inzerce, prodej, prodám, bazar

Rodinný dům Březiněves 5+kk/terasa/garáž - ulice Sýkorčí

Kategorie: Domy

Nabízím k prodeji vkusně řešený rodinný dům o dispozicí 5+kk s garáží, 2 koupelnami, šatnou a dalším zázemím. Dům je situovaný na pozemku o rozloze 311 m2 ve slepé klidné ulici na začátku obce Březiněves.

Přízemí domu dominuje obývací pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem s přímým vstupem na terasu a zahradu. V této části domu jsou dvě ložnice a plnohodnotná koupelna.

První patro nabízí vstup na terasu kde lze vybudovat další místnosti dle potřeby, dále se zde nachází koupelna s toaletou a dva samostatné pokoje.

Březiněves nabízí veškerá občanská vybavenost (lékař, školy, koupaliště, fotbalové hřiště, obchody, Billa je několik metrů přímo od domu, stejně tak autobusová zastávka s přímým spojem na metro Ládví)

Neváhejte si domluvit osobní prohlídku.
Rodinný dům Březiněves 5+kk/terasa/garáž - ulice Sýkorčí
Podobné inzeráty
Prodej RD 5+1, 148 m2, Březiněves - Praha 8
Ráda bych Vám chtěla představit prostorný rodinný dům na prodej o dispozici 5+1, který se nachází ve velmi žádané a vyhledávané lokalitě Praha-Březiněves. Rodinný dům s dvojgaráží je částečně podsklepený, jeho zastavěná plocha činí 148 m2, podlahová plocha 257 m2 a celková plocha pozemku je 1144 m2. Prostorný dům je velmi dobře dispozičně řešen, v přízemí se nachází velká kuchyň s jídelnou, pracovna, koupelna se sprchovým koutem, samostatná toaleta a obývací pokoj s krbovými kamny a se vstupem na terasu. Z chodby se po schodišti dostanete do 1.poschodí jehož součástí je šatna, toaleta, koupelna s rohovou vanou a sprchovým koutem, tři velké pokoje z nichž k jednomu přináleží balkon s výhledem do zahrady. Dům je vytápěn plynovým kotlem. Dominantou nemovitosti je rozsáhlá okrasná zahrada s bazénem jejíž plocha činí 996 m2. Pro velikost zahrady určitě oceníte možnost využití vrtané studny. Obec Březiněves, dnes městská část Praha Březiněves, je pravidelně zvelebována a proto zde najdete vše potřebné pro spokojený život. Nachází se zde Obecní úřad, knihovna, MŠ, lékárna, sportovní areál, koupaliště, cyklostezka směr Zdiby, Řež, Troja, obchody, restaurace a v blízké době také ZŠ, lékaři apod. Obec má velmi dobré dopravní spojení městskou dopravou, do Letňan je to cca 5 minut, do centra kolem 15 minut autem. Pokud vás nemovitost zaujala, neváhejte mě kontaktovat pro bližší informace nebo prohlídku nemovitosti. Umíme nabídnout kvalitní financování našim nezávislým finančním specialistou. Vybavení:   Voda: Dálkový vodovod   Plyn: Plynovod   Komunikace: Dlážděná   Elektřina: 230V   Topení: Lokální plynové Energetická náročnost nemovitosti:   Energetická náročnost: F - Velmi nehospodárná Parametry nemovitosti:   RZ: 992/RZ/1   Kategorie: Domy   Podkategorie: Rodinný   Vlastnictví: Osobní   Typ: Prodej   Stav objektu: Dobrý Ostatní parametry:   Stavba: Cihlová   Velikost: 5 a více pokojů   Typ domu: Patrový   Počet podlaží: 2   Zástavba: Obytná   Umístění: Klidná část obce   Poloha domu: Samostatný   Balkon: 1   Garaz: 1   Sklep: 1   Terasa: 1
Prodej rodinného domu, ul. Bukovická, Velké Losiny.
