inzerce, prodej, prodám, bazar

Rodinný dům Bohumín Skřečoň na pronájem

Kategorie: Domy

Reality Holding plus Vám nabízi Nabízíme vám pronájem cihlového dvoupodlažního domu 5+kk s garáží, hobby domkem a hospodářským domkem se zastřešeným stáním, a to v zastavěné oblasti rodinných vilek a domů v Bohumíně-Skřečoni.

Pozemek o velikosti 1343 m2 (včetně zastavěné plochy) je obdélníkového tvaru, samotný dům o zastavěné ploše 184 m2 s terasou půdorys čtverce. Užitná plocha je cca 260 m2.

Vytápění je řešeno plynovým kotlem s rozvody do ústředních topení, dalším zdrojem je kotel na tuhá paliva a krb v obývacím pokoji. Odpady napojeny do kanalizace. Elektřina v mědi.

Dispozice: v 1.NP prostorná chodba do L, obývací pokoj s jídelnou a kuchyní, spíž. Z obývacího pokoje je vstup na velkou terasu orientovanou na západní stranu. Z chodby samostatný přístup na WC s umyvadlem, dále potom do technické místnosti (kotelna s již zmíněným plynovým kotlem, kotlem na tuhá paliva a 120 l. bojlerem na ohřev vody).
Ve 2.NP najdete 4 samostatné pokoje, z jednoho vstup do komory (šatna, půdní prostor) a velká koupelna s toaletou. Z pokoje, který slouží jako ložnice, se dostanete na balkon s výhledem na zeleň a prostorem na posezení.

Na pozemku se mimo hlavního domu nachází zateplená hobby dílna o rozměrech 8x6m, která může sloužit po přizpůsobení jako hostovský dům, ale i objekt pro podnikání – provozovna, služby, servis, dílna. Je zde zavedena elektřina, voda v tuto chvíli není, ale lze ji napojit z hlavního domu.
V garáži je instalovaná sauna se sprchovým koutem.

K bydlení je příjezd z obou stran, tedy ze dvou ulic. Dům je v srdci zastavěné oblasti rodinných domů, poskytuje dostatek soukromí a prostoru na oddech v obklopení zeleně. Zároveň máte blízko dálniční napojení na Ostravu, do centra cca 15 minut. V dosahu je také veškerá občanská vybavenost, školy, školky, obchody, lékaři.

Měsíční nájem činí 24 000,- Kč/měsíc. Energie a služby (elektřinu, plyn, vodu) si nájemník napíše na sebe.


