inzerce, prodej, prodám, bazar

Retro rybičky létající

Kategorie: Ostatní

Prodám létající retro rybičky, které lze zavěsit na strop a při pohybu vzduchu se vznášejí. Možná si je pamatujete, před cca třiceti a více lety bývaly v mnohých domácnostech. Dnes jsou spíše raritou a vzpomínkou. Jsou na vlasci a drátkách. Pěkný dárek, kterým připomeneme někomu jeho dětství. Osobní odběr Praha 3 Žižkov nebo zaslání po platbě předem na účet přes zásilkovnu. Rybičky jsou nepoškozené.
Retro rybičky létající
Podobné inzeráty
letajici drak
NOVY ,,opravdu,, Letajici DRAK ,ktery vam budou zavidet kolemdoucí ! Dostanete LETAJICI DRAKA+SNURU (100metru)+VAK OCAS se prilepi na suchy zips,LETAJICI DRAK KTERY LITA ,JAK MÁ ! Drak má velikost 15m
Retro pásek, natáčky, brýle, voňavka, mýdla, holící souprava
Prodám retro natáčky, luxusní retro pásek, retro holící souprava, retro brýle, retro voňavka, retro proužkové povlečení na polštářek, retro kosmetická taštička. I jednotlivě Brýlí mámvíc, retro sluneční, retro dioptrické.
Malí létající medvídci Kolekce 12 DVD v češtině
Prodám celou ZÁNOVNÍ sérii DVD Malí létající medvídci za 500 Kč (původní cena 599 Kč + poštovné). Bez známek používání - pouze jednou přehrané. Animovaný/Rodinný seriál. Kanada / Chorvatsko, 1992, 39x26 min. Veselé příběhy dovádivých medvídků - The Little Flying Bears. Předání je možné na Praze 10 - Strašnice, nebo zaslání poštou při platbě předem.
DŘEVĚNÉ LÉTAJÍCÍ LETADLO S HOLKOU
Dřevěná závěsná létající dekorace a hračka fungující na rovnováze, po zatáhnutí šňůrky létá. Ve velmi pěkném stavu, byla jen vystavená.
HQ Symphony Beach 1.3 Rainbow - Létající drak pro pokročilé
HQ Symphony Beach 1.3 Rainbow - Létající drak pro pokročilé. Pouze párkrát použitý, 100% stav. PC byla 1.190,- Kč nyní prodám za 400,- Kč.
Létající talíře z bývalého kolotoče
Prodám létající talíře z bývalého kolotoče celkem 8 kusů na některých nutná drobná oprava. Cena za kus. 1000 Kč