inzerce, prodej, prodám, bazar

Řezačka betonu,asfaltu NORTON CS.D10 motor diesel

Kategorie: Stavební stroje

Prodám nevyužitou řezacku asfaltu,betonu značky NORTON CS1.D10 s dieslovym motorem značky HATZ typ motoru E780U,motor je po přebroušení klikového hřídele.Vše 100% funkční bez nákladů na opravy.
Řezačka betonu,asfaltu NORTON CS.D10 motor diesel
Podobné inzeráty
Řezačka asfaltu NORTON Clipper CS 1D10 bez motor
Nabízím k prodeji použitou řezačku frézu betonu či asfaltu, bez motoru (původně Hatz ES780) na náhradní díly nebo k zprovoznění. Byla plně funkční, stačí sehnat motor, nové řemeny a spojovací materiál. Součástí prodeje je jen co je na foto, včetně řemenice z mooru, zánovního řezacího kotouče o průměru 400mm a hadice chlazení Osobní odběr nebo dle domluvy (přepravní společnost Fofr) Hmotnost bez motoru cca 130kg Rozměry: šířka 60cm, výška 106cm, délka 120cm
Řezačka spár / řezač asfaltu DISTAR RS 12 s motorem Subaru
Řezačka spár / řezač asfaltu, betonu DISTAR CZ - RS 12 R - zánovní stav, ještě původní kotouč, minimálně používaný stroj maximální hloubka řezu 120 mm doporučený Ø řezného kotouče 350 mm Profesionální řezač spár DISTAR se spalovacím motorem je určen pro řezání asfaltových, asfaltobetonových, betonových povrchů do hloubky 120 mm. Přednosti stroje: zdvih kotouče je řešen kyvným ramenem, tzn. motor zůstává v horizontální poloze - nejúčinnější mazání motoru středový výplach - nejúčinnější systém skrápění kotouče minimální nároky na údržbu kvalitní a výkonné hnací agregáty Motor: Subaru Robin EX17 Startování: ruční - reverzní startér Max. výkon: 4,2(5,7)/4000 - kW(HP)/ot./min. Palivo Benzin - BA - 95N (natural) Objem palivové nádrže: 3,6 l Náplň motorového oleje: 0,6 l Hmotnost motoru: 15 kg Osobní odběr v Semilech 513 01, po předchozí domluvě. V případě dotazů mne prosím kontaktujte přes formulář nebo telefonicky. Volat můžete kdykoli vč. SO/NE. V případě nedostupnosti pošlete SMS - ozvu se Vám zpět.
Řezačka spár Belle CFS 450 DIESEL
Prodám použitou velice zachovalou řezačku na podlahy, betonové diletace od firmy Belle Group cfs 450 DIESEL pro řezání asfaltu nebo betonu za sucha i pod vodou. Rok vyroby: 2008 Motor: Yanmar Diesel Max. průměr kotouče: 450 mm Max. hloubka řezu: 145 mm Spouštění a zdvih: Ruční Pojezd: Ruční Objem vodní nádrže: 60 l Hmotnost: 184 kg Stroj je robustní, výkonný, spolehlivý (žádná made in china!!) Po dohode mohu zaslat kurýrní službou nebo Osobní převzetí Vyškov
Řezačka asfaltu Partner K 2500
Řezačka asfaltu Partner K 2500, švédské výroby, max. 4300 otáček, max. Tlak 140 bar., průměr kotouče 400 mm.
Řezačka spár NTC RZ202
Prodám řezačka asfaltu, betonu. Jedná se o profi řezačku českého výrobce NTC, motor Honda GX390, kotouč 450/500, prořez max. 200mm,koupena před dvěma roky,používaná minimálně, top stav. Kotouč na asfalt (90%) v hodnotě 7tis. zdarma.
K dispozici řezačka drnu Ryan 45cm HONDA BILLY GOAT
NOVÝ OLEJ NA CESTĚ!! NEVŠIML JSEM SI ŽÁDNÝCH NEORIGINÁLNÍCH SVAŘOVÁNÍ NEBO MALŮ. Design je podle mě lepší než v Kozlíku - PŘENOS POHONU ZE SILNICE NA KŘIŽOVAČKU NA STEJNÉ OSE, TO ZNAMENÁ KLIKOVÝ HŘÍDEL A HNACÍ KOLO A SPOJOVACÍ TYČE POHNANÉ ŘEZNÝM NOŽEM SA V HORIZONTÁLNÍ ose. - TYP KLEPOVACÍ ZÁCLONY, KTERÝ JE ŠETRNĚ PROSTŘED NESPRÁVNĚ KOREKOVANÝM HRDLOM NEBO SILNĚ NEDOSTATEČNÝM / OTÁČENÍM, KTERÝ TENTO TYP "ZÁVĚNY" NEDÁVNO PŘEDSTAVIL - MASIVNÍ BLOK S PŘEVODY A ŘETĚZY (POHONY KOL A NATAHOVACÍ NOŽE) PO CELOU DOBU KAPACÍ V OLEJI - JE SNADNÉ DOSAŽIT KALAMITKI. STROJ LZE ZAPNOUT SÁM PŘED KOLEČKY NOPED NAPR. PRO STOUPÁNÍ NA AUTO, PŘÍVĚS, ZAPNUTÝ SÁM PŘED SOUČASNÝM ZAPNUTÍM ŘEZACÍCH KOL NEBO OBOU, MNOHEM LEPŠÍ KOZA NEŽ KOZA S PODOBNÝM PLATEM Specifikace motoru Ryan 18" Jr. Řezačka drnů Honda* Hmotnost (lbs) 373 liber. Délka (palce) 53 palců Šířka (palce) 25 palců Výška (palce) 40 palců Specifikace stroje na řezání drnů BILLY GOAT SC181H Motor Honda* Hmotnost (lbs) 348 liber. Hloubka řezu v (cm) Maximální 2,5 (6,35) Délka v (cm) 59 (149,9) Šířka v (cm) 26,5 (66) Výška v (cm) 36,5 (90,8) NIŽŠÍ HLASITOST, KDYŽ JDE OPRAVDU O OBSAZENÝ PROSTOR. Řezačka drnů Jr. Řezačka drnů 544953C Ryan 18" (45cm) s velmi odolným kilometrovým výkonem 5,5HP Honda. Stroj vyrábí BOBCAT. Je to nejvíce polopolvojny zařízení ve svém oboru! Stroj slouží k sečení trávy. Nenahraditelná sekce pro sekání trávníku. Stroj byl dovezen z USA a dostupný v Polsku. kopie „Ryan® Jr. Sod Cutter for Comfort, Precise Sod Cutting”, zadejte do vyhledávače YouTube a podívejte se na video, jak stroj funguje Více fotek a videí mohu poslat e-mailem. Mám více zahradních strojů. Město: 33-200 Dąbrowa Tarnowska POLSKO Cena závisí na směnném kurzu. Reklama přeložená překladačem Google. Mluvím polsky a anglicky. Pokud voláte, ujistěte se, že používáte předvolbu +48. Mám iPhone, a pokud ho máte také, můžete použít iMessage nebo FaceTime Audio Možnost organizování dopravy stroje k Vám.