inzerce, prodej, prodám, bazar

Revoluce v léčení nemocí Hulda Regehr Clark

Kategorie: Ostatní

Rakovinu nelze pouze léčit, nýbrž definitivně vyléčit. Takto zatím nejsme příliš zvyklí o této zhoubné nemoci uvažovat: obvykle uzdravení z rakoviny vnímáme jako remisi – ustoupení příznaků, které se mohou kdykoli znovu objevit. Tato kniha je však o definitivní léčbě. V roce 1990 objevila kanadská nezávislá lékařka Dr. Clarková skutečnou příčinu rakoviny.
Autorka předkládá čtenářům nový způsob prevence a léčení všech nemocí. Podrobně popisuje různé bolesti a nemoci a ukazuje jejich původ a jak je léčit. Věnuje se rovněž nevyléčitelným nemocem a prodloužení života. Poslední část knihy tvoří praktický receptář nejen jídel a nápojů, ale i kosmetických přípravků apod. Kniha v USA způsobila velkou nevoli farmaceutických gigantů, protože odhaluje skutečné příčiny nemocí včetně rakoviny a nabízí nemocným možnost se vyléčit sám.
Revoluce v léčení nemocí Hulda Regehr Clark
Podobné inzeráty
Leviathan + Furet + ruská a francouzská revoluce
Hobbes - Leviathan, nová 500,-Kč Slabáková-Švaříčková: Rodinné strategie šlechty, dobrý stav 150,-Kč, Miroslav Hroch: Hledání souvislostí, nová 150,-Kč Interpretace francouzské revoluce, nová 150,-Kč + Interpretace ruské revoluce, nová 100,-Kč Furet: Člověk romantismu a jeho svět, dobrý stav 100,-Kč Brouček: Mýtus českého národa, dobrý stav 100,-Kč
kronika sametové revoluce II
prodám časopis kronika sametové revoluce II, ve které jsou různé články a fotografie ze sametové revoluce z roku 1989. V zachovalém stavu nepoškozená.
Držák na utěrky Kimberly-Clark
Prodám málo použitý a funkční držák na utěrky Kimberly-Clark.
Kimberly Clark Professional Aquarius zásobník na papírové ru
Prodám Kimberly Clark Professional Aquarius zásobník na papírové ručníky v roli za 800 kč. Professional Aquarius zásobník je vhodný pro dávkování jednotlivých útržků rolovaných ručníků bez nutnosti dotknout se dávkovače. Je vhodný pro rušné umývárny a toalety na pracovištích, jako jsou potravinářská prostředí nebo veřejné prostory.
RW model - vozík Clark C500-Y40D
RW model vozíku CLARK C500-Y40D, poměr 1:25, vyrobeno v západním Německu, 70. léta, stav viz foto - chybí zadní sloupek stříšky a kolo volantu - jinak je stav velmi dobrý, zaslání na adresu Zásilkovny 69 Kč. Osobní předání možné v Kralupech nad Vltavou
Osvícení a revoluce +Monarchie na výsluní
Prodám 2 knihy Osvícení a revoluce, Monarchie na výsluní bezvadný stav, jako nové - i samostatně