Ohledně dalších dotazů a domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Ev. číslo: 138782 Kontakt: .
Rodinný dům Bohumín Skřečoň na pronájem
Podobné inzeráty
Prodej, rodinný dům 3+1, 150 m2, Bohumín-Skřečoň, ul. Úvozní
Nabízíme k prodeji rodinný dům 3+1 o velikosti cca 150 m2 podlahové plochy s garáži. K domu náleží rozsáhlé pozemky o velikosti 7 321 m2. Dům se nachází v klidné části obce Bohumín-Skřečoň na ulici Úvozní. Dům je v původním stavu, vhodný k rekonstrukci, ale jde v něm bydlet ihned. Vytápění je zajištěno elektrickým kotlem nebo kotlem na tuhá paliva s rozvodem do radiátorů. V 1 podlaží je kuchyň, koupelna a dva pokoje. V 2. podlaží je jeden pokoj s možnosti vybudování dalšího pokoje. Ve všech pokojích plovoucí podlaha. Dům je celopodsklepený. Odpad sveden do septiku. Střecha plechová. Okna plastová. Pro další informace nás kontaktujte. Třída energetické náročnosti: G - Mimořádně nehospodárná (dle vyhláška č. 264/2020 Sb.) Cena: 3 900 000 Kč
Prodej rodinného domu, ul. Bukovická, Velké Losiny.
Exkluzivně nabízíme k prodeji dva rodinné domy, které se nachází v severovýchodní části obce, která je zastavěna rezidenční zástavbou, v rovinném terénu. První rodinný dům je nepodsklepený, zděný, se dvěma nadzemními podlažími a s využitým podkrovím. Tento rodinný dům je dvougenerační a byl postaven v roce 1986. 1.NP a 2.NP je po kompletně provedené vnitřní rekonstrukci, podkroví se nachází ve hrubém stavu rekonstrukce. Rodinný dům je vytápěn ústředně, má provedené podlahové vytápění (v 1.NP). Rodinný dům je napojen na veškeré rozvody inženýrských sítí. Na rodinný dům navazuje garáž a přístřešek pro parkování osobních automobilů. Druhý rodinný dům je nepodsklepený, přízemní, dřevěný (srub) a s využitým podkrovím. Tento rodinný dům je jednogenerační a byl postaven v roce 2018. Rodinný dům je vytápěn lokálně kachlovými kamny v 1.NP. Rodinný dům je napojen na elektro, vodovod a kanalizaci. Na pozemku se dále nachází vlastní studna, která slouží pro potřeby užitkové vody. Na pozemku je situována vedlejší stavba, která slouží pro potřeby skladování a manipulace. Na pozemku jsou dále situovány venkovní úpravy. Pozemky mají výměru 1 133 m2, tvoří funkční celek a jsou přístupné po zpevněné komunikaci. Jedná se o exkluzivní nabídku, kdy rodinné domy mohou sloužit kombinací možností trvalého bydlení a rekreačního využití (možnosti pronájmu/výnosu).
rodinný dům, ul. Opletalova, Bohumín Skřečoň, Bohumí, 125399
Nabízíme rodinný dům v Bohumíně Skřečoni. Jedná se o zděný dům, se zastavěnou plochou 553m2. V domě se nachází 3 pokoje , kuchyň s jídelnou. Dále pak šatna (místo na sušičku s pračkou, 2 velké skříně, úložné prostory), která navazuje na koupelnu (rohová vana, 2 umyvadla, umyvadlová skříňka, zrcadlo, obklady, dlažba), zvlášť WC. V podkroví domu možno dodělat 2 pokoje. Dlouhá prostorná chodba, do každého pokoje individuální vstup, pouze kuchyň navazuje na jídelnu a obývací pokoj s krbem. Kuchyň - rohová kuchyňská linka, plynový sporák, myčka. Vytápění : dřevem v krbu, gamata. Podlahy PVC lino, dlažba, koberce.V domě byla započata rekonstrukce, kterou si je nutno dodělat. Dům stojí na úžasném pozemku, krásná zahrada s bazénem, pergola, posezení. Předností je i hospodářská budova s garáží. Základní škola, školka a další občanská vybavenost v dosahu 5ti min. autem. Výborná dostupnost z Ostravy po dálnici. Náklady na bydlení elektřina - 2.700,-Kč, voda kvartálně cca 2000,-Kč, plyn 1500,-Kč. Vaše dotazy ráda zodpovím telefonicky, či mailem. Těším se na prohlídku s Vámi. Do konce března 2023 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 5,69 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce. Poznámka k ceně: Cena k jednání ! Číslo zakázky: 125399 Typ budovy: cihlová Poloha objektu: samostatný Typ domu: přízemní Sklep: 1/3 podsklepena Energetická náročnost budovy: G - Mimořádně nehospodárná Bazén: Ano Garáž: Ano Velikost domu: 3 pokoje Druh domu: rodinný dům Počet podlaží objektu: 1 Stav objektu: dobrý Plocha pozemku: 1 534 m2 Zastavěná plocha: 553 m2 Užitná plocha: 180 m2 Umístění objektu: klidná část obce Obytná plocha: 140 m2 Kvalitativní standard: dům z klasických materiálů Počet pokojů: 3 Doprava: vlak, dálnice, silnice, MHD, autobus Elektřina: 380V Voda: dálkový vodovod Odpad: septik s přepadem Občanská vybavenost: škola, školka, zdravotnické zařízení, pošta, supermarket, kompletní síť obchodů a služeb Ostatní vybavení: plot Další nebytové prostory: garáž, hospodářská budova, pergola, bazén Typ střechy: sedlová Střešní krytina: plech Rok kolaudace: 1 930 Plocha zahrady: 1 534 m2
Prodej rodinného domu, pozemky o výměře 382 m², obec Olomouc
