inzerce, prodej, prodám, bazar

Řezání motorovou pilou Stihl 362

Kategorie: Ostatní

Dobrý den,nabízím řezání motorovou pilou. 600kc 1 nádrž benzínu.
Řezání motorovou pilou Stihl 362
Podobné inzeráty
minikatr - rám na řezání prken motorovou pilou
Nabízím k prodeji přenosný rám na motorovou pilu k řezání prken a fošen z kmenů. Jedná se o nové zboží, určení k domácímu i profesionálnímu použití. Mohu nabídnout ve třech velikostech na různé délky lišt motorové pily: 35 až 60 cm / 35 až 91 cm / 46 až 120 cm. Případně mohu dodat variantu s rozměrem až 150 cm. Za pomocí tohoto přípravku jste schopni nařezat kmen stromu na prkna či fošny rovnou v místě kácení. Metriál ocel + hliník. Případné podrobnosti či vlastní zkušenosti rád sdělím. Text pro vyhIedání: Pořezová lavice, rám na řezání prken, minikatr, mini katr, logosol, mobilní katr na motorovou pilu, přesnosný katr z motorové pily,
Podélné řezání motorovou pilou
Provádím pořez atypické a přesílené kulatiny motorovou pilou přímo na místě. Cena dohodou podle délky a průměru kmene a počtu řezů, více info po telefonické domluvě. Mobilní katr, pořez dřeva na místě.
přivýdělek-práce s motorovou pilou
hledám někoho, kdo umí pracovat s motorovou pilou a chtěl by si přivydělat pořezem dřeva na špalky, případně řezání na cirkulárce nebo zednické práce. Jen telefonická domluva.
Sova motorovou pilou
Sova motorovou pilou dřevo cena větší 3500,
Dekorace svícen anděl motorovou pilou
Svícen anděl motorovou pilou dřevo javor vysoká 57cm Instagram Jarkovsky.michal
Dekorace svícen anděl motorovou pilou
Svícen anděl motorovou pilou dřevo javor vysoká 67cm.mozno zaslat Instagram Jarkovsky.michal