inzerce, prodej, prodám, bazar

Roční klisnička Čmb

Kategorie: Koně

Prodam klisničku po Bourbon z Lipský z matky Běla hodna zdravá vice info telefon.
Roční klisnička Čmb
Podobné inzeráty
Klisnička welsh cob
Oreon Queen Elizabeth Roční klisnička welsh cob narozená 5.5.2022 H-S Lord Thomas × Pretoria Eleonor (po Gwenllan Ben) Elizabeth je socializovaná, dává nožky, je zvyklá na děti a jiná zvířata, zvyklá na ohlávku, vyrůstá na pastvinách ve stádě, zvyklá na el. ohradník, je to velmi přátelská a vyrovnaná klisnička. Bude z ní vynikající koník pro celou rodinu. Oba její rodiče mají pod 150 cm. Cena 100 tisíc. Možnost dohody. Poslední fotky rodiče.
Klisnička CS
Klisnička slovenský teplokrevník, nar 5/2022, CS, M: Tamira po Quirado, O: Magnus Romeo (vítěz SP Bordeaux 2013) Klisnička vynikajícího exteriéru, skvělá mechanika pohybu, výborný potenciál do sportu. Odchovávaná na rozlehlých kopcovitých pastvinách. Charakterní pohodové hříbě, umí chodit na vodítku, zvedat nohy, pravidelné korektury, základní manipulace zcela bez problémů. Cena k jednání Prosím pouze telefon, případně, pokud se nebudete moci dovolat, tak SMS, ozvu se zpět (na farmě je špatný signál)
Hřebeček ČMB - možná výměna za ponyho
Pro nespolehlivost kupujíci opět v prodeji. - Po dlouhém uvažování prodám hřebečka ČMB po 2068 Aznar. Nar. 16.4.2022. Vhodný k uchovnění. Důvod prodeje, rušíme chov čmb. Nezávazná návštěva vítáná :) pouze SMS zavolám zpět
Klisna ČMB - Březí po 2441 Bary - možná výměna
Prodám klisnu čmb 71/594 Sandra. Hodná, nekonfliktní, nemusí se kovat. V jízdárně sveze i začátečníka v terénu pro pokročilé,je hodně dopředná. Je v genovém zdroji. U nás využívána pouze pod sedlo. Březí po 2441 Bary, cca dva měsíce do porodu. Porody bez problémů, skvělá matka.Důvod prodeje, rušíme chov ČMB. Možná výměna za hodného koníka do 145kvh. prosím pouze SMS, zavolám zpět. Nevázaná návštěva vítána. :)
Roční klisnička
VENDETA * 2022 je letošní klisnička zapsaná v CS. po hřebci Tallman z matky Vega (Coriano x Cabdula du Tillard), kobylka je velmi komunikativní, pravidelně dělané korektury, ve smíšeném stádě. Prodej od chovatele, více hříbat k vidění, návštěva vítána.
Roční hřebeček ČMB
Prodám hřebečka ČMB narozen 31.3 2022. Vyrůstá ve stádě vrstevníků , zvyklí na ustájení 24/7 , očkovaný , odčervený zvyklí na běžnou manipulaci , je hodný nekouše Matka : Adélka po Arnold Otec : Bonet Pokud mate zájem volejte na