inzerce, prodej, prodám, bazar

Rodinný dům vhodný k přestavbě na bytové jednotky.

Kategorie: Domy

Dobrý den,

nabízíme k prodeji prostorný zcela podsklepený rodinný dům, který se nachází ulici K větrolamu č.p. 249/24 Praha 8 Čimice.

Nabízený rodinný dům je dispozičně vhodný k objemovému rozšíření jako sousední žlutý dům. Možno investičně přestavět na nekolik bytových jednotek (cca. 8x 2kk).

Rodinný dům disponuje celkem 10 místnostmi, 5 WC, 7 sprchovými kouty je napojen na elektřinu, vodovod, kanalizaci a plyn. Celková výměra podlahové plochy je cca. 330 m2.

Na pozemku se dále nachází nepodsklepený rodinný dům s pokojem, kuchyňským koutem a sprchovým koutem 28,21 m2, záchod 1,99 m2. Celková výměra podlahové plochy je 30,20 m2.

Dále samostatně stojící, přízemní, nepodsklepená garáž. Celková výměra podlahové plochy je 25,68 m2. Je napojena na el. energii 230V, 380V.

Celková výměra pozemkové plochy 451 m2.

Nemovitost není užívána (ihned volná).

Vyžaduje celkovou renovaci.

Nemovitost lze zakoupit z vlastních zdrojů, hypotečního úvěru nabo družstevním financováním (lze laicky připodobnit „leasingu na nemovitost“) může být možným řešením a zároveň levnějším oproti daňové náročnosti v případě financování klasickou hypotékou.
Rodinný dům vhodný k přestavbě na bytové jednotky.
Podobné inzeráty
Prodej domu - Palackého, Český Dub
Rodinný dům s velkým potenciálem - k rekonstrukci. Pozor - výrazná sleva. Chcete vlastnit rodinný dům vhodný pro vícegenerační rodinu, pro rodinu a podnikání nebo dům s více byty, které by vám v dnešní těžké době splácely hypoteční úvěr? Chcete si upravit dům podle svých představ? Tak právě pro Vás máme jedinečnou nabídku většího RD v centru Českého Dubu. Dům je určen ke kompletní rekonstrukci dle představ nového majitele a je tomu přizpůsobena také cena. Dům je v dosahu kompletní občanské vybavenosti krásného Podještědského města Český dub – lékárna, 2 lékaři, zubař, škola, školka, zrekonstruovaná beseda, kadeřnictví, sokolovna, sportovní hala, fotbalové hřiště, tenisové hřiště, autobusové nádraží, knihovna, muzeum a další… Ve městě a jeho okolí je dostatek pracovních příležitostí a je zde poměrně velký zájem o bytové jednotky a to jak ke koupi, tak k pronájmu. Sítě: do domu je přivedena voda, kanalizace i elektřina. Dispozice – viz náhled v inzerci, kompletní dispozici i s kótami pošleme emailem. Dům je prostorný a leží na ploše 209 m² – zastěvené plochy a nádvoří. Dům disponuje 2ma samostatnými vchody v přízemí. Dům má 1 nadzemní podlaží a obytné podkroví, střecha je sedlová. Parkování – k dispozici parkování v ulici před domem, dále parkovací místo pro 1 automobil před domem a také po jednoduché úpravě možnost parkovat na zadním dvoře až pro 3 automobily. Dle našeho názoru mohou vzniknout 3-4 bytové jednotky a také možnost kanceláře, skladů atd..Dle územního plánu se jedná o území „smíšené obytné – městské – SM“ s hlavním využitím: polyfunkční využití zahrnující bydlení v bytových domech, či domech městského typu, obslužnou sféru místního a nadmístního charakteru v centrální části města. Dále přípustné využití: bytové domy, rodinné domy, viladomy, ubytovací zařízení (penziony, hostely, ubytovny atd..), restaurace, hostince atd.., mateřské, základní školy, úřadovny včetně peněžních ústavů, maloobchodní zařízení, zdravotní zařízení, církevní zařízení, pečovatelská služba atd….Dům je v památkové zóně. Dům má velký potenciál a doporučuji ho někomu, kdo by si rád zařídil rekonstrukci dle svých představ a hledá dům v postranní klidné ulici, ale v dosahu centra města. Rád poskytnu veškeré informace emailem a protože sám bydlím v Českém Dubě, tak je prohlídka možná téměř každý den.