Exkluzivně nabízíme k prodeji dva rodinné domy, které se nachází v severovýchodní části obce, která je zastavěna rezidenční zástavbou, v rovinném terénu. První rodinný dům je nepodsklepený, zděný, se dvěma nadzemními podlažími a s využitým podkrovím. Tento rodinný dům je dvougenerační a byl postaven v roce 1986. 1.NP a 2.NP je po kompletně provedené vnitřní rekonstrukci, podkroví se nachází ve hrubém stavu rekonstrukce. Rodinný dům je vytápěn ústředně, má provedené podlahové vytápění (v 1.NP). Rodinný dům je napojen na veškeré rozvody inženýrských sítí. Na rodinný dům navazuje garáž a přístřešek pro parkování osobních automobilů. Druhý rodinný dům je nepodsklepený, přízemní, dřevěný (srub) a s využitým podkrovím. Tento rodinný dům je jednogenerační a byl postaven v roce 2018. Rodinný dům je vytápěn lokálně kachlovými kamny v 1.NP. Rodinný dům je napojen na elektro, vodovod a kanalizaci. Na pozemku se dále nachází vlastní studna, která slouží pro potřeby užitkové vody. Na pozemku je situována vedlejší stavba, která slouží pro potřeby skladování a manipulace. Na pozemku jsou dále situovány venkovní úpravy. Pozemky mají výměru 1 133 m2, tvoří funkční celek a jsou přístupné po zpevněné komunikaci. Jedná se o exkluzivní nabídku, kdy rodinné domy mohou sloužit kombinací možností trvalého bydlení a rekreačního využití (možnosti pronájmu/výnosu).
Prodej rodinného domu, pozemky o výměře 382 m², obec Olomouc
Exkluzivně nabízím k prodeji rodinný dům. Jedná se o nepodsklepený, zděný, rodinný dům, se dvěma nadzemními podlažími, bez využitého podkroví, se sedlovou střechou krytou taškou pálenou. Jedná se o dvougenerační rodinný dům. Rodinný dům je v dobrém stavebně-technickém stavu, avšak vhodný k rekonstrukci. V průběhu životnosti nebyla prováděna pravidelná údržba rodinného domu. Rodinný dům je napojen na elektrickou energii (světelný i motorový proud), obecní vodovod a kanalizaci. Nedaleko je možnost napojení na plynové vedení. Rodinný dům je využíván k trvalému bydlení. Rodinný dům se sestává ze dvou samostatných bytových jednotek o dispozicích 3+1 (I. nadzemní podlaží) a 2+1 (II. nadzemní podlaží). Možnost rozšíření obytné části do podkroví rodinného domu. Za rodinným domem se nachází torzo vedlejší stavby, které v minulosti sloužilo k trvalému bydlení. Pozemky tvoří funkční celek, nachází se v rovinném terénu a jsou přístupné po nezpevněné komunikaci. Jedná se o žádanou a velice klidnou lokalitu. Rodinný dům lze využít k různým účelům. Občanská vybavenost a dopravní dostupnost nedaleko.
Rodinný dům se zahradou a stodolou 1.116m2 + Rodinný dům 135
Ev.č. 544AD23180P Nabízíme k prodeji formou elektronické aukce rodinný dům se zahradou a stodolou o výměře 1.116 m2 a rodinný dům o výměře 135 m2 hned vedle. Elektronická aukce se bude konat dne: 11.04.2023 od 10:00 hod do 10:30 hod. V aukci čiňte nabídku ceny formou příhozů na našem portále aukcí a dražeb. Více informací na e-drazby. cz, nebo na emailu cz Rodinný dům č.p. 4 - Dva pokoje, kuchyň s linkou, chodba, veranda, koupelna s vanou a samostatné WC. Dále ve spodní části najdeme dílnu, kotelnu a sklad na uhlí. Možno vybudovat půdní vestavbu a prodloužit stávající část domu o další pokoje nad kotelnou. Stropy jsou pochozí betonové a krov se střechou v pořádku. Vytápění - kotel na tuhá paliva s rozvodem do radiátorů. Dům je podsklepen. Rodinný dům č.p. 42 - Starý převážně kamenný dům v udržovaném stavu v původním stavu. Dvě místnosti obytné a ostatní místnosti jsou využity