inzerce, prodej, prodám, bazar

Římský hrnec zn. Terra Toscana, NOVÝ, nepoužitý

Kategorie: Ostatní

Nabízím zcela nový římský hrnec zn. Terra Toscana (Wellco Topf), vyrobený v Itálii o základních rozměrech 38x25x16 cm, který jsme pořídili před několika lety a nikdy nepoužili. Není nijak poškození ani odřený. Nejlépe osobní předání v Praze.
Římský hrnec zn. Terra Toscana, NOVÝ, nepoužitý
Podobné inzeráty
Detektor Kovu Terra Gold LR200 +Terra Gold Multi P2
Predám Detektor kovu Terra Gold LR200 +Terra Gold Multi P2 1)link na Terra Gold LR200 2)link na Terra Gold Multi-P2 Detektor je v záruke,plne funkčný v 100% stave,malo používaný. Osobný odber Humenné alebo pošlem na dobierku. Odovzdám všetky svoje poznatky
Římsky hrnec
Římský hrnec pro 4 osoby 2,5 l. Madlo pro manipulaci jednou rukou. Hrnec je vyrobený ze speciálního materiálu, který umožňuje přípravu jídel ve vodní páře. Je vybaven vnitřní glazurovanou vrstvou. Do těchto tzv. římských hrnců se nepřidává žádný tuk ani olej. V římském hrnci je možné zdravě péct různé druhy masa, drůbež, ryby, zeleninu ale třeba i chléb. Jsou velmi vhodné pro přípravu jídel při dietním stravování. Nepoužívaný.
Prodám nový římský hrnec
Prodám nový římský hrnec 6litrů,nepoužitý,cena v obchodě 590.-za cenu 300.-kč.Bernartice u ..Pouze osobní odběr.
Římský hrnec oválný pro 3 až 6 lidi novy
Římský hrnec oválný pro 3 až 6 lidi novy nepoužití k vyzvednuti ve Strašnicích na Praze 10
Římský misál
Římský misál Česká katolícka charita Praha 1952 50 eur Římský Misál čtvrté úplné vydání vydal nakladatel Bohuslav Rupp v Praze MCMXLVII 50 eur + poštovné zásielkovňa. V prípade dobierky úhrada poštovného vopred. Rada vymením aj za knihy o ľudovom umení a modrotlači Kontakt prosím mailom.
ŘÍMSKÝ HRNEC S VÍKEM STŘEDNÍ KLASSIK PŘÍRODNÍ RÖMERTOPF
Originální římský hrnec Klassik německého výrobce RÖMERTOPF® je vysoce funkční pomocník k přípravě zdravých pokrmů i krásný kousek pro servírování z kuchyně rovnou na stůl. Dvojdílný pekáč ze speciální pálené hlíny vám umožní upéci šťavnatou pečeni, dozlatova vypečené kuře s jarní zeleninou, rybí a zeleninové pokrmy, zapečené těstoviny, různé nákypy či populární ovocný crumble. To vše v jediné nádobě, díky čemuž šetříte čas strávený vařením a následným mytím nádobí. Uplne nove nepouzite..