inzerce, prodej, prodám, bazar

Router, plechové krabičky, vývrtky, rašple, klíče

Kategorie: Ostatní

Wifi router - viz fota - nabídněte.
Dvě vývrtky - profi + plastová s ořezávačem manžet - cena viz foto.
Staré klíče - různé - asi 2 kg - nabídněte.
Rašple (železo+plast)- nabídněte.
Různě staré a velké plechové krabičky (viz foto)- nabídněte.
Při osobním vyzvednutí v Praze-Libni sleva možná. Při posílání +poštovné.
Router, plechové krabičky, vývrtky, rašple, klíče
Podobné inzeráty
Věšák na klíče ve tvaru domku s vesničkou
Rádi bychom Vám představili náš nový produkt - "S láskou vyrobený" dřevěný věšák na klíče . Tento věšák je vyroben ze dřeva a má tvar domku, který je velikosti 24x14 cm. Disponuje krásnými a živými barvami - zelenou, hnědou, modrou a okrovou, takže se hodí do různých interiérů. ❤️ Co tento věšák na klíče tak výjimečným dělá, jsou malé dřevěné domečky, které jsou na něm umístěny. Tyto domečky tvoří malou vesničku a vytvářejí nádhernou a originální atmosféru. Díky nim bude tento věšák nejen praktickým pomocníkem pro Vaše klíče, ale také skvělým doplňkem Vašeho interiéru. Každý z těchto dřevěných kousků je ručně vyroben s láskou a pečlivostí, takže každý z nich je trochu jiný a originální. Tento věšák na klíče bude skvělým dárkem pro Vaše blízké nebo pro Vás samotného. S tímto praktickým a originálním věšákem na klíče už nikdy neztratíte své klíče a navíc získáte nádherný doplněk do svého domova. Děkujeme Vám za podporu a těšíme se na to, že tento dřevěný věšák na klíče Vám přinese radost a pohodu do Vašeho domova. ❤️
Plechové dózy a krabičky
Prodám plechové dózy a krabičky. menší od čaje 8x6x6 cm 30,- Kč ploché krabičky se zvířaty 15x10x4 cm 50,- Kč kulatá dóza s labutí průměr 12 cm, výška 4 cm 40,- Kč velká růžová dóza průměr 18 cm, výška 18 cm 80,- Kč velká modrá průměr 16 cm, výška 16 cm 70,- Kč Cena za vše dohromady se slevou je 300,- Kč.
Tubular pick - trubkové klíče
Tubular pick - trubkové klíče - [20.8. 2021] Smazat/ Upravit/ Topovat Tubular pick - trubkové klíče - 1 Tubular pick - trubkové klíče - 2 Tubular pick - trubkové klíče - 3 Prodám Sada tubular - 3ks (7.0,7.5,7.8mm) - HUK + Tubular pick - 7 stavítek (7.5mm) - GOSO, ideálně dohromady. Většina klíčů je skoro nepoužita. Pozn. rozměry "7,5mm" nejsou v obou sadách/výrobcích totožné, hodí se tedy obojí. ------------------ 1. Sada tubular - 3ks (7.0,7.5,7.8mm) - HUK Třídílná sada kvalitních trubkových klíčů. Výhodou těchto picků je jejich malá hmotnost a velikost. Každý pick disponuje magnetickým kroužkem, kterým během vteřiny vrátíte jehly do původní polohy. S těmito klíči během pěti vteřin otevřete moderní trubkové zámky. Sada obsahuje: • 3 trubkové klíče - 7.0mm, 7.5mm, 7.8mm • 1 imbusový klíč • 3 náhradní jehly • 4 náhradní brzdící kroužky • 1 plastové pouzdro s výplní ------------------- 2. Tubular pick - 7 stavítek (7.5mm) - GOSO Trubkový klíč (tubular pick) pro pro moderní 7 stavítkové zámky s průměrem 7.5mm. Díky resetovacímu tlačítku je práce s nástrojem snazší a rychlejší.
Retro kuchyňské potřeby (konec 70.let - 80.léta)
Nabízím retro kuchyňské potřeby(konec 70.let - 80.léta): 1)z plastu 2 misky s víky(1,8 l)-ČSSR, odměrka na mléko(ČSSR-Plastimat). Plastové obaly na vajíčka jsou prodány. 2)otvíráky (SSSR),vývrtky. Kovový lis na česnek a škrabka jsou prodány. 3)plechové hrnky : smaltové - béžový, šedomodrý, hliníkový
kovové krabičky
Nabízím kovove krabičky. Použité jen párkrát. ******************** dekorace, obaly, krabičky, drobnosti, dózy, plechové
Plechové krabičky
Prodám plechové krabičky od cigaret, cena je za 1 kus. Možno prodat po kusech nebo vše - disponuji množstvím několika set kusů. Osobní odběr v Ostravě nebo dobírkou.