Prodej rodinného domu, Bruntál, 126460
Nabízíme na prodej zajímavou investiční příležitost. Jedná se o cihlový rodinný dům se třemi bytovými jednotkami, vlastním pozemkem, sklepem, poblíž centra města Bruntál. Dům může být využíván jak k podnikání, tak čistě k bytové potřebě. Bytové jednotky prošly rekonstrukcí. Jedná se o byt : garsonka, byt 2+KK 55m2 a byt 4+1 o výměře necelých 90m2 k němuž patří privátní zahrada o výměře. 120m2. Každý byt má samostatný vchod. Byt 4+1 má vytápění zajištěno krbem s výměníkem, případně centrální plynový kondenzační kotel, kterým jsou vytápěny zbylé byty. Každý byt má vlastní podružné elektroměry a vodoměry. 2 Bytové jednotky jsou již nyní pronajaty a je možnost koupit i s nájemníkem a tedy nemít s pronájmem další starosti. Poslední byt se využíval ke krátkodobým pronájmům. Rozšíření o další bytové jednotky je možno na půdě domu. Sklep je možno také využívat k podnikatelskému záměru. Dům napojený na veškeré inženýrské sítě, včetně plynu. Z důvodu respektu soukromí k nájemníkům nejsou všechny bytové jednotky nafoceny, doporučujeme osobní prohlídku. Případné jakékoli další informace Vám rád sdělím po telefonu. Do konce března 2023 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 5,49 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce. Číslo zakázky: 126460 Typ budovy: cihlová Poloha objektu: řadový Typ domu: patrový Sklep: 1/2 podsklepena Energetická náročnost budovy: nemusí být doloženo Bazén: Ne Garáž: Ne Velikost domu: atypický Druh domu: rodinný dům Počet podlaží objektu: 2 Stav objektu: dobrý Plocha pozemku: 241 m2 Zastavěná plocha: 121 m2 Užitná plocha: 260 m2 Umístění objektu: centrum obce Obytná plocha: 190 m2 Kvalitativní standard: dům z klasických materiálů Počet pokojů: 8 Telekomunikace: telefon, internet Ostatní rozvody: satelit Doprava: silnice, autobus Elektřina: 230V, 380V Voda: dálkový vodovod Odpad: kanalizace Plyn: plynovod Občanská vybavenost: škola, školka, zdravotnické zařízení, pošta, supermarket, kompletní síť obchodů a služeb Ostatní vybavení: plot Topení: ústřední - plynové, ústřední - tuhá paliva Podlahová plocha: 260 m2 Počet míst k parkování: 2
Prodej rodinného domu, ul. Bukovická, Velké Losiny.
Exkluzivně nabízíme k prodeji dva rodinné domy, které se nachází v severovýchodní části obce, která je zastavěna rezidenční zástavbou, v rovinném terénu. První rodinný dům je nepodsklepený, zděný, se dvěma nadzemními podlažími a s využitým podkrovím. Tento rodinný dům je dvougenerační a byl postaven v roce 1986. 1.NP a 2.NP je po kompletně provedené vnitřní rekonstrukci, podkroví se nachází ve hrubém stavu rekonstrukce. Rodinný dům je vytápěn ústředně, má provedené podlahové vytápění (v 1.NP). Rodinný dům je napojen na veškeré rozvody inženýrských sítí. Na rodinný dům navazuje garáž a přístřešek pro parkování osobních automobilů. Druhý rodinný dům je nepodsklepený, přízemní, dřevěný (srub) a s využitým podkrovím. Tento rodinný dům je jednogenerační a byl postaven v roce 2018. Rodinný dům je vytápěn lokálně kachlovými kamny v 1.NP. Rodinný dům je napojen na elektro, vodovod a kanalizaci. Na pozemku se dále nachází vlastní studna, která slouží pro potřeby užitkové vody. Na pozemku je situována vedlejší stavba, která slouží pro potřeby skladování a manipulace. Na pozemku jsou dále situovány venkovní úpravy. Pozemky mají výměru 1 133 m2, tvoří funkční celek a jsou přístupné po zpevněné komunikaci. Jedná se o exkluzivní nabídku, kdy rodinné domy mohou sloužit kombinací možností trvalého bydlení a rekreačního využití (možnosti pronájmu/výnosu).
