inzerce, prodej, prodám, bazar

Rozbité Displaye

Kategorie: Ostatní

Prodám rozbité displaye.
Samsung A10
Xiaomi Redmi 4
Xiaomi Redmi Mi A2 Lite
Cena 100Kč/Kus
Při koupi všech cena 200Kč
Zasílám přes zásilkovnu.
V případě zájmu mne kontaktuje přes SMS nebo Emailem. Prosím, nevolejte.

Rozbité Displaye
Podobné inzeráty
LVDS adaptér pro Raspberry Pi - připojení LVDS displaye
LVDS adaptér pro Raspberry Pi - připojení LVDS displaye Mohu dodat i kabel a nebo napájecí jednotku 3.3V/5V/12V. Napište.
Prodám dva rozbité telefony LenovoP70, XiaomiRedmiNote7
Prodám dva rozbité telefony LenovoP70, XiaomiRedmiNote7
Náhradní díly / Rozbité telefony
Prodám rozbité telefony. Xiaomi Redmi 4A Lenovo Vibe Realme C21 Lenovo IdeaPad A1000 Cena 250Kč/Kus Zasílám přes zásilkovnu. V případě zájmu mne kontaktuje přes SMS nebo Emailem. Prosím, nevolejte.
Koupím staré telefony i. Rozbité
Koupím staré telefony i. Rozbité
Trust TEZA 4k - Webkamera, záruka
Trust TEZA 4k Webkamera s vysokým rozlišením 4K a 30 FPS. Automatické ostření, automatické vyvážení bíle, dvojice citlivých mikrofonů. Má super poměr cena / výkon. Stačí připojit a jedete, není potřeba nic instalovat. Drtivá většina notebook má naprosto katastrofální webku, tohle je jednoduché řešení jak kvalitu posunout na jiný level. Lze snadno připevnit na rám displaye či monitoru, nebo lze našroubovat na stativ, rameno apod. Výhody: Webkamera umožní čisté videohovory v rozlišení 4K UHD při 30 snímcích za sekundu Funkce automatického ostření a 74° zorné pole Trust TEZA 4K umí automaticky vyvážit bílou a kompenzovat protisvětlo Webkamera má dva integrované mikrofony s až 5metrovým dosahem Vhodná pro bezproblémovou oboustrannou komunikaci Připojení pomocí odpojitelného kabelu USB-A na USB-C pro snadné použití a rychlé připojení Funguje se všemi videokonferenčními softwarovými nástroji, např. Skype, Teams a Zoom Obsah balení: webová kamera, trojnožka, USB kabel, filtr pro ochranu soukromí, adaptér USB-A na USB-C Přešel jsem na jiné řešení. Nechám za zlomek ceny. Záruka u CZC 11/24
Servisní špachtle pro otevírání telefonů, odloupnutí displej
Servisní špachtle pro otevírání telefonů, odloupnutí displaye potřebná pro opravu mobilních telefonu, ale i tabletů, notebooků, hodinek a jiné elektroniky. Jedná se o nové, nepoužité nářadí. Možno poslat po platbě předem Českou poštou obyčejně za 33 Kč, doporučeně za 59 Kč, nebo zásilkovnou za 69 Kč. Také možno vyzvednout osobně Praha západ - Chrášťany Velmi mnoho prodaných kusů, velká spokojenost zákazníků.