pro skladovaní všeho možného. Přístup na půdu po dřevěných schodech. Krov v pořádku a střešní krytina též. Vytápění kamny na tuhá paliva. Voda a kanalizace obecní. Vlastní studna, elektřina 230/400. Ve spodní části zahrady najdeme ještě poslední stavbu - Stodola. Stodola je cihlová, krov v pořádku, krytina bobrovky. Všechny tři stavby jsou suché bez známek vlhkosti, udržované a připravené k rekonstrukci. Převážná část věcí v objektech bude vyklizena. Obec Všenice se nachází v okrese Rokycany v Plzeňském kraji, nad Korečným potokem ve vzdálenosti 9 km severně od okresního města Rokycany. Žije zde 283 obyvatel. Klidná obec obklopena přírodou pro relaxaci i každodenní bydlení s rodinnou. V dosahu 2km najdete veškerou občanskou vybavenost. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem. Rodinný dům může koupit fyzická i právnická osoba. Každý zájemce je povinen si zjistit skutečný současný stav pozemku, porostu a staveb zejména s ohledem na případné reklamace vlastností předmětu aukce. Tato nemovitost není zatížena žádnými dluhy, exekucemi nebo jiným omezením vlastnického práva. Aukční jistota se automaticky vrací, pokud se v aukci zájemce nestane vítězem nebo vítězem v pořadí. GPS: 49.819745735, 13.558859113 Prohlídka se bude konat 3.4.2023 od 10:00 hodin. Pro potvrzení účasti volejte aukčního specialistu tel. pan Lukáš Přibyl. V případě, že nikdo nepotvrdí účast, prohlídka se konat nebude. Účast na prohlídce není podmínkou pro účast v aukci. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: nejnižší podání.
Prodej, domy/rodinný, 130 m2, Tyršova, 29306 Kosmonosy, Mlad
Rodinný dům v Kosmonosech na prodejJe mi potěšením Vám nabídnout k prodeji útulný rodinný dům v úchvatném památkovém městě Kosmonosy u Mladé Boleslavi. Tento dům je nyní plně vybaven a dispozičně řešen jako 4+1 o velikosti 130 m2 s možností rozšíření v podobě půdní vestavby, kde tak vznikne další prostor velký cca 55 m2. Současné vybavení je až na pár malých vyjímek v ceně domu, pokud však nový majitel nebude mít o vybavení zájem, je možné dům předat vyklizený. Velkou výhodou domu je to, že je od počátku stavby po generace v rodině a byl postaven pračlenem rodiny, který si zakládal na kvalitních materiálech jako je kámen, cihla, tvárnice, včetně kombinací a dům byl po celou dobu trvale obýván a udržován ve skvělém stavu. Při vstupu do domu Vás potěší zastřešený vchod a následně předsíň, ve které si lze pohodlně odložit bundy či boty. V přízemí pak najdete koupelnu s toaletou, kuchyňku, obývací pokoj s pracovnou či jídelnou a samostatnou ložnici. Dolů po schodech sejdete do sklepa a nahoru do patra domu, kde se nachází další samostatná ložnice, komůrka a podkroví, které v případě potřeby za pomocí několika úprav přetvoříte na další obytnou část o velikosti cca 55 m2. Rodina dům průběžně opravovala a nedávno byly do celé ulice nataženy nové inženýrské a komunikační sítě, včetně kvalitního internetového připojení. Teplo zajišťuje pravidelně revidovaný plynový kotel kotel a plyn načerpáte z veřejné sítě. Odpad proudí do veřejné kanalizace a voda je čerpána z připojení na vodovod. Okolí je tvořeno také rodinnými domy podobného typu a jedná se o klidnou část obce. I přesto, že je centrum hned za rohem, je bydlení v této lokalitě příjemné a pokud by Vás přece jen trápilo, že