inzerce, prodej, prodám, bazar

Rohový rozkládací gauč

Kategorie: Sedací soupravy


Prodám černý rohový
rozkládací gauč.
Rozměry jsou uvedeny na poslední fotce.
Nemá žádné fleky,ani není nějak poničený,jen na pár místech trčí nitky.
Jsou k němu malé černé polštářky.
Původní cena =>
Rohový rozkládací gauč
Podobné inzeráty
Kožený, relax, rozkládací, rohový gauč + taburet. TOP stav.
Nabízím velmi krásný, kožený, rohový, rozkládací gauč s taburetem a polštářkem, zánovní stav. Gauč je polohovatelný, polohování opěr zad a podsedáků, velmi příjemné posezení. Gauč i taburet mají úložný prostor. Kůže je krásná, nezničená v top stavu, barva sytě oranžově hnědá. Rozkládání je velmi snadné, spaní je celokožené. Gauč je také celokožený, vhodné do otevřených prostor. Z nekuřáckých prostor, bez zvířat. Rozměry: roh 235/170cm, spaní: 120/200cm, H: 90cm, V: 111cm, taburet: 64x58cm. Gauč je dvoudílný. Rohový gauč se nachází: Strojetice 43986, okres Louny. Po domluvě možný dovoz.
Čalouněný rozkládací gauč a dvě křesla
Prodáme rozkládací gauč a dvě křesla. Gauč je trojmístný o rozměrech d200xš85xv100, křesla d85xš70xv100. Gauč je vhodné umístit ke stěně, vzadu není čalouněný a látka je mírně poškozená. Cena: gauč 990 Kč, jedno křeslo 1490 Kč. Při rychlém sjednání sleva. Je možné do soupravy přikoupit rozkládací jídelní stůl a 6 židlí - stejně čalouněných jako gauč a křesla.
POHODLNÝ KOŽENÝ GAUČ S EL. POLOHOVÁNÍM.
POHODLNÝ KOŽENÝ GAUČ S EL. POLOHOVÁNÍM. NECHTE SE HÝČKAT. Kožený velmi pohodlný celočalouněný gauč s elektricky polohovacími sedáky. Gauč je ve špičkovém stavu, přijďte se přesvědčit osobně. Rozměry 225 x 95 cm, výška sedu 46, hloubka sedu 55, výška opěrky 105 cm. Materiál - kvalitní kůže. Není rozkládací. Gauč se nachází v Libouchci. Máme mnoho dalšího zboží, rozkládací sedací soupravy, rozkládací gauče, kožené sedací soupravy atd. Kompletní nabídka - klikněte na - VŠECHNY INZERÁTY A HODNOCENÍ UŽIVATELE. Zboží dovážíme výhradně z Německa. DOPRAVU ZAJISTÍM - KONTAKT POUZE TELEFONICKY NA 404554.
Gauc rozkládací rohový béžový velký
Gauc rohový, rozkládací, prostorný pro sezení Kvalitní potah - omyvatelný, dobře se čistí, bez skvrn, bez vad Barva bezova světlá Rozměry viz náčrt - výška sedu 45cm, celková výška od podlahy (bez podhlavniku) 80cm, hloubka sedu 57cm Pohodlný na sezení i spaní, úložný šuplík součástí PRO STEHOVANI jsou důležité červeně vyznačené rozměry, tzn místa kde se gauc dá oddělit- velké kusy mají na délku 190cm a 170cm !! Na menší části nelze rozdělit! NUTNO ZAJISTIT VLASTNI ZABALENI PRO TRANSPORT, ODNOS Z BYTU I ODVOZ (u nás se do výtahu jednotlivé kusy vejdou) Praha 8 Karlin Cena 25.000kc
LUXUSNÍ GAUČ KINO TV SEDÁKY -  HIMOLLA®- TOP STAV.
LUXUSNÍ GAUČ KINO TV SEDÁKY - HIMOLLA®- TOP STAV. Značkový pohodlný celočalouněný dvousedák - KINO - HIMOLLA® s TV polohovacími sedačkami a úložným odkládacím meziprostorem. Gauč je v TOP STAVU přijďte se přesvědčit osobně. Německá kvalita HIMOLLA®. Rozměry 190 x 95 cm, výška sedu 46, hloubka sedu 56, výška opěrky 105 cm. Materiál - NOVALIFE®. Není rozkládací. Gauč se nachází v Libouchci. Máme mnoho dalšího zboží, rozkládací sedací soupravy, rozkládací gauče, kožené sedací soupravy atd. Kompletní nabídka - klikněte na - VŠECHNY INZERÁTY A HODNOCENÍ UŽIVATELE. Zboží dovážíme výhradně z Německa. DOPRAVU ZAJISTÍM - KONTAKT POUZE TELEFONICKY NA 404554.
Rohový rozkládací gauč
Peodám rohový rozkládací gauč,oblý roh.Rozměr 260x195, hloubka sedáku 58 cm. plocha lůžka 165x120 cm, polohovatelné opěrky hlavy.Vykazuje známky každodeního používání.Osobní vyzvednutí ideálně po 10.2., případně dle dohody.