inzerce, prodej, prodám, bazar

Řezačka plechu

Kategorie: Stavební stroje

Nová Řezačka falců BUSCHMANN TOOLS FALZ CUTTER.
Falz Cutter je určen k demontáži plechové střechy se stojatou drážkou s dvojitým falcem.

Řezačka falcu – FALZ CUTTER je výborné ruční nářadí pro snadné odřezávání dvojitého i jednoduchého falcu na střešním plechu. Je vhodný pro materiály: nerezová ocel do 0,5 mm, hliník, měď, zinek do 0,8 mm. Doporučujeme vrtačky s točivým momentem 110 Nm.

Hmotnost: 2,8 kg
Maximální rychlost:
30 m/min
100 m² / 7 min
Maximální tloušťka materiálu:
Nerezová ocel: 0,5 mm
Ocel: 0,7 mm
Měď, zinek a hliník: 0,8 mm

Doporučujeme použít akumulátorovou vrtačku s kroutícím momentem 110 Nm a více. Minimální kroutící moment 60 N m pro segment měkké střechy.

AKUMULÁTOROVÁ VRTAČKA NENÍ SOUČÁSTÍ BALENÍ!

Možný odpočet DPH.

Řezačka plechu
Podobné inzeráty
Řezačka plechu
Nová řezačka plechu WUKO CLIPPER 1020 C2. Klempířské elektrické ruční nůžky pro čisté řezání plechu bez otřepů a vibrací. Podvozek umožňuje rychlé a bezproblémové řezání dlouhých pásů plechu ležících na podlaze. S NAPÁJENÍM Z AKUMULÁTORU K řezání podle rysky nebo pomocí bočního dorazu (není součástí balení) Vhodné pro přímé, zakřivené, krátké i dlouhé části plechu Vhodné pro řez i kónických pásů plechu Pro práci v dílně i na stavbě V praktickém přepravním kufru Moderní design Nastavitelná pracovní rychlost napájení aku: 18 V Technická data: Max. tloušťka plechu Pozinkovaná ocel: 0,80 mm Max. tloušťka plechu Hliník, Měď, Zinek: 1,00 mm Max. tloušťka plechu Nerez: 0,60 mm Rychlost řezání: 0–15 m/min Minimální poloměr řezu: 500 mm Hmotnost: 4,2 kg AKUMULÁTOROVÁ VRTAČKA JE SOUČÁSTÍ BALENÍ! Doplněk k samotné řezačce: Nastavitelné vodítko pro wuko Clipper1020, max. šířka 650 mm. Možný odpočet DPH.
K dispozici řezačka drnu Ryan 45cm HONDA BILLY GOAT
NOVÝ OLEJ NA CESTĚ!! NEVŠIML JSEM SI ŽÁDNÝCH NEORIGINÁLNÍCH SVAŘOVÁNÍ NEBO MALŮ. Design je podle mě lepší než v Kozlíku - PŘENOS POHONU ZE SILNICE NA KŘIŽOVAČKU NA STEJNÉ OSE, TO ZNAMENÁ KLIKOVÝ HŘÍDEL A HNACÍ KOLO A SPOJOVACÍ TYČE POHNANÉ ŘEZNÝM NOŽEM SA V HORIZONTÁLNÍ ose. - TYP KLEPOVACÍ ZÁCLONY, KTERÝ JE ŠETRNĚ PROSTŘED NESPRÁVNĚ KOREKOVANÝM HRDLOM NEBO SILNĚ NEDOSTATEČNÝM / OTÁČENÍM, KTERÝ TENTO TYP "ZÁVĚNY" NEDÁVNO PŘEDSTAVIL - MASIVNÍ BLOK S PŘEVODY A ŘETĚZY (POHONY KOL A NATAHOVACÍ NOŽE) PO CELOU DOBU KAPACÍ V OLEJI - JE SNADNÉ DOSAŽIT KALAMITKI. STROJ LZE ZAPNOUT SÁM PŘED KOLEČKY NOPED NAPR. PRO STOUPÁNÍ NA AUTO, PŘÍVĚS, ZAPNUTÝ SÁM PŘED SOUČASNÝM ZAPNUTÍM ŘEZACÍCH KOL NEBO OBOU, MNOHEM LEPŠÍ KOZA NEŽ KOZA S PODOBNÝM PLATEM Specifikace motoru Ryan 18" Jr. Řezačka drnů Honda* Hmotnost (lbs) 373 liber. Délka (palce) 53 palců Šířka (palce) 25 palců Výška (palce) 40 palců Specifikace stroje na řezání drnů BILLY GOAT SC181H Motor Honda* Hmotnost (lbs) 348 liber. Hloubka řezu v (cm) Maximální 2,5 (6,35) Délka v (cm) 59 (149,9) Šířka v (cm) 26,5 (66) Výška v (cm) 36,5 (90,8) NIŽŠÍ HLASITOST, KDYŽ JDE OPRAVDU O OBSAZENÝ PROSTOR. Řezačka drnů Jr. Řezačka drnů 544953C Ryan 18" (45cm) s velmi odolným kilometrovým výkonem 5,5HP Honda. Stroj vyrábí BOBCAT. Je to nejvíce polopolvojny zařízení ve svém oboru! Stroj slouží k sečení trávy. Nenahraditelná sekce pro sekání trávníku. Stroj byl dovezen z USA a dostupný v Polsku. kopie „Ryan® Jr. Sod Cutter for Comfort, Precise Sod Cutting”, zadejte do vyhledávače YouTube a podívejte se na video, jak stroj funguje Více fotek a videí mohu poslat e-mailem. Mám více zahradních strojů. Město: 33-200 Dąbrowa Tarnowska POLSKO Cena závisí na směnném kurzu. Reklama přeložená překladačem Google. Mluvím polsky a anglicky. Pokud voláte, ujistěte se, že používáte předvolbu +48. Mám iPhone, a pokud ho máte také, můžete použít iMessage nebo FaceTime Audio Možnost organizování dopravy stroje k Vám.