je dům z jedné strany přímo u pozemní komunikace, tak díky kvalitním plastovým oknům a pevným zdem uslyšíte z ulice jen minimálně ruchu. U domu můžete zaparkovat 1 až 2 auta na nádvoří nebo případně parkovat ve vlastní garáži o výměře 16 m2. Za domem si pak rádi odpočinete na útulné zahradě, kde je v současnosti prostorný skleník a dostatek místa na vybudování letního posezení či bazénu. Zahrada je situovaná na opačnou stranu od pozemní komunikace, kam směřují i zahrady ostatních domů. Na dům je směrem do zahrady napojená přistavěná kůlna a místnost dříve sloužící jako udírna, ze které lze vytvořit například letní kuchyň či menší grilovací prostor. K tomuto zajímavému domu dojedete autem z centra Kosmonos jen za 1-2 min. a necelými 9-ti minutami jízdy se ocitnete v centru Mladé Boleslavi. Do Prahy i do Liberce jistě oceníte pohodlnou dostupnost a dojezdovou vzdálenost 50 km. Ve městě Vám nebude chybět veškerá občanská vybavenost a zároveň jsou Kosmonosy navštěvované pro své úchvatné památky a první osídlení se odhaduje na dobu před 7000 lety. Pokud hledáte rodinný dům pro trvalé bydlení, líbí se Vám současný styl domu nebo si chcete dům přizpůsobit k obrazu svému a zároveň oceníte strategickou polohu v klidné oblasti, ale nedaleko velkých měst pak je ta
Prodej řadového RD o výměře 148,41 m2+ terasa 10,74 m2.
Cena včetně provize a právního servisu, Zprostředkujeme Vám ke koupi novostavbu dvojpatrového rodinného domu 4+KK o celkové výměře 148,41 m² + terasa 10,74 m² a zahrada 42,66 m². KUPUJÍCÍM, KTEŘÍ AKTUÁLNĚ NEDOSÁHNOU Z NĚJAKÉHO DŮVODU NA HYPOTÉKU, VÁM MŮŽU BEZPLATNĚ ZPROSTŘEDKOVAT NÁKUP NEMOVITOSTI FORMOU DRUŽSTEVNÍHO VLASTNICTVÍ BEZ PROKAZOVÁNÍ PŘÍJMU ZA PODMÍNKY ÚHRADY 20% VLASTNÍCH ZDROJŮ Z KUPNÍ CENY A ÚVĚR BY SE SPLÁCEL FORMOU NÁJMU. BLIŽŠÍ INFORMACE VÁM RÁD ZDĚLÍM PO TELEFONU. Řadový rodinný dům je navržen, jako dvojpatrový rodinný dům se sedlovou střechou a vikýřem do ulice. Součástí domu je také terasa, která je částečně zastřešená vysunutými částmi podkrovního podlaží. Dům je nepodsklepený. Dům se skládá z: 1.NP: zádveří (6,15 m²), obývací pokoj + kuchyň a jídelna (49,57 m²), tech. místnost (8,06m²), chodba (5,38 m²), terasa (10,74m²), celkem: 79,9 m². Půdorys podkroví: ložnice (12,59 m²), šatna (4,24 m²), koupelna (8,72 m²), chodba (10,60 m²), komora (3,02 m²), pokoj (17,23 m²), pokoj (22,85 m²), celkem: 79,25 m². Dům bude vybaven kvalitními hliníkovými trojskly a vícekomorovým systémem, dále budou součástí domu kvalitní vinylové podlahy, keramická dlažba a dveře s obložkovými zárubněmi. Veškerý výběr standardů si do určitého data výstavby můžete vybrat sami. Ke každému domu patří před domem parkovací stání. Dům bude vytápěn elektrickým kotlem, ohřev vody je řešen bojlerem. Dům počítá se solárními panely. Vstup na vlastní zahradu o výměře 42,66 m², bude z obývacího pokoje nebo z technické místnosti. PENB se zrovna vyřizuje, a předpokládá se, že po vypracovaní průkazu bude energetická náročnost budovy B. V případě, že PENB není zatím k dispozici, musíme zadávat do inzerce dle zákona nejhorší hodnotu G. Kojetín disponuje kvalitní občanskou vybaveností vše v dosahu: školka, škola, lékařská péče, lékárna, pošta, obchody, koupaliště. V případě zájmu o prohlídku prosím kontaktujte makléře. Ev. číslo: 30610. Energetický štítek: G