inzerce, prodej, prodám, bazar

Rošt ke kotli ETKA 31

Kategorie: Ostatní

Dobrý den,
prodám kompletní rošt ke kotli ETKA 31 a ještě další litinové díly. Vše je 1 rok používané
Rošt ke kotli ETKA 31
Podobné inzeráty
Rošt Tece Drainline 85 cm leštěná nerez basic 600910
Prodám nový, v originálním balení rošt Tece Drainline 85 cm leštěná nerez basic 600910. Designový rošt TECEdrainline leštěná nerezová ocelDesignový rošt pro sprchový žlábek TECEdrainline (rovný) z leštěné nerezové oceli pro osazení do těla žlabu, nosnost 300 kg, třída zatížení K3 a délka roštu je 90 cm. Inovace v této oblasti posunuje koupelnový design. TECEdrainline je jediným systémovým řešením ve své třídě. Více než 35 let zkušeností s odtokovými žlábky a mnoho let zkušeností ze segmentů průmyslových kuchyní. To znamená, že TECEdrainline je sofistikovaný produkt od začátku a nyní je jen inovován podle potřeb zákazníků. Sprchové žlábky otevírají nové možnosti v designu koupelnové architektury. Sprchové žlábky z nerezové oceli jsou nyní používány nejen v klasické poloze mezi suchou a mokrou částí koupelny, ale je možné je také instalovat přímo ke stěně. Další možností je použití rohového žlábku nebo žlábku s možností vložení dlaždice.
Postel + rošt 90x200 - možno i každé zvlášť
Prodám naprosto novou, ještě z krabic nevybalenou postel Dormeo Mamut. Provedení bílý dub, (ne masiv) rozměr 90x200. Je velmi jednoduchá na sestavení. K posteli nabízím i nevybalený rošt. (Matrace není součástí nabídky) Původní cena postele 6.090 Kč, Dormeo rošt Compact Flex 2.690 Kč (vyrobený z březového dřeva, poskytuje oporu vaší matraci a zajišťuje ergonomickou polohu těla.) Nyní nabízím postel za 3.500 Kč a rošt za 1.500 Kč. Nejde o sadu, lze zakoupit i každé zvlášť. Fota jsou z výše uvedeného důvodu pouze ilustrační, ale naprosto odpovídají skutečnosti.
výměník k plynovému kotli,nový
výměník k plynovému kotli plus pošta
Bojiler k plynovému kotli
Nabízím bojiler k plynovému kotli JUNKERS.
Tryska ke kotli VERNER.
Prodám trysku ke kotli VERNER s náhradními díly viz foto- cena 800 Kč. Tuto trysku jsem si nechal dělat po páté výměně za litinovou, betonovou, plechovou z Italského i Českého plechu. Mám jí vyzkoušenou a ručím za ní. Je z nerezu, ještě ze staré Poldi Kladno.
Udírna
Dřevěná udírna o velikosti 80 x 80 cm a výšce 220 cm s podstavcem. Udírna je dvouplášťová kvůli ztrátě teploty. Dvířka jsou utěsněná. Součástí udírny je teploměr, deset nerezových háčku, šest tyčí na zavěšení, drátěný rošt. Střecha je oplechovaná. Komín je vybavený klapkou pro regulaci kouře. Po domluvě lze i natřít vámi vybranou barvou. Podstavec má dvojité dno a stěny dělá kvůli ztrátě teploty v udírně. podstavec má dole zhotovený dřevěný rošt a je lakován do černé matné barvy. Topeniště je vyrobeno s 3 mm plechu a je lakováno žáruvzdornou barvou. Rozměry topeniště jsou výška 30 cm, šířka 30 cm, hloubka 40 cm a celková výška s nožičkami je 40 cm. Topeniště má uvnitř rošt který jde snadno vyndat pro čištění. Součástí je trubka 150 cm a koleno které jsou lakovány žáruvzdornou barvou.