inzerce, prodej, prodám, bazar

Řetěz PEWAG VKK12mm 1,5metrů, zámek Viro Euromonolith

Kategorie: Ostatní

Pewag 12mm čtyřčhranné články řetězu pro montáž bezpečnostních systémů pewag panzer.
Je vyráběn podle nejvyšších možných standardů kvality a je široce používán pro zajištění jízdních kol, skútrů, motocyklů, čtyřkolek, sněžných skútrů, lodních motorů a dalších druhů majetku.
Pewag 12mm VKK bezpečnostní řetěz nabízí nepřekonatelnou kombinaci pevnosti v tahu a pod.

Řetěz délky 1,5 metrů se značkovým měkkým textilním návlekem Pewag. Certifikováno podle standardu Sold Secure Motorcycle Gold.
Visací zámkek VIRO Euromonolith

Rozměry řetězu:
Průměr článku (dn) = 12mm
Rozteč článků řetězu (t) = 45 mm
Vnější šířka (b2) = 42,5 mm

• Speciální lehká legovaná ocel
• ELEKTROpozinkovaná povrchová úprava

Odkazy:
Řetěz PEWAG VKK12mm 1,5metrů, zámek Viro Euromonolith
Podobné inzeráty
Špičkové sluchátka SPC Gear Viro + zesilovač Fonestar FAD A1
Prodám sluchátka SPC Gear Viro, černé: a k nim zesilovač Fonestar FAD 1A: obě položky v TOP stavu, vůbec nevyužity, proto prodávám. Obě položky v záruce ještě rok a púl u CZC. Vše za 900 Kč. Reálné fotografie zašlu na vyžádání.
Sluchátka SCP viro gear s originálním balenim
Prodavam sluchátka scp viro gear s originálním balenim a s veškerým příslušenstvím (mikrofon a kabel 1,2m a prodlužování kabel 1,5m Schluchatka jsou v dobrém stavu funguji jak mají, až na mikrofon, který nefunguje z důvodu závady na kabelu, pokud vymenite kabel měl by fungovat normálně Původní cena je 1400kc
PEWAG samosvorný hák LHW 5/6
Prodám PEWAG samosvorný hák LHW 5/6, třída 10, nosnost 1,4 tuny.
Kartáč na řetězy K2 CHAIN BRUSH, čistící
Univerzální kartáček na čištění řetězů, určený k čištění hnacích řetězů na motocyklech, mopedech, kolech (včetně horských) a čtyřkolkách, řetěz je čištěn bez demontáže Univerzální kartáček CHAIN BRUSH na čištění řetězů od firmy K2. Univerzální řetězový kartáček K2 CHAIN BRUSH je určený k čištění hnacích řetězů na motocyklech, mopedech, kolech (včetně horských) a čtyřkolkách. Díky kartáčku řetěz důkladně vyčistíte ze všech stran, čímž zvýšíte jeho životnost a minimalizujete riziko selhání. Hlava kartáčku se skládá ze dvou odnímatelných částí, takže se snadno udržuje v čistotě. Štětiny kartáče vyrobené z polypropylenu s vysokou chemickou odolností a mechanickou odolností, dokonale odstraňují nečistoty z řetězu a jiné, např. stojany, kazety, šrouby, matice. Hlava kartáče se skládá ze dvou odnímatelných částí, a tak se snadno udržuje v čistotě. Tvarovaná, pevná plastová rukojeť vám umožní bez problémů dosáhnout na obtížná místa. Čtvercová struktura vrchní části pomáhá čistit řetěz od nečistot, které je potřeba z povrchu seškrábnout. Specifikace: k čištění hnacích řetězů na motocyklech, mopedech, kolech (včetně horských) a čtyřkolkách dokonale odstraňují nečistoty např. ze stojanů, kazet, šroubů a matic díky kartáčku řetěz důkladně vyčistíte ze všech stran, čímž zvýšíte jeho životnost a minimalizujete riziko selhání hlava kartáčku se skládá ze dvou odnímatelných částí, takže se snadno udržuje v čistotě tvarovaná, pevná plastová rukojeť vám umožní bez problémů dosáhnout na obtížná místa řetěz lze čistit bez nutnosti jeho demontáže ideální pro předsezónní a posezónní kontroly čtvercová struktura vrchní části pomáhá čistit řetěz od nečistot, které je potřeba z povrchu seškrábnout délka kartáčku je 24,5 cm Osobní předání v Českých Budějovicích Platba převodem (zásilkovna nebo balíkovna) + 85Kč Dobírka (zásilkovna nebo balíkovna) +115Kč
Vánoce: světelné řetězy LED, svíčky, stojany......
NOVÉ! 1) STRÄLA Osv. řetěz LED se 40 žár. na baterie/mini hvězda = 250 Kč 2) STRÄLA Osvětl. řetěz LED se 160 žárovkami, na baterie mini = 350 Kč 3) STRÄLA Stolní lampa LED, na baterie 18 cm = 220 Kč 4) STRÄLA Světelný řetěz LED, 200 žárovek = 400 Kč/ks 5) STRÄLA Dekorace na stůl LED, hvězda/na baterie, 20 cm = 230 Kč 6) STRÄLA Dekorace na stůl LED, hvězda/na baterie, 16 cm = 200 Kč 7) STRÄLA Stojan na svíčku LED, na baterie = 330 Kč/ks 8) Vonná čajová svíčka, Pernik = 60 Kč/balení 9) BJÖRKSPIREA Dekorativní osvětlení LED, tvar diamantu, 2 ks = 300 Kč 10) STRÄLA 5ramenný svícen LED, na baterie/mini červená = 280 Kč 11) STRÄLA Dekorace na stůl LED, dům/sada 2 ks na baterie = 450 Kč 12) Páska, vzory mix 5 m = 60 Kč/15 m/balení 13) VISSVASS Světelný řetěz LED, 40 žárovek na baterie = 120 Kč/ks 14) LEDFYR Světelný řetěz LED, 12 žárovek na baterie/mini = 70 Kč 15) Světelný řetěz LED, 80 žárovek na baterie = 200 Kč 16) Svíčka LED 2 ks = 220 Kč 17) ubrus/běhoun = 100 Kč Baterie nejsou součástí!!
Zámek na moto ABUS - 8077 GRANIT Detecto XPlus
Prodám nevyužitý zámek na moto od prestižního německého výrobce ABUS. Vše v perfektním stavu - 2 klíče + bezpečnostní karta + řetěz + obal na zámek. - Elektronický zámek na kotoučovou brzdu s alarmem - 13 mm silný třmen vyroben ze speciální tvrzené oceli - 120 cm dlouhý řetěz s 12 mm silným okem z tvrzené oceli - Zámek lze používat i samostatně (bez řetězu) - Patentovaný ABUS X-Plus uzamykací systém - 3D čidlo okamžitě spustí alarm změně polohy zámku nebo při pokusu o nežádoucí manipulaci - Tělo zámku vyrobeno z vysoce kvalitní oceli - Součástí zámku je baterie - Hmotnost: 3800 g (celého kompletu)