inzerce, prodej, prodám, bazar

RETRO VDO Dayton MS4150RS Autoradio

Kategorie: Příslušenství

Prodám retro autorádio s navigací VDO Dayton MS4150RS.

Vhodné do E36, E30
RETRO VDO Dayton MS4150RS Autoradio
Podobné inzeráty
Prodám GPS navigaci VDO Dayton
Prodám již nepoužívanou navigaci VDO Dayton PN 6000 s vestavěným tunerem pro příjem televize. Úhlopříčka 5,6", rozlišení 480x234, formát 16:9. Dotyková obrazovka. Český manuál. Ve výborném stavu.
Autorádio Dayton CD4203/ CD4403
Prodám stále funkční autorádio značky Dayton. Umí celkem slušně hrát písničky a taky hezky modře svítí. Jo a dá se tam vložit CD. Návod jako bonus.
VDO Tpms pro VDO
BALENÍ VDO TPMS PRO s infračervenou datovou tiskárnou a dokovací stanicí OBD II kabel USB datový kabel Nabíječka Rychlý návod k obsluze UK adaptér pro nabíječku Transportní kufřík Uživatelská příručka a CD Popis Aktualizovatelný TPMS přístroj pro aktivaci, čtení, programování a klonování TPMS senzorů s přídavnou infračervenou datovou tiskárnou. Pouzdro tiskárny Dockingstation je možné umístit i na zeď.Málo používaný ,jako nový.
VDO A2C59506643 VDO TPMS Pro Print NOVÉ
BALENÍ VDO TPMS PRO s infračervenou datovou tiskárnou a dokovací stanicí OBD II kabel USB datový kabel Nabíječka Rychlý návod k obsluze UK adaptér pro nabíječku Transportní kufřík Uživatelská příručka a CD Popis Aktualizovatelný TPMS přístroj pro aktivaci, čtení, programování a klonování TPMS senzorů s přídavnou infračervenou datovou tiskárnou. Pouzdro tiskárny Dockingstation je možné umístit i na zeď. Nikdy nepoužito.
Autorádio
Prodám funkční autorádio VDO Dayton CD 1204
Prodám retro budík VDO palivoměr a teploměr
Prodám retro budík VDO palivoměr a teploměr. Cena za kus 300,-.