inzerce, prodej, prodám, bazar

Řetězová kočka

Kategorie: Příslušenství

Prodám řetězovou kočku. Masivní provedení. Podle štítku to vypadá na 1t. K dispozici i hák pro zdvojnásobení nosnosti. Vhodné např. pro vyjímání motoru z vozidla apod. Stav dle foto. Bližší info na e-mailu
Řetězová kočka
Podobné inzeráty
Sněhové řetězy Pewag SNOX PRO SXP 540
Prodám kvalitní sněhové řetězy. Velmi jednoduché nasazení. Řetězy pouze jezdily v kufru pro případ potřeby. Vhodné pro celou řadu velikostí kol od 14 do 17 palců, viz. foto. Pewag snox pro spojuje všechny výborné vlastnosti plnohodnotného sněhového řetězu, s doposud nevídaným komfortem při montáži a nejvyšší mírou tichosti chodu. Správné dopnutí je provedeno pomocí plně automatického systému. Manuální dopínání již není nutné. Řetězová síť ze čtyřhranných článků o síle 3.2 mm zaručuje dlouhou životnost. Žádná očka, háčky, žádné dopínání: montáž sněhových řetězů nebyla nikdy tak snadná! Jak je to možné? Řešením je revoluční technologie mechanismu snox-box. Během jízdy systém uzamkne vratnou pružinu – optimální napnutí řetězu je automaticky regulováno. Jakmile vozidlo zastaví, systém vratnou pružinu opět odemkne a řetězy lze lehce stáhnout z pneumatiky. Ideální pro řidiče, kteří chtějí být připraveni pro všechny zimní případy. Nový pewag snox v elegantním kufříku. Vždy u toho, vždy připraven.
Matice hydr.zvedáku Zippo ZO Ford
Prodám nosné i pojistné matice hydr.zvedáku Zippo ZO Ford, trapezový závit TR45x6, výška matice 80mm, pojistná matice výšky 30mm. Cena je za nosnou matici, pojistná za 1900kč. Cena vždy za 1ks. Také řetězová kola-5/8 z=15, řetěz 10B.