inzerce, prodej, prodám, bazar

rotační sekačka, rotačka

Kategorie: Zemědělská technika

Nabízíme k prodeji 2x bubnovou rotační sekačku Deutz Fahr km22. Záběr 165cm. Super stav. Stroj Vám rádi předvedeme. Více info. na tel.
rotační sekačka, rotačka
Podobné inzeráty
rotační sekačka, rotačka
Rotačka Fella KM167. Rotačka je kompletní, ale nelze protočit. K opravě nebo na náhradní díly. Více info. na tel.
Rotační bubnová sekačka
Prodán zkrácenou jednobubnovou sedačku Barny. Vhodná pro malé sekací prostory nebo i za malotraktor. Změněn chod otáčení aby se tráva házela za traktor + nová náplň a pretesneni skříně. Pro více informaci zavolejte (po 15:00) nebo napište. Dvoububnová sekačka, jednobubnova sekačka, rotačka, traktor, malotraktor
Rotační bubnová sekačka
Prodám rotačku domácí výroby, motor ČZ 175-není součástí prodeje, převodovka wartburg.. Cena 5000 Kč nebo dohoda..nebo možná výměna za díly na jawa pionýr 21 (zapalování, ráfky) Tel 593491(rotacka, rotačka, bubnovka.)
Rotačky bubnové
Rotačka bubnová 135,165,185. Rotačka bubnová 125 mini. Rotačka čelní 135 Talex
sekačka kosačka
Disková rotační sekačka, žačka, diskovka.. KDN-210, ZARUKA • Pracovní ZÁBĚR: 2,1 m • Výška řezu: 40...100 mm • Provozní rychlost: 6...12 km/hod • HMOTNOST stroje: 530 kg • OBRYSOVÉ ROZMĚRY - délka: 3,9 m - šířka: 1,5 m - výška: 1,6 m - originální kardan - jištěni - výkon traktoru - od 55k - 120000 Euro bez DPH • Disková rotační sekačka je vhodná pro větší farmy a profesionální nasazení. Boční zavěšení sekačky a její nízká hmotnost umožňuje použití i s traktory s nižším výkonem. Vysoká průchodnost sekačky zajišťuje její velký plošný výkon a maximální kvalitu sečení i při polehlém a nesourodém porostu. Vrchní kryty sekačky jsou výklopné a umožňují jednoduchou výměnu nožů a snadné čištění stroje, má jištěni
Rotační sekačka SIP RK 1650 - pouze vyzkoušená
Prodám skoro novou rotační sekačku SIP RK 1650, záběr 165 cm, sekačka je stará 5 let, nasekala celkem 8 hektarů, k sekačce je náhon, klíč na výměnu nožů, a několik nových rezervních nožů. Sekačka byla celou dobu pod střechou, teď, kvůli prodeji je teprve vyndána ven. Velmi pěkný stav, v podstatě stav nového stroje! Naložení samozřejmě není problém.