inzerce, prodej, prodám, bazar

Romet

Kategorie: Veteráni

Prodám velmi hezký zachovalý kryt zadního světla pro moped Romet a úplně novou zadní červenou odrazku. Po platbě převodem je možné zaslání na dobírku.
Romet
Podobné inzeráty
Romet Pony 50 mini Stella moped mokick Poník ponny motorynka
Hledám motorku Romet Pony 50 Stelly, Poník mini romet, k renovaci, staré techničáky a všechny díly. Může být nepojízdný nebo nekompletní. Hledám do sbírky, nejsem překupník. Nabídky zasílejte prosím na e-mail: david1981n@ nebo wchatsapp nebo telefon. Cena dohodou podle stavu.
Romet Pony 50 mini-moped Komar
Hledám motorku Romet Pony 50 (viz foto) k renovaci, staré techničáky a všechny díly. Může být nepojízdný nebo nekompletní. Hledám do sbírky, nejsem překupník. Nejlépe z Moravskoslezského kraje. Nabídky zasílejte prosím na e-mail: LH90@ (telefon neni platny). Cena dohodou - dle stavu.
Díly Romet Ogar 50
Prodám díly na Romet Ogar 50. Zadní Kyvka už není!!!,Prodam zadní brzdu se stupačkou,nosič. Viz.Foto.Poslat není problém.
WSK 125 WFM 175 Polske Veteráni SHL Predom 150 Osa m52 m50
Koupím Polske Veteráni nebo nahradni díly. WSK PZL Swidnik 125 175 WFM 125 150 Osa m52 m50 SHL Gazela 175 SHL m05 125 Predom Romet Hledám motorky k renovaci, staré techničáky a všechny díly. Může být nepojízdný nebo nekompletní. Hledám do sbírky, nejsem překupník. Nabídky zasílejte prosím na e-mail: pavel830611@ nebo wchatsapp nebo telefon. Cena dohodou podle stavu. Nezajímá mě stav. Může to být na renovací
Moto Predom
Prodám rám smotorem Predom Romet nálezový stav.Možnost prohlídky a odběr Milevsko.
Víko motoru ZM Romet/Condor/Mofa/Komar/Neckermann
Prodám použité levé víko motoru, viz fotky.