inzerce, prodej, prodám, bazar

Rošt na postel

Kategorie: Ostatní

Prodám 2x rošt na postel rozměry 90x200.. nove, byly dodany k nové posteli, ale mi si ponechali vlastní..
Rošt na postel
Podobné inzeráty
Postel + rošt 90x200 - možno i každé zvlášť
Prodám naprosto novou, ještě z krabic nevybalenou postel Dormeo Mamut. Provedení bílý dub, (ne masiv) rozměr 90x200. Je velmi jednoduchá na sestavení. K posteli nabízím i nevybalený rošt. (Matrace není součástí nabídky) Původní cena postele 6.090 Kč, Dormeo rošt Compact Flex 2.690 Kč (vyrobený z březového dřeva, poskytuje oporu vaší matraci a zajišťuje ergonomickou polohu těla.) Nyní nabízím postel za 3.500 Kč a rošt za 1.500 Kč. Nejde o sadu, lze zakoupit i každé zvlášť. Fota jsou z výše uvedeného důvodu pouze ilustrační, ale naprosto odpovídají skutečnosti.
Dětská patrová postel z Al profilů
Prodám dětskou patrovou postel 2m x 1m vyrobenou z pevných alu profilů. Postel je v podstatě nerozbitná a dá se smontovat dle vašich představ. Rošt je posuvný a nastavitelný na jakoukoliv výšku! Postel si můžete i jednoduše zkrátit, či zúžit. Nemá žádné ostré hrany, navíc má plastové krytky. Psací plocha je osvícena led světlem. Postel lze rozebrat na jednotlivé kusy profilů. Na sestavení vám postačí pouhý klíč imbus. Cena je 10000kč včetně kvalitní matrace a osvětlení. Pokud by si zájemce chtěl umístit ještě jeden rošt, materiál je k dispozici, 1500kč. Postel lze v podstatě doplňovat dle fantazie. K odběru i díly navíc.
elektrická polohovací postel (s montáží a dovozem)
Prodám elektrickou polohovací postel v dekoru světlý buk. Zánovní pěkný stav. Lůžko je plně elektricky nastavitelné . ( Výška celé postele ,roštu pod zády až do sedu i pod nohama.) Postel má lamelový rošt s rozměrem 200x90cm, posuvné bočnice, hrazdu s madlem, kolečka s aretací. Rošt lze naklopit tak, že čelo u hlavy vyjede nahoru, a u nohou dolu. Tím uděláme pomyslné kardiokřeslo. Postel je plně funkční se zárukou čistý vydesinfikovaný. K posteli mohu doručit i matraci s omyvatelným potahem +1500,- Cena včetně dovozu a montáže je 11.000,-
Rošt Tece Drainline 85 cm leštěná nerez basic 600910
Prodám nový, v originálním balení rošt Tece Drainline 85 cm leštěná nerez basic 600910. Designový rošt TECEdrainline leštěná nerezová ocelDesignový rošt pro sprchový žlábek TECEdrainline (rovný) z leštěné nerezové oceli pro osazení do těla žlabu, nosnost 300 kg, třída zatížení K3 a délka roštu je 90 cm. Inovace v této oblasti posunuje koupelnový design. TECEdrainline je jediným systémovým řešením ve své třídě. Více než 35 let zkušeností s odtokovými žlábky a mnoho let zkušeností ze segmentů průmyslových kuchyní. To znamená, že TECEdrainline je sofistikovaný produkt od začátku a nyní je jen inovován podle potřeb zákazníků. Sprchové žlábky otevírají nové možnosti v designu koupelnové architektury. Sprchové žlábky z nerezové oceli jsou nyní používány nejen v klasické poloze mezi suchou a mokrou částí koupelny, ale je možné je také instalovat přímo ke stěně. Další možností je použití rohového žlábku nebo žlábku s možností vložení dlaždice.
Polohovací rošt postel
Doprava po celé ČR, po Praze zítra nebo ještě DNES! Polohovací pečovatelské lůžko s elektrickými motory, lamelovým roštem roštem a hrazdou. Vkládá se do Vaší původní postele nebo se kolem něj udělá jednoduché bednění a postel pak působí jako standardní, domácí, ale má funkce nemocniční. + MATRACE V HODNOTĚ 1.490,- ZDARMA! Pro matrace 80-100 cm šířky a 190-210 cm délky Nosnost 200 kg Šířka 85 cm Délka 195 cm Výška roštu 30 - 75 cm (+výška matrace) Rošt se ovládá pomocí ovladače. Zvedání trupu Zvedání nohou Zvedání celého lůžka Lůžko je vybaveno hrazdou s madlem Doprava po Praze a okolí: 200,- Kč, + smontování 500,- Kč V rámci ČR se hradí montáž 500,- Kč plus 5 Kč za km od Prahy, tedy jen tolik, kolik byste Vy sami projeli tam a zpět (Příklad: Do Pardubic je to z Prahy 110 km, tedy 1100,-Kč za cestu tam a zpět + 500,- Kč za montáž = 1600,- Kč.)
zdravotní elektrická postel pro nemohoucí
Přivezu a smontuji postel v plný výbavě a maximálně možné funkce . Jedná se o postel výrobce Burmeier s roštem 200x90cm . Postel hrazdu s madlem , posuvné zábrany,kolečka s brzdama. Zánovní pěkná postel která je čistá vydesinfikovaná a připravená na prodej. K posteli mohu dovézt matraci s omyvatelným potahem +1500,- Záruka případný servis není problém. Doprava montáž ZDARMA !