inzerce, prodej, prodám, bazar

Řezné kotouče na kamen, beton, cihlu, aj. Kvalitní

Kategorie: Řemeslné a stavební práce

Řezné kotouče na beton, cihlu, kamen aj.

Velikosti:

115, 125, 180 a 230mm

Segmentové, celoobvodové, turbo, superturbo, profesionál

Cena dle typu a rozměru.
Nabídku řezných kotouču najdete na našem eshopu:

odběr (i o víkendu) v obci Lučina u Žermanické přehrady, v Havířově nebo Frýdku-Místku.
Kurýrem platba předem +125Kč, dobírkou +154Kč.
Parcelshop +105Kč, dobírkou 134Kč
Zasilkovna 79Kč, dobírkou 104Kč.
Balíkovnou 69Kč, dobírkou 84Kč.

Nákup za 2 000 Kč a více přeprava zdarma.
Nákup za 5tis.a více = sleva 5% z ceny z DPH.
Řezné kotouče na kamen, beton, cihlu, aj. Kvalitní
Podobné inzeráty
Betonové ploty Znojmo Brno - výška 200cm - 3 dekory v akci
Nabízíme betonový plot (výška 0,5 - 2,5 m) s kvalitní montáží vč. spárování a zárukou na montáž 5let. Uvedená cena je za 2m vysoké betonové ploty a ve 3 dekorech v akční ceně. Lze dodat i pouze materiál s dodáním (složení ramenem). Za tuto cenu nabízíme plot s jednostranným 3D dekorem a to celkem tři vzory. Štípaný kámen č.4, opracovaný kámen č.1 nebo mix kamenů č.27. Možnost je i TOP lámaný kámen, který je dražší o cca 65Kč. Cena je uvedena za materiál bez montáže a za 1bm bez DPH u 2m vysokého plotu. Nižší plot je levnější, vyšší dražší :) Dále je možnost otisku na druhé straně plotu, dekorované sloupky, oblouky, 3D dekor na obou stranách apod.. Stačí zaslat email s dotazem: j.novacek@ nebo kouknout na stránky Cena montáže je u 2m vysokého plotu od 585Kc bez 15%DPH za 1bm (plus náklady za spotřebovaný cement apod...). Výpočet je na plot o délce cca 70bm. Kratší plot je dražší. Plot do 10-15bm je podstatně dražší. Nejlépe mi napsat email s požadavky. Přesnou cenovou nabídku zašlu položkovou, kde vidíte cenu materiálu, dopravy, montáže a ostatních nákladů zvlášť. Záruka na montáž jen od nás je 5 let! Betonujeme každou patku sloupku! Nevrtáme malá kolečka, ale kopeme ručně díry cca 30*30*75cm. Životnost plotu je 40-50let. Montujeme většinou v okruhu 50km kolem Znojma, Brna, Břeclavi (tedy cca Dačice, Blansko, Tišnov, Olomouc, Hodonín, ale byli jsme i dál). Děláme jak klasické nejlevnější ploty, tak i Prefa, Presbeton, Diton.... a jako jedni z mála (ne li jediný v tomto kraji) jsme schopni postavit i z materiálu, který jste si zajistili sami, ale necítíte se na montáž svépomoci :)
Zemní práce minibagrem
Nabízím zemní práce a terénní úpravy minibagrem o váze 3t -průjezdná šířka stoje 150cm -lžíce 30,50 a 110 svahovaci +Přidržny hydraulicky palec- manipulace s kamením atd kontejnery suťové i na paletové zboží,písky,šterky,beton a palivové dřevo čistá hmotnost nákladu 6,5t Provadime - upravy zahrad,vykopání pařezů, náletovýchh dřevin - výkopy přípojek - drenáže - bazény - příjezdové cesty - čističky odpadnich vod na klic,jímky a jine Možnost dlouhodobé spolupráce Minibagr,minirypadlo,nosič kontejnerů, dřevo písek beton, palivové dřevo
Tryskání pískování - mobilní tryskání
Nabízíme zakazníkům tryskani pískování + renovace klenbených sklepů stareho zdiva kamene atd vše dle prání zakazníka. Co všechno tryskane : Kvelbené viné sklepy Vinárny Vinotéky Archívy Staré zdivo Cihly Pískovec Kámen Vápenec Různé sochy Podesty schodiště Sokly Zámkové dlažby Beton Chodníky Dřevo Roubenky krovy prkna dveře atd. Grafity Hrady Zámky Různé pamatky Cela Česká Republika Více info na:
Mobilní tryskání, pískování, čištění povrchů
Čištění a úprava povrchů tryskáním nejrůznějšími druhy tradičních abraziv (písek, drcené sklo, soda a mnoho dalších), a to jak klasicky suchou metodou, tak s vodní clonou (snižuje prašnost až o 90%) nebo zcela bezprašně vodním mixem. Kovy, beton, dlažba, kámen, sklo, dřevo, laminát, guma.... Jsme mobilní, přijedeme téměř kamkoli. Více info na
Tryskání pískování mobilní tryskání u zakazníka
Nabízíme Tryskání pískování - mobilni pískování u zkazníka všech povrchu : Tryskání se realizuje nejmodernější technologií s použitím našich mobilních jednotek. Toto mobilní tryskání můžeme vykonávat kdekoli v terénu bez připojení elektrické energie. Opracovaný materiál je po pískování dokonale čistý a připravený k dalším povrchovým úpravám. CO VŠECHNO TRYSKÁME kvelbené vinné sklepy vinárny, vinotéky staré zdivo, cihly, ruzné schodiště, různé památky microtryskaní vinné tanky, mlýnky lisy, šneky, bečky, různé nádoby pískovec, kámen, vápenec zámkové dlažby, beton, chodníky tryskání dřeva a různých dřevěných prvků   Využití v strojirenství ocelové mosty různé ocelové konstrukce,všechny typi nátěrů zemědělské stroje a zařízení,vleky, návěsy disky různých automobilů, výfuky a různé autosoučástky kostry nákladních automobilů různe veterány zásobníky krmných směsírůzné sila sloupy a stožáry Prúmumyslové nátěry všech druhů Více info na Tel :
Sanace zdiva proti vlhkosti - Praha a okolí.
Provádíme sanaci vlhkého zdiva všech materiálů (cihla, beton, kámen, opuka, atd.) včetně osekání původních omítek, vyvrtání děr a naložení a odvozu suti. V případě zájmu můžeme provést i zednické začištění po dokončení sanačních prací. Sanace zdiva je důležitá u starších rodinných domů pro zlepšení mikroklimatu uvnitř domu po rekonstrukci a proti omezení degradace zdiva a omítek kvůli vzlínající vlhkosti. Odizolovat lze jak nadzemní část zdiva, tak i podzemní část zdiva či stěny sklepů v celé ploše suterénu. Cena závisí na šířce a materiálu izolovaného zdiva, rozsahu objektu a celkové situaci stavby nad terénem a pod zemí. Používáme ověřený izolační krém Dryzone od společnosti Drytec, který zajišťuje tichý a rychlý průběh sanačních prací.