Ohýbačky na plech
Nová Ohýbačka Wuko Bender určena pro ohýbání plechu od 0°do 100°. Balení obsahuje: Wuko Bender Duo 7350 Plus, úchopové madlo, přenosný kufr. určena pro ohýbání plechu od 0°do 100° snadné ohýbání dlouhých profilů lehko nastavitelná výška ohybu pro maximální tloušťku plechu 0,80 mm (běžné materiály) 3 dorazové válce pro přesné vedení speciální upínací rukojeť lehce a rychle upevnitelná na ohýbačku vyrobena z odolného plastu zamezuje nežádoucímu prohýbání plechu mezi vlastním ohybem a vodícím okrajem plechu minimální výška ohybu: 6 mm maximální výška ohybu: 350 mm balení obsahuje: Wuko Bender Duo 7350 Plus, úchopové madlo, přenosný kufr Možný odpočet DPH.
Řezač spár, řezačka
Prodám tuto řezačku v dobrém stavu řezačka velice kvalitní ,dvouválcový motor Honda, řezačka má svůj vlastní pojezd který se dá plynule regulovat a tak krásně řezat. Průměr kotouče 500mm
Řezačka kamene TE-SC 570 L Einhell
Řezačka kamene je díky rychlé a bezproblémové montáži čtyř sériově dodávaných nohou vhodná pro stacionární i mobilní použití - všestranný nástroj pro profesionální použití. Přístroj je vhodný pro přesné řezání různých formátů betonových dlaždic, dlažebních kostek, mramorových a žulových desek, cihel nebo obkladaček všeho druhu. Stačí pár pohybů a můžete provádět i řezy pod úhlem (lze nastavit úhel náklonu i úhel otočení). Integrované čerpadlo chladícího media zajišťuje optimální chlazení diamantového kotouče a práci bez prachu. Přístroj je vybaven laserem, který na řezaném materiálu ukazuje přesnou dělící čáru. Diamantový řezný kotouč Odnímatelný laser umožňující použití pro jiné práce nezávisle na řezačce RCD zástrčka pro bezpečnou práci Motor zavěšen na 4 ložiskách Plynule otočný motor od 0° od -45° Nastavitelná úhlová zarážka Pevné držadlo Velký pracovní stůl s gumovou podložkou a aluminiovými zarážkami Kryt řezného kotouče vyroben z ocelových plechů Vodní nádrž s vestavěným čerpadlem pro chlazení Robustní nohy PARAMETRY: Napětí 230 V | 50 Hz Hmotnost 42,6 kg Rozměry balení 1020 x 580 x 445 mm Výkon motoru 1500 W Krytí IP 54 Délka řezu 570 mm Přepravní hmotnost 46,5 kg Otočný rozsah řezného kotouče 45 ° Volnoběžné otáčky 3000 min-1 Diamantový kotouč 250 x 25,4 mm Rozměry pracovního stolu 630 x 450 mm Max.výška řezu při 45° 48 mm Max.výška řezu při 90° 60 mm Výstavní kus Je možné zajistit dopravu po ČR a SK a zaslat i na dobírku
Wuko ÜBER Bender 6200
Nová ohýbačka Wuko ÜBER Bender 6200 určena pro ohýbání plechu od 0°do 100°. určena pro ohýbání plechu od 0°do 100° snadné ohýbání dlouhých profilů lehko nastavitelná výška ohybu pro maximální tloušťku plechu 0,80 mm (běžné materiály) zhotovení lemu do výšky 200 mm použití ohýbacích kotoučů poskytuje těsnější ohnutí má 4 dorazové válce pro přesné vedení min.výška ohybu: 5 mm, max.výška ohybu: 200 mm. Možný odpočet DPH.