguluje omezovacím průtokovým ventilem. Stavitelné dávkovací koncovky zajišťují přesné dávkování krmiva. Otáčky vývod. hřídele pro balíky senáže 540/1000 ot/min., pro balíky slámy a sena 1000 ot/min. Hmotnost s nakládacími rameny 1050 kg. Kloubový hnací hřídel.Nakládací ramena s dvěma hydraulickými válci - váha balíku max. 1200 kg. Doporučený výkon traktoru min/max 50-60 kW (podle podmínek nasazení). Uvedená cena je bez DPH. Produktový manažer Elho: Antonín Sapák +420 .