inzerce, prodej, prodám, bazar

Rozdružovač

Kategorie: Zemědělská technika

Prodám rozdružovač balíků, odpracováno cca 10 balíků(nový stroj). Prodej z důvodu změny technologie.
Rozdružovač
Podobné inzeráty
Rozdružovač balíků slámy, sena a senáže
Rozdružovač balíků slámy, sena a senáže ROMET je rozdružovač balíků, který je určen zejména pro zastýlání na větší vzdálenost (až 18 m) ve stájích s podestýlkou a volným ustájením zvířat. Zpracovává balíky v kulaté i hranaté formě. Balík se snadno nakládá pomocí hydraulicky sklopného zadního čela na posuvné dno. Podlahový dopravník je poháněn hydropohonem s převodovkou. Zadní čelo i podlahový dopravník lze jednoduše ovládat z boku stroje. Podlahovým dopravníkem je balík dopraven k rozdružovacímu válci. Odfrézování hmoty z balíků zajišťuje rozdružovací válec s velkým množstvím vyměnitelných nožů. Pomocí metacího kola, které je poháněno dvourychlostní převodovkou od náhonové hřídele, je pak rozdružovaný materiál rozmetán až na vzdálenost 18 m. Vzdálenost nastýlání a směr je možno nastavit hydraulicky ovládanou klapkou na otočném výstupu metače, který umožňuje zakládání na obě strany i za sebe v úhlu až 220°. Veškeré hydraulické mechanismy je možné komfortně ovládat z kabiny traktoru. Tech. údaje: Výrobce STS Olbramovice ROMET Celková výška stroje (mm) 2570 Celková šířka stroje (mm) 2070 Celková délka – otevřené zadní čelo (mm) 5199 Celková délka – zavřené zadní čelo (mm) 4114 Objem ložného prostoru (m3) 2,1 Užitečná hmotnost (kg) 1000 Pohotovostní hmotnost (kg) 1800 Ovládání Elektrohydr. Doporučený výkon traktoru (kW) 40 Hydraulika traktoru 30 – 45 l/min.,- 180 bar Rok výroby 2019 Cena dohodou.
Rozdružovač KVERNELAND TAARUP TA 856
Rozdružovač KVERNELAND TAARUP TA 856, tažený stroj až na 3 kulaté nebo hranaté balíky (prostorových až 6 m³), metací vzdálenost až 25 m v úhlu 260⁰, metací kolo 155 cm s 6-ti lopatkami, příčkový řetězový dopravník, dvoustupňová převodovka s nastavením na boku stroje, dva řezací bubny každý s 28 noži včetně pevných hřebenů mezi šnekovicemi, Drum Feed Control System – neucpávající se konstrukce (patent KVERNELAND), pohon klínovými řemeny, hydraulicky ovládané nakládací čelo, kardan. Plně funkční. Možnost dopravy.
ROZDRUŽOVAČ BALÍKŮ ELHO ROTORCUTTER 1500
Rozdružovač slouží k rozdrobení a rozdělení kulatých balíků senáže, příp. sena a slámy do průměru 1,4 m. Nářadí je vybaveno řezacím rotorem poháněným od vývod. hřídele traktoru kloubovým hřídelem s třecí spojkou a volnoběžkou. Hydromotor otáčí bubnem s balíkem a tím dochází k posunu balíku proti řezacímu rotoru, rychlost otáčení bubnu se reguluje omezovacím průtokovým ventilem. Stavitelné dávkovací koncovky zajišťují přesné dávkování krmiva. Otáčky vývod. hřídele pro balíky senáže 540/1000 ot/min., pro balíky slámy a sena 1000 ot/min. Hmotnost s nakládacími rameny 1050 kg. Kloubový hnací hřídel.Nakládací ramena s dvěma hydraulickými válci - váha balíku max. 1200 kg. Doporučený výkon traktoru min/max 50-60 kW (podle podmínek nasazení). Uvedená cena je bez DPH. Produktový manažer Elho: Antonín Sapák +420 .
Rozdružovač balíků
Nabízím k prodeji rozdružovač balíků Kverneland KD 806, nové nože,plně funkční, možnost odzkoušení na místě. Dohoda jistá.
Rozdružovač balíků
Prodám málo používaný rozdružovač KUHN Primor 3570 Cena: 380000+DPH
rozdružovač balíků s dopravníkem
Nabízím k prodeji předváděcí rozdružovač balíků, nastýlač. S dopravníkem pro stlaní do postýlek nebo krmení. Pro všechny druhy balíků, zvládne i volnou senáž a stlaní separátem. Dvourychlostní převodovka, elektrické ovládání. Najeto do 100 MTH, technický průkaz.