inzerce, prodej, prodám, bazar

Retro kempovací konvička

Kategorie: Ostatní

Prodám retro konvičku AL vhodnou do přírody a kempování včetně tří hrníčků ve stavu viz. foto. Poklička není originál, ale náhradní je ve stejném stylu. Možno zaslat zásilkovna atd.(ne dobírka). děkuji za případný zájem.
Retro kempovací konvička
Podobné inzeráty
kempovací set
Prodám kempovací set/náčiní k táboření... AC/DC adapter Redukce na kempové přípojky elektro Lednička Outwell ECOcool Lite 24L 12V/230V (nákup 06/2022) Propan-butan bomba 2 kg (téměř plná, použita pouze týden na snídaně) Nástavec s hořákem Kanystr 10 ltr s kohoutkem Rozkládací stolek Rozkládací židličky 4ks Solární lampička Původní cena přes 8.000 Kč, moje cena 4.900 Kč. Osobní odběr Lysá nad Labem nebo dle dohody.
Camping/kempovací komplet Sada nádobí Chub (4ks)
Chub Camping/kempovací kompletní nádobí (4ks) Kompletní sada nádobí obsahující veškeré vybavení potřebné k vaření v terénu Výrobce CHUB ► sada obsahuje: 2,2 l hrnec, 1,2 l hrnec, pánev, 0,9 l varná konvice ► vyrobena z hliníku a silikonu ► vysoce kvalitní a odolný materiál proti poškrábání, nepřilnavý povlak ► velmi kompaktní a snadno přenosné ► vše v jednom balení - NOVÉ!
Retro pásek, natáčky, brýle, voňavka, mýdla, holící souprava
Prodám retro natáčky, luxusní retro pásek, retro holící souprava, retro brýle, retro voňavka, retro proužkové povlečení na polštářek, retro kosmetická taštička. I jednotlivě Brýlí mámvíc, retro sluneční, retro dioptrické.
Nerezové Konvičky na mléko - NOVÉ - Výprodej
Dobrý den, dovolujeme si Vám nabídnout k prodeji velice pěkné nové nerezové konvičky na mléko viz.fota 4x Nerezová konvička 150ml Cena: 150,-/ks 4x Nerezová konvička 350ml Cena: 200,-/ks 3x Nerezová konvička 600ml Cena: 250,-/ks Inzerát platí do smazání.
Starý podnos
Kovový vintage podnos s barevným vzorem, těžší.Podnos je značený s barevnou malbou má na jednom místě prolamování prasklé-viz foto,materiál asi mosaz nebo bronz-300kč.pošt.dle čp. K tácu mosazná malá konvička a bronzová konvička, bronzová konvička nemá hubičku. Další drobnosti také nabízím. #vintagepodnossuchy#retropodnos#bronzovýpodnos#kovovéretro#kovovýpodnos#malovanýpodnos#prolamovanýpodnos#podnosskovu#
Prodám viz text
nová dóza uvnitř skleněná miska 120,- Kč; jídlonosič jako nový 180,- Kč + neúplný 120,- Kč; rendlík na cca 1 l 100,- Kč; starší 3 l hliníková konvička 80,- Kč; zachovalá 2 l smaltovaná konvička 180,- Kč; retro termoska na zmrzlinu v 26 průměr 11 cm jako nová 280,- Kč, retro vakuovou pumpu 230,- Kč a