Prodej, rodinný dům, Nový Bor - Arnultovice
Hledáte dům, ve kterém budete bydlet a zároveň podnikat? Dům, který má zajímavý potenciál? Nabízíme vám prodej bývalé rychty z konce 18.století na klidném místě v Novém Boru - Arnultovicích. Jedná se o samostatně stojící rodinný dům s částečným podsklepením a celkovou užitnou plochou 306 m2. V přízemí je sklářská dílna se zázemím a celé patro slouží k bydlení v bytové jednotce o dispozici 4+1. Dům je ve velmi dobrém a udržovaném stavu. Asi v roce 2002 byla provedena základní rekonstrukce. Dům stojí na kamenných základech, sklep je pískovcový klenutý. Mansardová střecha má krytinu z kanadského šindele. Z bytové jednotky vedou dřevěné schody na půdu, která může být v budoucnu vhodná k výstavbě dalších obytných prostor. Dům je vytápěn ústředním topením vlastním plynovým kotlem. V bytové jednotce je obývací pokoj s krbem pro zajištění lepší tepelné pohody, tři pokoje a prostorná kuchyň. Dominantou patra je vstupní chodba, ze které se vstupuje do všech pokojů a také do zimní zahrady. K domu náleží rovinatá zahrada s celkovou plochou 561 m2, která je od sousedních pozemků oddělena živým plotem. U domu je garáž pro jedno auto a krytý přístřešek. Dům disponuje zajímavým potenciálem. Prostor v přízemí je v současnosti provozovna se zázemím, která má samostatnou elektrickou přípojku a samostatný okruh vytápění. Z nebytových prostor v přízemí a z půdních prostor ale také může vzniknout vícegenerační bydlení nebo podnikatelský záměr spočívající v přestavbě např. na penzion. Město Nový Bor disponuje kompletní občanskou vybaveností včetně sítě supermarketů. Okolí města láká k výletům do přírody. Necelých 9 km je okresní město Česká Lípa a 40 km krajské město Liberec. Město leží na trase spojující region se sousedním Německem. Na vyžádání poskytneme podrobnější technické údaje. Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a domluvte si prohlídku. Na osobní prohlídce vám sdělíme další a podrobnější informace o této mimořádné nemovitosti. ev.č.: 7116 třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb. energetická náročnost budovy: 312 kWh/m2 za rok poloha objektu: samostatný druh objektu: smíšená stav objektu: velmi dobrý umístění objektu: klidná část obce typ domu: patrový velikost: 4 pokoje zastavěná plocha (m2): 290 užitná plocha (m2): 306 plocha parcely (m2): 851 počet podlaží objektu: 2
Prodej rodinného domu 164 m², pozemek 983 m² - Lišov
Nabízíme k prodeji rodinný dům ve městě Lišov, který je vzdálený 10 km od Českých Budějovic. Prodávanou nemovitostí je řadový, prostorný jednopodlažní dům. Objekt je umístěn v severovýchodní části města 300 m od náměstí Míru. Stavba je přístupná z místní veřejné komunikace a je na pojena na veřejný vodovod, kanalizaci, el. energii a plyn. V roce 2016 proběhla rekonstrukce koupelny a WC. V objektu jsou dvě bytové jednotky 1 + 1 a 2 + 1. Dále má RD k dispozici dílnu a sklad. Celková podlahová plocha je 164 m2. Vstup do RD je přes průjezd (25m2), který odděluje bytové jednotky. V průjezdu se také nachází sklad (2,27m2). Menší bytovou jednotku tvoří dvě místnosti – pokoj (21,81 m2) a kuchyně/pokoj (21,52m2). Větší bytová jednotka o dispozici 