inzerce, prodej, prodám, bazar

Retro stylový kávomlýnek

Kategorie: Doplňky

Nabízíme Vám tento nový "retro" kávomlýnek s originální krabicí a návodem.

Popis:

Ruční mlýnek na zrnkovou kávu v retro stylu s možným nastavením hrubosti mletí.

Funkční dekorace vhodná do interiéru. Hnědý box má vyjímatelnou zásuvku na namletou kávu. Retro mlýnek na kávu do jídelny či kuchyně. Luxusní dekorace pro všechny milovníky retro dárkových předmětů.

Čerstvě namletá káva více voní i chutná. Při mletí kávových zrn se uvolňují éterické oleje, díky kterým káva příjemně a výrazně voní a získává neodolatelné aroma. Ruční mlýnek na kávu je ideální, pokud si připravujete jednu až dvě kávy denně nebo poslouží i jako stylová dekorace. Ruční mlýnek na kávu má jednoduché ovládání, snadno se čistí. Stabilní litinové tělo.

Vlastnosti :

Výška - 25cm

Šířka - 11,5cm

Hloubka - 11,5 cm

Váha - 595 g

Materiál - kov, litina, keramika, masiv dřevo

Barva - tmavě hnědá vs černá

Osobní převzetí v Ostravě nebo zaslání poštou.
Retro stylový kávomlýnek
Podobné inzeráty
Prodám stylový věšák
Prodám tento stylový věšák. Délka 51cm, 3 závěsné háčky.
ETAŽÉR KOVOVÝ VELKÝ STYLOVÝ DESIGN - NÁDHERNÝ
- prodám tento nádherný velký stylový kovový 2 patrový etažér s nádherným designem, černé barvy , prostorný- vejde se do něj spoustu věcí. Výška 38cm , průměr talířů 25cm. Pošta nebo Zásilkovna.
Stylový pánský prsten
Prodám stylový prsten pro pravé džentlmeny. Cena 450 kč + poštovné
VĚŠÁK-DOMEČKY-DŘEVO-BÍLÉ BARVY-STYLOVÉ-NÁDHERNÉ
-prodám tento stylový dřevěný věšák-domečky-bílé barvy + 3 kovové mosazné háčky , velmi pěkný a stylový design, výška věšáku v nejvyšším bodě je 27cm, celková délka je 39cm. Poštovné dle ceníku ČP nebo Zásilkovna. Koukněte i na mé ostatní nabídky, třeba vás ještě něco zaujme....
Stylový koš na prádlo 74 /40
Na prodej nový nepoužitý stylový koš na prádlo 74 /40. Různé provedení.Vrchní obruč je kovová udržuje kulatý tvar, koše jsou nové rozbalené takže ještě pomačkané. Používáním se Srovnání. Cena za kus, Výroba Německo
DŘEVĚNÝ STYLOVÝ PODNOS NA NOZE V MINIMALISTICKÉM STYLU
Dřevěný stylový podnos v minimalistickém stylu. Rozměry 24 X 24 cm Výška 12 cm Materiál : dřevo Srav: nový Prosím zprávy pouze do emailu. Mobil není aktuální. Děkuji.