inzerce, prodej, prodám, bazar

Říkadla a hádanky

Kategorie: Ostatní

Říkadlika Brn-ko-len-ky
Říkadla a hádanky
Podobné inzeráty
Albi Hádanky na cesty
Prodám hru Albi Hádanky na cesty
Dětská hudební CD/DVD
Nabízím dětská říkadla a písničky na CD. Jsou prakticky nepoužívaná, v originálních obalech - viz. foto a seznam níže: - Dětská říkadla a písničky 2. (již není k dispozici) - Písničky z pohádek (Lotrando a Zubejda, Šíleně smutná princezna, Arabela, ...) (již není k dispizici) - Hey Diddle Diddle (písničky a rytmy pro malé děti) - Projdeme se po ZOO, Jiří Bílý V samostatných inzerátech nabízím další/jiná CD/DVD. Cena za 1 ks. Stačí si vybrat. Možnost osobního předání v Brně nebo poslání poštou (po domluvě).
Říkadla
Lidová říkadla.
Knihy pro děti 10ks + hračky
Více foto a infotmaci pošlu na email Posílám I balikovnou za 65kč Nebo osobní předání v Plzni Ks 60 Kč Nábytek 90 Kč 1)Človíčkova dobrodružství a nové objevy Cena 60kč prodaný 2 foto Slabikář slušného chování Kniha má krásné obrázky a je poučná Pro děti -5 let Foto 3 Hádanky od srdíčka Kniha na hádanek 4 foto PRODÁNO Můj anglický obrázkový slovník Pro děti od 6 led Foto 5 Klubíčko veselých pohádek Kniha s pěknými obrázky. Foto 6 Prasátko v úzkých Kniha pro děti Foto 7 Nejkrásnější pohádky o čarodějnicích Kniha má 60 stran Foto 8 PRODÁNO Nejznámější pohádky učíme se anglicky Kniha má 144 stran Foto 9 Jak vypadá sto Kniha od disney Foto 10 Fanfárie Kniha má 93 stran Pěkný stav Foto 11 Dřevěná skládačka Dřevěná skládačka rodinka Máma 5ks + 1x kde chybí spodní díl Táta 6ks Dítko 4ks Některé dílky bohužel chybí. Foto 12 Dřevěná skládačka 2 6 holčiček 5 chlapečku jeden bohužel chybí Foto 13 a 14 Malý kouzelník 1 a 2 Dva díly Pouze jako celek . Pro děti od 6 let Cena 120Kč Foto 15 Kluk z hajovny Kniha je na první straně popsána 82 stran Cena 30kč
Kúpim slovenské knihy- fotografia, umenie, príroda, literatú
Kúpim slovenské knihy s témami: fotografia, umenie, maľba, príroda, literatúra, mestá, folklór, tradícia, cestopis: Koloman Sokol/ Modrý Kameň/ Ján Hála (Pod Tatrami+monografie)/ Túhy mladosti (Koloman Benšell)/ Karol Plicka (Slovensko, Básnik obrazu, Zlatá brána)/ Tri spisovateľky/ Album Ľudmily Podjavorinskej/ Epidémie v dejinách/ Pavol Socháň/ Pôtor/ Zechenter Laskomerský (Výlety po Slovensku)/ Jazyk a reč/ Július Satinský (Expedície)/ Slováci v Uhorsku (Čaplovič)/ Z našej prírody/ Potulky lesom/ Ľudové masky (Slivka)/ Tvár a reč ilustrácie pre deti/ Chvílky v prírode/ Mousson/ Jedlo ako kľúč ku kultúre (Stoličná)/ Výtvarná výchova v predškolskom veku/ Dojmy z Francúzska (Kukučín)/ Poznávajme motýle/ Hont/ Slovensko (Európske kontexty ludovej kultúry)/ Ľudmila Podjavorínska a detská literatúra/ Hviezdoslav (Zuzanka hraškovie)/ Z novohradských vrchov a dolín (Jančovic)/ Slovenské príslovia, porekadlá, úslovia a hádanky/ Zlatá kniha Hontu Hľadám len vydania, ktoré sú na fotkách. Prosím kontaktujte ma len do správy Pozrite aj ďalšie moje inzeráty!
Kniha hlavolamů s mapami měst a zemí
Philip Kiefer Rádi cestujete, i když je to jen prstem po mapě? Výborně – vydejte se s námi na objevitelskou výpravu a řešte zábavné hádanky a rébusy pomocí map, plánů měst, obrysů, panoramat a vlajek. Ponořte se do historie, prozkoumejte daleké kraje, poznejte sluncem rozpálenou Afriku a pronikněte do ledového světa Antarktidy. Můžete se těšit na záludné otázky, humorné úkoly a vynalézavé odpovědi. Nová, nečtená. Osobní předání v Plzni nebo zásilkovnou (80,-).