inzerce, prodej, prodám, bazar

Rotavator freza príprava pôdy.

Kategorie: Zemědělská technika

Rotavátor freza melie zeminu na piesok sadenie siate zeleniny zemiakov 1,30mdo 2m pracovná plocha zemědělská technika videt Námestovo 029 01 dovoz pomôžem dohodou telef mailo 1450€.
Rotavator  freza príprava pôdy.
Podobné inzeráty
Lesní fréza rotavátor
Lesní fréza . Plně funkční top stav. Příprava půdy před zalesněním .
Rotavátor za traktor Bomet 180cm | Od 43Kw | skladem
Prodám nový profesionální rotavátor Bomet Virgo s opěrnými koly a kardanem. Rotavátor s pracovním záběrem 180cm vybavený opěrnými koly a náhonovým hřídelem 6-drážkový. Díky kovaným nožům skvěle připraví půdu. Ideální za traktorovou řadu Zetor UŘI. Připojení na vývodový hřídel 540 ot./min. Efektivní pracovní hloubka 12cm. Pracovní otáčky rotavátoru 265 ot./min. Hmotnost 390 kg Upínání: Kat. I a II Počet nožů: 48 Počet rotorů: 8 Cena uvedena bez DPH. Možno zajistit dopravu.
Rotavator
Prodám starší masivní rotavátor za traktor, záběr 180cm, rotavator, není nabarven, prodávám pracovní stroj, ne barvu, cena dohodou.
Rotavátor, kultivator
Prodam Rotavátor kultivátor za malotraktor. Šířka 120cm Rotavátor 10000 Kč Kultivator 4000kč Komplet 12000kc
Rotavátor
Prodám nový rotavátor za traktor záběr 2,1m, pohon kardanem, váha 350kg, použití od 35 koní, slouží pro narušení kořenových systémů vytrvalých plevelů. Je to ideální stroj pro úpravu půdy po orbě a ošetření porostů luk a pastvin. Rotavátor může být rovněž použít pro míchání minerálního hnojiva s půdou. Výhodou je možnost přípravy půdy bez orby k setí.
Meziřádková fréza do sadu, vinic TM 700.
Meziřádková fréza do sadu, vinic TM 700. vyrobeno v Evropě Profi stroj! Cena dohodou. V záruce. Sleva Rotavátor, kypřič půdy.