inzerce, prodej, prodám, bazar

Rohová pohovka Ikea EKTORP pro čtyři osoby do L

Kategorie: Sedací soupravy

Nerozkládací prostorná rohová pohovka ( 252x88 cm ) s pratelnými potahy ve světle béžové barvě. Šířka sedačky 252 cm, hloubka 88cm a výška 88 cm. Zánovní sedačka je se sedáky z vysoce pružné polyuretanové pěny. Sedačka je koupená před čtyřmi roky a nese znaky šetrného používání - jinak je v bezvadném stavu a v IKEA je stále v prodeji za 16tis Kč. V současné době rozložená a připravená k odvozu. Vejde se třeba Octavie. Vlastní odvoz není podmínkou a v případě potřeby je možné převoz zajistit ale upřednostňuji osobní vyzvednutí v Praze 11 na Chodově. Více informací ohledně prohlídky a předání nebo odvozu, prosím zanechte zprávu.
Rohová pohovka Ikea EKTORP pro čtyři osoby do L
Podobné inzeráty
Sedačka IKEA EKTORP
Sedačka IKEA EKTORP 3 sedák - s lenoškou (jde přesunout vlevo nebo vpravo), odnímatelný potah Nová stojí 15 990,-Kč a více (podle barvy). rozměry: 170 x 253 cm , výška: 80 cm mohu i přivézt Nová pro zajímavost zde:
3-místná pohovka EKTORP
Pohovka je půl roku stará. Nábytek prodávám z důvodu stěhování. Originál:
IKEA EKTORP 3místná pohovka, světle béžová
EKTORP 3místná pohovka, světle béžová. Potah delux je rok starý ještě nepraný.. Platí do smazání. SMS:
Prodám rozkládací sedačku Deluxe
Komfortní sezení až pro 3 osoby Volně ložené polštáře různých velikostí pro optimální pohodlí Lze rozložit na lůžko pro občasné přespání Integrovaný úložný prostor pod sedákem Lze postavit do prostoru - celočalouněné provedení Maxi pohovka DELUXE nabízí královské sezení až pro 3 osoby. Navodí pocit pohody s nádechem luxusu. Svou velikostí poskytne komfortní sezení všem vám i přátelům a zároveň bude slušet i menší domácnosti. Zádové a dekorační polštářky poskytnou měkkou oporu těla a zároveň jsou decentním stylovým doplňkem. Gauč zvládne vyřešit i provizorní nocování. Pár jednoduchých kroků a vytvoříte komfortní lůžko. Integrovaný úložný prostor po sedákem poskytne útočiště nejen pro lůžkoviny, které budete mít v případě potřeby hned po ruce, ale můžete ho využít variabilně podle potřeby. Celočalouněné provedení pohovky vám dopřeje luxus, zvolit si, zda ji umístíte ke zdi nebo do prostoru. Mega pohovka DELUXE je osobitá a se stane se vaším oblíbeným místem při čtení knihy, sledování oblíbeného filmu i při posezení s přáteli. Vzhled Barva: Šedá Typ provedení: Pohovka Velikost: Střední od 251 cm do 298 cm Barva područek: Šedá Styl: Provence Potahová látka: 05 TAUPE/06 TM. ŠEDÁ Sedák a zádová opěrka Složení potahu: 100% Polyester Odolnost proti oděru (počet cyklů Martindale): 50000 Materiál potahu: Mikrovlákno Typ sedáku: Pěnové jádro Lůžko Rozkládání do lůžka: Ano Druh rozkládání: Mechanismus se sklopnými zády Područky Vybaveno područkami: Ano Materiál područek: Mikrovlákno Polštáře Polštáře součástí balení: Ano Počet polštářů: 7 Doplňující informace: 5 zádových polštářů, 2 dekorační polstářky Materiál polštáře: Mikrovlákno Složení materiálu polštáře: 100% Polyester Nohy/podstavec Nohy: Ano Vybavení a funkce Zadní strana čalouněna potahovanou látkou: Ano Úložný prostor: Ano Další funkce a informace Počet míst k sezení: 3 Další funkce: Mega pohovka, Rozkládání do lůžka Doplňující informace Dodávané příslušenství: Polštáře -viz
Nová rozkládací pohovka i na 2 křesla
3místná pohovka s funkcí lůžka: 4000 Kč Tuto pohodlnou pohovku lze v několika jednoduchých krocích proměnit v praktickou postel pro dvě osoby. Jako pohovka nabízí tato čalouněná skupina dostatek prostoru až pro tři osoby. Díky poutavé růžové barvě bude pohovka opravdovým lákadlem ve vaší domácnosti. Rozkládací pohovka s funkcí postele Vyrobeno z odolné lněné tkaniny Snadno se čistí Odnímatelné područky Technické specifikace Rozměr pohovky: 168 x 78 x 74 cm Rozměr postele: 168 x 95 x 37 cm Lze vyzvednout na Praze 4 kousek od Budejovické či Dpd dobírka 280 Kč
Pohovka IKEA EKTORP
Prodám pohovku IKEA EKTORP, Rozměry Šířka: 179 cm Hloubka: 88 cm Výška: 88 cm Hloubka sedáku: 49 cm Výška sedáku: 45 cm V zachovalém stavu, potahy vyprané, jediná vada je v růžku při zemi malinko roztrhlý potah. Cena nového v této barvě 11 500 kč, nyní 3500 kč. Platí do smazání.