inzerce, prodej, prodám, bazar

Rošty na vystavení CD, pohlednic, DVD, atd.

Kategorie: Doplňky

Prodám 15 ks černých kovových roštů, vhodných pro vystavení CD, DVD, pohlednic, apod. Délka 49,5 cm, výška 15 cm, hloubka 3,5 cm, šířka jedné pozice 9,5 cm. Cena 50,- je za 1 ks.
Rošty na vystavení CD, pohlednic, DVD, atd.
Podobné inzeráty
Polička na dekorace
Dekorativní polička, vhodná i pro vystavení bonsají. Vyrobená z borového dřeva kartáčovaná, mořená a lakovaná Lze využít i pro květináč s běžnou pokojovou květinou, také na vystavení sochy,sošky,poháru. Rozměr výška- 30 cm Šířka- 33 cm Hloubka- 17 cm V případě zájmu, lze pro vás vyrobyt podle vámi zvolených rozměrů. Kontakt: fiedler.d@ Poštovné 150 Kč Možno osobní převzetí
Rošty 90x200 2x
Nabízím k prodeji 2xrost duostar o rozměrech 90x200.Rosty jsou cca 3 měsíce staré a původní cena obou je bezmála 6000.Oba dva prodám za 3000.Osobni vyzvednutí Kladno,kousek od OC Oá více info nebo zájem pište SMS děkuji.
DVD/CD stojan - celkem 3ks IKEA
Prodam 3ks DVD/CD stojanu (je to spise jako kus nabytku, nemusi byt pouze na CD/DVD). Ikea, vyska 199/20/17 cm. Barva 2x sv.drevo (DVD), 1x zelena (CD). Za sv.drevo à 590,-, zeleny 550,-. Os.odber Praha 2.
Stojan na CD/DVD
Prodám různé stojany na CD/DVD: 1. Pevný stojan na 69 CD/DVD. Konstrukce je z pevného plechu, vnitřní příčky jsou z modrého plastu. Výška 97 cm. Cena 200 Kč. 2. Pevný stojan na 40 CD/DVD. Konstrukce je kompletně z černého plastu. Výška 55 cm. Cena 100 Kč. Při koupi obou stojanů najednou dám slevu.
Nejdelší paruka, paruky nové kudrnaté černé, 580kč
OSOBNĚ: MILOVICE U HOŘIC, NEBO IHNED ODESÍLÁM (POUZE) ČESKOU POŠTOU. Dlouhé cca 70cm a při natažení až 80cm. Paruka není z pravých vlasů, je obyčejná. Na omak působí přirozeně. Paruka je lehká a vzdušná. Na plesy, párty a různé společenské zábavy. Budete v mžiku k nepoznání. Překvapte svého přítele, známé budete okouzlující. Z hygienických důvodů paruku NIKDY NELZE vrátit ani vyměnit!!! Občas vypadne nějaký ten vlas. Svůj nákup si zvažte předem. Originál balení. Inzerát platí stále po dobu vystavení. Pokud máte o zboží zájem, stačí napsat komplet adresu+tel.číslo, zašlu na dobírku. K ceně zboží se připočítává poštovné s dobírkou+balné 155kč(není sečteno). Zboží je nové, nepoužité. Podívejte se i na mé ostatní inzeráty. Poštovné se platí jen jednou i u více balíků.
Super dlouhá paruka zrzavá rovná
OSOBNĚ: MILOVICE U HOŘIC, NEBO IHNED ODESÍLÁM (POUZE) ČESKOU POŠTOU. Paruka není z pravých vlasů, je obyčejná. Na omak působí přirozeně. Paruka je lehká a vzdušná. Na plesy, párty a různé společenské zábavy. Budete v mžiku k nepoznání. Překvapte svého přítele, známé budete okouzlující. Z hygienických důvodů paruku NIKDY NELZE vrátit ani vyměnit!!! Občas vypadne nějaký ten vlas. Svůj nákup si zvažte předem. Originál balení. Inzerát platí stále po dobu vystavení. Pokud máte o zboží zájem, stačí napsat komplet adresu+tel.číslo, zašlu na dobírku. K ceně zboží se připočítává poštovné s dobírkou+balné 155kč(není sečteno). Zboží je nové, nepoužité. Podívejte se i na mé ostatní inzeráty. Poštovné se platí jen jednou i u více balíků.