inzerce, prodej, prodám, bazar

Řetězový zvedák

Kategorie: Ostatní

Prodám řetězový zvedák viz foto.
Řetězový zvedák
Podobné inzeráty
Prodám řetězový zvedák
Prodám pákový řetězový zvedák -výrobce Brano -nosnost 1,6t -zdvih 3m
Překlápěcí zvedák / nůžkový zvedák
Zvedák je z předváděcí akce - pouze rozbalený, perfektní stav, záruka tři roky. Cena nového, zabaleného 22 900 bez DPH. Na tento slušná sleva. Inzerát platí do smazání. Jedná se o Český hever, který je odzkoušený certifikovaný a velice nenáročný na údržbu. PARAMETRY: - Nosnost 3000 kg - Rozměry 1635 x 1300 x 120 mm - Hmotnost 43 kg - Zdvih. 60 cm - Zdvih při naklopení auta - 1 m a více - Rychlost zdvihu cca 25 sec. - Záruka 3 roky Dokážu pomoct s přepravu po celé ČR a SR. Bohužel nestíhám moc odepisovat, vážné zájemce poprosím spíše o zavolání. Předem děkuji. (autozvedák, hever na auto, hever na vrtačku, zvedák na vrtačku, překlápěcí zvedák)
Hydraulický zvedák samočinného větrání skleníků (nový)
Hydraulický zvedák samočinného větrání skleníků, foliovníků, pařníků (nový) Nabízím k prodeji zcela nový hydraulický zvedák samočinného větrání skleníků, foliovníků, pařníků. Zvedák je v perfektním stavu bez jakéhokoliv poškození (zcela nový). K dispozici mám 2 kusy. Možnost osobního převzetí v Praze. V případě zaslání poštou +150Kč (Česká pošta) nebo +100Kč (Zásilkovna) nebo +80Kč (Balíkovna).
Elektrický zvedák do vany
Rok používaný elektrický zvedák do vany. Výborná pomůcka pro částečně imobilní seniory. Po usazení zvedák do vany je sedací deska souběžně s hranou vany. Ručním ovládáním lze seák spustit do libovolné polohy směrem ke dnu vany. Max. nosnost zvedák je 135 kg. Součástí je akumulátor a nabíječka. Sedák je bez potahů.
Řetězový zvedák 5 tun
Prodám řehtačkový zvedák Brano (hupcuk), nosnost 5 tun. K dispozici 2 kusy. Jeden délka zdvihu 1,5 m, druhý 3 m. Bližší lokalita po kliknutí na PSČ.
Řetězový zámek OXFORD NEMESIS.
Prodám řetězový zámek OXFORD NEMESIS délky 2,00 m. Čtvercový průřez článku s tloušťkou 16 mm z tvrzené Chrom Molybdenové ocelové slitiny. Vložka zámku odolná proti vyháčkování. Textilní plášť řetězu s reflexními logy zabraňující oděru laku. Vysoký stupeň ochrany dle nezávislé zkušebny Sold Secure a osvědčení ART 4077 a SRA. Testováno proti prořezu, provrtání, úderu kladivem, střihu při dobývání zámku v intervalu 5 minut. Prachová krytka zámku. Set včetně tří klíčů. Vhodné pro motorky a přívěsné vozíky za automobily. Jěště je v záruce.