inzerce, prodej, prodám, bazar

ROBLOX ÚČET

Kategorie: Ostatní

NEODPOVÍDÁM NA HOVORY (BUĎ SMS NEBO DC/IG)
Discord - Rouz#9602
Instagram - justz_rouzz
Nabízím Roblox účet na kterém je nahráno spousta hodin.. účet byl registrován v roce 2019 a od té doby jsem na něm aktivně hrál různé hry.. (Pokud Vás něco zajímá nemám problém jít na hovor a odpovědět na Vaše otázky.)
Přístup do inventáře je povolen takže se můžete podívat na všechny věci které vlastním.. (je tam pár limited items etc.)
Důvod prodeje - Nemám čas na hry a účet je mi vlastně k ničemu..
Způsoby platby - PayPal, PSC (můžete nabídnout další)
POKUD MÁTE NĚJAKÉ OTÁZKY PROSÍM PIŠTE DISCORD/INSTAGRAM
ROBLOX ÚČET
Podobné inzeráty
Roblox účet z roku 2011 (originální jméno, vzácný item)
Dobrý den, prodávám velice vzácný účet vytvořený v roce 2011. Účet nepoužívám, protože mám svůj vlastní hlavní. Na účtě se nachází 6 robuxů a speciální čapka, která už nejde získat. Účet je neverifikovaný, tedy není na něm přidaný telefon a email. Originální jméno bush1111 Vytvořen 2011 + 6 robuxů a nějáké věci na avatar. Vzácné roblox ocenění, které nejdou získat. V zásobě mám ještě jeden podobný účet, pokud by jste měli zájem, můžete si o něj říct. Je levnější, protože je z roku 2014. Prosím přidejte si mě na discordu: oldmantv12345#6465 Nebo mi napište sms. Platba: bankovním převodem, paysafe, roblox gift card.
Roblox účet
(PŘEDEM UPOZORŇUJI NEZVEDÁM HOVORY)Dobrý den,prodám Roblox účet.Účet byl založen 21.8.2020 jméno účtu:kofolkaaa_cz/ tam momentálně 548 robuxů.Bohužel se mi tady do fotek nepodařilo přidat všechny fotky takže pokud chcete vidět vše co je na účtu napište mi na ig-aduskqq_69.Peníze mi pošlete vy první přes paypal potom vám dám heslo od účtu,pokud chcete další informace tak mě kontaktujte na instagramu
Roblox Účet
prodám roblox účet za 30$/750czk beru pouze paypal nejdu první jsou tam spíše věci ve hrách
Roblox Murder Mystery 2 Fade Knife
Dobrý den, chtěl bych prodat můj knife jménem Fade ve hře roblox. Důvod: tato hra v Robloxu už mě nebaví a proto bych ho chtěl prodat. Knife je rarity LEGENDARY Cena: Chtěl bych ho prodat za 100,- Kč :) Chtěl bych aby si někdo mohl udělat radost a koupit si legendární knife za stovku než čekat dlouhou dobu než by vám padl :) Kdyby jste měli zájem, napište mi a domluvíme se. Přidali by jsme se do přátel ve hře já vám dal Knife a vy mě poslali 100,- Kč na účet.
Roblox merche
Nabízím krasné merche ze hry Roblox Vak na záda - 220,- Postavičky sólo - 79,- Postavičky v krabici - 349,- Peněženka - 239,- Posilam přes zasilkovnu. V pripadě jakéhokoliv dotazu mě neváhejte kontaktovat
Kniha Roblox
Prodám knížku Roblox, neponičená