inzerce, prodej, prodám, bazar

retro límec, retro spacák, dětské batůžky, brašnička

Kategorie: Ostatní

Prodám retro límec, retro spacák, i jednotlivě. Dále prodám brašničku na připnutí na pásek, dětský baťůžek Hary Potter a dětský kožený baŤoh.
retro límec, retro spacák, dětské batůžky, brašnička
Podobné inzeráty
Dětský spacák tučňák, 18 měsíců - 6 let
Prodám dětský spacák od firmy LittleLife v designu tučňáka. Součástí je i nafukovací karimatka, na kterou se spacák upevní “za křídla” a pumpička. Spacák je vhodný od 18 měsíců do cca 6 let (podle výšky dítěte). Spacák je lehce zateplený (teplotní komfort: 15 stupňů), duté vlákno, bavlna. Spacák, karimatka a pumpička nepoškozeny. Papírová krabice natrhnutá. Jen osobní odběr v Praze
Batůžky nové
Nabízím dva nové nikdy nepoužité batůžky, šířka 31cm, výška 41cm, batůžky jsou na zip a po straně mají kapsičky na pití, cena za 1ks, inzerát platí do smazání
Dívčí lehký fleecový Disney spacák
Nabízím používaný, ale velice zachovalý a zcela bez vad fleecový spacák s povlakem na polštář (ke spacáku se připevňuje suchými zipy - viz poslední foto). Rozměry: spacák: délka 128cm, šířka 2x62cm, povlak na polštář: šířka 62cm, délka 62cm. Spacák může po rozepnuti sloužit i jako deka 124x128 cm. Používáno především na přespávačky u kamarádek (lehký, skladný). Zaslání: Balíkovna, Zásilkovna.
Dětské batůžky Auta a Tlapková patrola
Prodám použité dětské batůžky Auta rozměry: š.24 x v.27 a Tlapková patrola š.22 x v.27 cm. Cena vždy u foto. Možno zaslat přes zásilkovnu (poštovné 79,- není v ceně) nebo předání Olomouc, Přerov, Prostějov.
Dětské batůžky
Dětské batůžky, motiv Hello Kitty - 30x28cm, Krtek - 22x23cm, 50Kč/ks
Dětský spacák Coleman Hudson Junior
Dětský lehký spacák vhodný na léto minimálně na 0 až 5 C°, šířka 70cm, výška 170cm včetně "kapuce", hmotnost 1,1kg, 100% polyester. Skladný malý spacák.