inzerce, prodej, prodám, bazar

Rhönský samec

Kategorie: Králíci

Prodám Rhönského samce,čistokrevný, tetovaný. Stáří 5 měsíců.
Rhönský samec
Podobné inzeráty
Králík čistokrevný Rhönský poslední dva mladí samci
Nabízím na prodej mladé králíky plemeno Rhönský. Mláďata jsou čistokrevná po tetovaných rodičích (sami nejsou, ještě nejsem členem klubu chovatelů). Narozená jsou 14.11.2022. K dispozici jsou poslední dva samečci.
Rhönský zakrslý beránek
Rhönský zakrslý beránek, sameček starý 8mesicu, bohužel nemá úplně kleslé jedno ouško (někdy ho má dole, jindy napůl) jinak je krásně vybarvený a hodný. Z toho důvodu však není vhodný do chovu a u nás na farmě by neměl zastání. Ráda tedy přenechám na mazlíka.
Zakrslý rhonský- sameček s PP
Mohu nabídnout samečka plemene zakrslý rhonský. Očkovaný, oceněný, s rodokmenem ČSCH. Předností je hmotnost 1kg a délka ucha 4,9 cm. Možná výměna za zakrslého rhonskeho nebo některé zakrslé rexe. Nebo cenu nabídněte.
Rhönský králík - samec
Prodám Rhönského králíka, samce, čistokrevný s rodokmenem, narozený v říjnu 2022.
Zakrsly kralicek v krasnych barvach i v rex srsti
K zadání jsou mláďata zakrslého kralicka s ousky nahoru, po malych typových rodicich s VP, jsou to nádherní malí králíčci s plyšovou srstí rex i normalni srsti, jsou v barvách divoká, cerna bílopesíkatá a černí strakáči, maminka je zakrslý modrooky saténový rex strakáč, tatínek je rhonský, LO nebo LOT, oba rodiče malí zakrslí králíčci s milou povahou, mláďata jsou focena ve třech tydnech veku, postupně budu přidávat fotky, jak budou růst, budou ochočená a naučená na záchůdek. Oba rodiče jsou velmi klidné a mazlivé povahy.
Králík zakrslý rhönský
Prodám dva čistokrevné kluky narozené 15.11.2022 a holku a kluka narozené 15.1.2023. Pro případné vážné zájemce zajistím tetování.