inzerce, prodej, prodám, bazar

Rodina hledá

Kategorie: Domy

Rodina všichni dospělí... hledají dlouhodobě pronájem staršího domečku v okolí Domažlic... muž je zedník pracující v Německu a údržba a práce na domečku samozřejmostí.
Nabídněte prosím..
Rodina hledá
Podobné inzeráty
Rodina hledá
Rodina hledá dlouhodobě pronájem staršího domečku v okolí Domažlic...muž je zedník pracující v Německu a údržba a práce na domečku samozřejmostí... prosíme nabídněte..
Rodina hledá
Tříčlenná rodina (všichni dospělí)hledá dlouhodobě pronájem staršího domečku v plzeňském kraji, nejlépe v okolí Domažlic Klatov Tachova.Jsem zedník pracující v Německu a údržba a práce na domečku samozřejmostí. Nabídne někdo?
Prodej, domy/rodinný, 160 m2, Dolní Suchá 166, 46334 Hrádek
Novostavba rodinného domu Dolní SucháNový rodinný dům vhodný pro vícečlennou rodinu, který nabídne vše, po čem moderní rodina touží. Díky tomu, že se nachází asi patnáct minut od Liberce, nalezne zde každý útočiště před celodenním ruchem krajského města. Toto prostřední není možné popsat, ale je potřeba ho navštívit. Dům je dispozičně zajímavě řešen. Majitelé mysleli zejména na soukromí, a proto centrální část domu (obývací pokoj s kuchyňským koutem) je situována do zahrady s absolutním soukromím. Když přijede rodina domů, tak má možnost zajet do garáže vozidlem, nebo ho jen postavit vedle, kde jsou tomu uzpůsobena další parkovací stání. Hlavní vstup do domu je ze směru od komunikace. V tomto podlaží jsou 3 pokoje (jeden se šatní částí) a koupelna s vanou a WC. o patro níže se dostaneme do společenské části, kde rodina tráví veškerý svůj čas. Velkou výhodou je na tomto podlaží další pokoj, který může sloužit jako pokoj pro hosty. Má svůj samostatný výstup na zahradu a je z části oddělen od zbytku domu pomocí chodby s přístupem do další koupelny a samostatné toalety. Mezi základní výhody domu patří: - velmi nízké náklady na bydlení (energetický štítek B) včetně možnosti kombinovat vytápění i krbem, - kupující, který shání nemovitost a zároveň potřebuje sjednat hypotéku, si může převzít hypotéku od České spořitelny, a. s. za extrémně nízkou sazbu, kterou dnes již nesežene, - zcela nový dům, kromě předního plotu je vše dokončeno, zkolaudováno a není nutné v následujících letech do domu investovat další prostředky, - klidné prostředí v souladu s přírodou, dům vybudován mimo povodňovou zónu, s velkými pozemky, s přístupem k řece (je zde převýšení s terasovitými prvky, díky čemuž jsou na zahradě různé zóny odpočinku), - krátká dojezdová vzdálenost do krajského města Liberec, a kousek od cyklostezky, od města Hrádek nad Nisou, Německa (nákupy kvalitních potravin). Součástí prodeje je z velké části i kompletní vybavení domu. TIP na závěr: u tohoto domu je možné převzít původní hypotéku ve výši 2.600.000,-Kč za úrokovou sazbu 2,24% p.a. Pokud by bylo nutné si další zdroje půjčit, je to v tomto případě možné a každé další navyšování by znamenalo že vše co by bylo nad toto částku by znamenalo půjčení částky za aktuální úrokové sazby. V případě dotazu mě prosím kontaktujte. Tímto mi dovolte Vás pozvat do domu na prohlídku, který jistě splní Vaše očekávání. Cena: 12 870 000 Kč včetně provize RK Poznámka k ceně: Včetně realitního a právního servisu Možnost hypotéky: Ano Typ domu: patrový Velikost domu: 5 a více pokojů Budova: Cihlová Energetický štítek: B Stav objektu: Novostavba Vlastnictví: Osobní Umístění objektu: klidná část obce Okolní zástavba: obytná Poloha objektu: samostatný Podlaží celkem: 2 Plocha zahrady: 3109 Plocha pozemku: 3210 Plocha zastavěná: 101 Užitná plocha: 160 Voda: dálkový vodovod Plyn: plynovod Topení: ústřední plynové Kanalizace: ČOV pro celý objekt Komunikace: asfaltová Ba
Rodina koupi dum
RODINA hleda domek chalupu na spladky formou najmu od solidniho majitele ne prekupnika do 7000kc mesicne vhodni na rekreaci .kdekoliv CR NEJLEPE S MENSIMI OPRAV I V HORSIM STAVU JEN VAZNE A SOLIDNE DO 1mil
4 člena rodina
Dobrý den 4 člena rodina hledá pronájem v okresu Pardubic s pozdějším odkupem nejlépe (nové staré Jesenčany,Mikulovice, Dražkovice, Ostřešany)
Hledáme domeček se zahrádkou.
Dobrý den, Jsme mladá česká fungující a nekonfliktní rodina. Která hledá ideálně, Benešov+okolí, domeček se zahradou (ale budeme rádi i za nabídky jiných obytných objektů, s možností seberealizace). Domeček nemusí být být nutně rekonstruován, může být před rekonstrukcí - Partner je manuálně zručný a vše si zvládne udělat sám (kromě vody a elektřiny ale i stím si zvládáme poradit - rodina) . Zároveň nemusí být ani příliš velký, postačí klidně 2kk/2+1 popřípadě zastavěná plocha do cca 80m². Zahrádka ideálně do cca 300m² (aby se na ni vešlo pár záhonků na zeleninu a bylinky), ovšem není to nutnost. Hlavně aby se měl malý kde vyřádit. Já 26let, pracuji v Benešově v Kauflandu, partner 27 let, je na Rodičovské dovolené. Synovy je rok a půl a je s tatínkem doma. Nájem max do 10.000kč + energie. Pokuď by bylo možné, po vzájemné dohodě, část nájemného hradit prací a materiálem. Vše je jen o domluvě. Vaše nabídky můžete zasílat na e-mail maartinn@ Případně zavolat/napsat na telefonní číslo 095644. Prosíme pouze o vážné a seriózní nabídky s fungující komunikací na úrovni. Odpovíme v co nejkratší době po zvážení veškerých aspektů. Předem děkujeme za nabídky, které zašlete. V případě jakéhokoliv dotazu zavolejte na uvedené telefonní číslo.