Exkluzivně nabízím k prodeji rodinný dům. Jedná se o nepodsklepený, zděný, rodinný dům, se dvěma nadzemními podlažími, bez využitého podkroví, se sedlovou střechou krytou taškou pálenou. Jedná se o dvougenerační rodinný dům. Rodinný dům je v dobrém stavebně-technickém stavu, avšak vhodný k rekonstrukci. V průběhu životnosti nebyla prováděna pravidelná údržba rodinného domu. Rodinný dům je napojen na elektrickou energii (světelný i motorový proud), obecní vodovod a kanalizaci. Nedaleko je možnost napojení na plynové vedení. Rodinný dům je využíván k trvalému bydlení. Rodinný dům se sestává ze dvou samostatných bytových jednotek o dispozicích 3+1 (I. nadzemní podlaží) a 2+1 (II. nadzemní podlaží). Možnost rozšíření obytné části do podkroví rodinného domu. Za rodinným domem se nachází torzo vedlejší stavby, které v minulosti sloužilo k trvalému bydlení. Pozemky tvoří funkční celek, nachází se v rovinném terénu a jsou přístupné po nezpevněné komunikaci. Jedná se o žádanou a velice klidnou lokalitu. Rodinný dům lze využít k různým účelům. Občanská vybavenost a dopravní dostupnost nedaleko.
Rodinný dům se zahradou a stodolou 1.116m2 + Rodinný dům 135
Ev.č. 544AD23180P Nabízíme k prodeji formou elektronické aukce rodinný dům se zahradou a stodolou o výměře 1.116 m2 a rodinný dům o výměře 135 m2 hned vedle. Elektronická aukce se bude konat dne: 11.04.2023 od 10:00 hod do 10:30 hod. V aukci čiňte nabídku ceny formou příhozů na našem portále aukcí a dražeb. Více informací na e-drazby. cz, nebo na emailu cz Rodinný dům č.p. 4 - Dva pokoje, kuchyň s linkou, chodba, veranda, koupelna s vanou a samostatné WC. Dále ve spodní části najdeme dílnu, kotelnu a sklad na uhlí. Možno vybudovat půdní vestavbu a prodloužit stávající část domu o další pokoje nad kotelnou. Stropy jsou pochozí betonové a krov se střechou v pořádku. Vytápění - kotel na tuhá paliva s rozvodem do radiátorů. Dům je podsklepen. Rodinný dům č.p. 42 - Starý převážně kamenný dům v udržovaném stavu v původním stavu. Dvě místnosti obytné a ostatní místnosti jsou využity pro skladovaní všeho možného. Přístup na půdu po dřevěných schodech. Krov v pořádku a střešní krytina též. Vytápění kamny na tuhá paliva. Voda a kanalizace obecní. Vlastní studna, elektřina 230/400. Ve spodní části zahrady najdeme ještě poslední stavbu - Stodola. Stodola je cihlová, krov v pořádku, krytina bobrovky. Všechny tři stavby jsou suché bez známek vlhkosti, udržované a připravené k rekonstrukci. Převážná část věcí v objektech bude vyklizena. Obec Všenice se nachází v okrese Rokycany v Plzeňském kraji, nad Korečným potokem ve vzdálenosti 9 km severně od okresního města Rokycany. Žije zde 283 obyvatel. Klidná obec obklopena přírodou pro relaxaci i každodenní bydlení s rodinnou. V dosahu 2km najdete veškerou občanskou vybavenost. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem. Rodinný dům může koupit fyzická i právnická osoba. Každý zájemce je povinen si zjistit skutečný současný stav pozemku, porostu a staveb zejména s ohledem na případné reklamace vlastností předmětu aukce. Tato nemovitost není zatížena žádnými dluhy, exekucemi nebo jiným omezením vlastnického práva. Aukční jistota se automaticky vrací, pokud se v aukci zájemce nestane vítězem nebo vítězem v pořadí. GPS: 49.819745735, 13.558859113 Prohlídka se bude konat 3.4.2023 od 10:00 hodin. Pro potvrzení účasti volejte aukčního specialistu tel. pan Lukáš Přibyl. V případě, že nikdo nepotvrdí účast, prohlídka se konat nebude. Účast na prohlídce není podmínkou pro účast v aukci. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: nejnižší podání.
Prodej rodinného domu, ul. Míru, Bohumín Skřečoň., 120
Exkluzivně Vám nabízím ke koupi starší rodinný dům s garáži v Bohumíně Skřečoni. Na domě byla vyměněna okna za plastová, udělány izolace podřezáním a vyměněna střešní krytina to vše před cca 15 lety. Jinak je tento dům vhodný k rekonstrukci dle Vašich potřeb, hlavně interiér domu potřebuje nutnou renovaci. Skládá se s 5 pokojů, kuchyně, koupelny, wc, vstupní haly a prostorné půdy. Nabízí se úprava dispozice na 4+kk dle přiloženého orientačního půdorysu. Napojen je na veškeré ing sítě. Vytápění je řešeno plynovým kotlem umístěným v přístavbě kde je dost prostoru pro umístění automatického kotle třeba na pelety. K domu patří pozemek o celkové výměře 979 m2, kde zahrada je situována vzadu za domem. Jedná se o neprůjezdnou ulici, což Vám zaručí klid a soukromí. V blízkosti domu je dostupná veškerá občanská vybavenost. Dům i garáž jsou vyklizeny a připraveny k rekonstrukci. Do konce března 2023 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 5,69 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce. Poznámka k ceně: Cena k jednání Číslo zakázky: 120 Typ budovy: cihlová Poloha objektu: samostatný Typ domu: přízemní Sklep: částečně podsklepeno Energetická náročnost budovy: G - Mimořádně nehospodárná Bazén: Ne Garáž: Ano Velikost domu: 5 a více pokojů Druh domu: rodinný dům Počet podlaží objektu: 1 Stav objektu: před rekonstrukcí Plocha pozemku: 979 m2 Zastavěná plocha: 382 m2 Užitná plocha: 120 m2 Umístění objektu: okraj obce Obytná plocha: 80 m2 Kvalitativní standard: dům z klasických materiálů Počet pokojů: 5 Telekomunikace: telefon, internet, satelit Doprava: vlak, dálnice, silnice, MHD, autobus Elektřina: 230V, 380V Voda: dálkový vodovod Odpad: kanalizace Plyn: plynovod Občanská vybavenost: škola, školka, zdravotnické zařízení, pošta, supermarket, kompletní síť obchodů a služeb Další nebytové prostory: garáž, hospodářská budova Topení: ústřední - plynové