2 + 1 je tvořena kuchyní s obývacím pokojem (20,02 m2), ložnicí (23,14 m2), chodbou (4,63 m2), spíží (3,58 m2), samostatným WC (1 m2), koupelnou (6,78 m2). Z této bytové jednotky je umožněn přístup do prostorné dílny (30 m2) a skladu (4,45 m2). Rodinnému domu o zastavěné ploše 211 m2 náleží pozemek o celkové výměře 983 m2. Zahrada je udržovaná s ovocnými stromy. U rodinného domu se nachází sklad zahradnických potřeb. V podkroví se nachází velmi prostorná půda, která umožňuje vestavbu další bytové jednotky. Jedná se o výbornou investiční možnost – po renovaci menší bytové jednotky, lze současně v objektu trvale bydlet, ale také pronajímat. Z Lišova je velmi dobrá dostupnost do Českých Budějovic a Třeboně. Ve městě se nachází komplexní občanská vybavenost například: knihovna, koupaliště, mateřská a základní škola, hřiště a stadion, zdravotní středisko, policejní stanice, pošta, dům s pečovatelskou službou, kino, hřbitov, muzeum, střední odborné učiliště, 5 obchodů s potravinami. Objekt je umístěn mimo záplavové zóny. Na nemovitosti neváznou žádné závazky a omezení. Jedná se o prodej bez RK – neplatí se provize (RK nevolat). Doporučujeme osobní prohlídku. Cena k jednání. V případě potřeby financování Vám doporučíme prověřeného finančního poradce. Zastavěná plocha 211 m2. Podlahová plocha 164 m2.
Nízkoenergetický rodinný dům - Babice, okr.Benešov
dvě samostatné bytové jednotky, nízkoenergetická novostavba, tepelná čerpadla, terasy, zahrada, oplocení, možnost odpočtu DPH. Ve výhradním zastoupení si Vás dovolujeme oslovit atraktivní prodejní nabídkou nadstandardní dřevostavby rodinného domu se dvěmi bytovými jednotkami na stavebním pozemku o ploše 558 m2 v obci Babice - Řehenice, okr. Benešov. Rodinný dům nabízí dvě oddělené bytové jednotky o dispozicích 2+kk (plocha 59,6 m2 + terasa 9 m2) a 5+kk (plocha 102,7 m2 + terasa 30 m2) celkem tedy k dispozici 162,3 m2 podlahové plochy ve dvou nadzemních podlažích domu + 39 m2 teras. Obě bytové jednotky jsou přístupné přes vlastní a samostatný vchod, každá disponuje vlastním elektroměrem, podružným vodoměrem a tepelným čerpadlem pro ohřev vody a vytápění. Zdroj vody - studna s bezproblémovou zásobou vody, odpad formou jímky. Konstrukce stavby je velmi dobře zateplena (34 cm - tepelné izolace/minerální vlna + izolační desky), která v kombinaci s okenními trojskly vytváří ideální kombinaci energetické náročnosti stavby. Obě dispozice bytových jednotek jsou efektivně navrženy - prostorná vstupní chodba, technická místnost pod schodišti, dvě koupelny v každé bytové jednotce a příjemné plochy obytných místností s příjemným vstupem na terasy přes velkoformátová plastová okna. Větší z bytových jednotek dále nabízí i prostor např. pro šatnu ve 2.NP domu. Novostavba domu z roku 2022 je k prodeji vč. již dokončených podlahových krytin, sanity, dveří, obložek a kování apod. viz fotodokumentace nemovitosti. Dům lze využívat jako dvougenerační nebo s možností pronájmu jedné bytové jednotky pro bydlení nebo podnikání. V obci Babice naleznete základní občanskou vybavenost - mateřskou školku, nové sportovní hřiště, hasičský sbor apod. Z obce se lze dopravit BUSem do Prahy (Budějovická) nebo do Benešova (stanice 5 min. od domu).Cena nemovitosti na vyžádání u privátního makléře nabídky. Cena uvedena bez DPH a vč. realitního, hypotečního a právního servisu a advokátní úschovy kupní ceny. Pro více informací nebo prohlídku nemovitosti nás kontaktujte, rádi se Vám budeme věnovat.(PENB-B)