inzerce, prodej, prodám, bazar

Revolverový hledáček Zorki, Kiev, Fed r.v.1970 TOP STAV

Kategorie: Analogové fotoaparáty

Prodám revolverový hledáček vyrobený v roce 1970 pro sovětské dálkoměrné fotoaparáty Zorki, Kiev, Fed. Špičkový stav s miniaturními známkami použití. Hledáček je včetně originálního pouzdra a originálního průvodního listu.
Osobně v Plzni. Zásilkovna, Balíkovna 80,-, dobírka 100,-. Při dobírce náklady na zaslání převodem.
První kontakt prosím emailem, okamžitě se ozvu zpět. Na telefonu bývám minimálně. Sdělím jiné číslo.
Revolverový hledáček Zorki, Kiev, Fed r.v.1970 TOP STAV
Podobné inzeráty
Kompaktní fotoaparát Zorki 4 s koženým pouzdrem
Kompaktní, dálkoměrný 35 mm přístroj s výměnnou optikou a závitem M39. Často bývá uváděn jako kopie německéko přístroje Leica. Krasnogorsky Mekhanichesky Zavod (KMZ) ho vyráběl mezi lety 1956-73. Zorki 4 byl prvním přístrojem značky Zorki, který byl skutečně masově vyvážen na západ. Jméno Zorki (Zorkij) znamená v překladu ostrý pohled. Nalezeno na půdě.
fotoaparát FED 3 , FED 50, Altiflex
Prodám fotoaparáty FED 3, FED 50, Altiflex, stav dle foto
Adaptér na blesk pro Kiev 60 a Kiev 6C - DOHODA
Prodám sáňky blesku na středoformátové fotoaparáty Kiev, Arax a Hartblei. Dohoda na ceně možná.
Kompaktní fotoaparát FED 3 s koženým pouzdrem
FED je sovětský dálkoměrný fotoaparát sériově vyráběný v letech 1934 až asi do roku 1990 a nese název závodu, který jej vyráběl. Fotoaparát je kopii německého modelu Leica. Výroba ve velkém začala v roce 1934 a pokračovala až do roku 1941, když německé síly továrnu zničily, a obnovila se znovu v roce 1946. Model FED 3 vyráběn v letech 1961–1980. Nalezeno na půdě.
ZORKI - 4 - Historický fotoaparát pro sběratele
Prodám plně funkční RUSKÝ - historický fotoaparát ZORKI 4. Babička s ním téměř nefotila. Při rychlém jednání dohoda možná.
Zorki 3 M 1956
Prodám ruský fotoaparát Zorki 3 M (kopie Leica) s objektivem Jupiter-8 1:2 f=5cm, s pouzdrem a šroubem. Závěrka fotoaparátu cvaká na všechny časy (tyto neměřeny), dálkoměr funkční, ostření objektivu i clona funkční. S filmem nezkoušeno. Vzhledem ke stáří fotoaparátu bez záruky.